Butetterfay i Minie Drzi te se ❤️Mislim na vas🥰😘😘😘sve ce biti u redu
Marta
Pa mi smo isli na boce danas i receno mi je za kg da malo pripazim na pregranu (a to ja stvarno pazim)ja mislim da ce to sad jad krene u skolu izrast .malo vise aktivnosti ce biti,ne brinem se ,kako je ova korona bila onda nigdje nisi smio ci pa onda kuci samo i normalno da djete nema Di iztracati,Drzi tu kilažu vec od 5mj .
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Butterfly i Minnie i Celaena 🤗
Ninche s prvim ti je puka vodenjak? Samo ti dalje lagano i probaj sta vise odmarat, sve 4 u zrak i izdrzat cete vi ☺️
Unakit se dugo nije javila?
Skakavac kako kod tebe? Iđe l' ista? 😁
Tashee bome veliki decko. Tako je i kod mene bilo prvi put i sva srica da je dosa bar malo ranije 😁
Keksic javi nam jel borba s vjetrenjacama dala ikakvog ploda ☺️
Napokon super da imas kaufland blizu, ja nemam neke dobre ducane bas a kaufland bas volim
a za djecju robu samo takko, h&m i kik
Dinosaurus da puknuo mi je vodenjak tada, sasvim neocekivano.
Od ponedjeljka ide sin u vrtic pa cu imati vise prilike za lezanje, kako si ti sa svojim, jel ide u jaslice?
Ninche i kod mene je bio puka vodenjak i isto neocekivano skroz 😁
A ja sam sama sa mojim. Ne ide u jaslice. Probala sam ga upisat sad za 9.mj.ali nije upao. Uspijevam jos uvik koliko toliko handlat sve iako ne mogu vise s njim vani sama i bude mi ga uzasno zao jer gnjili u kuci samnom 😔
Ne znam uopce kako cu prezivit odvajanje od njega na 3 dana kad odem u rodiliste. Nismo nikad bili odvojeni vise od par sati 😳 bolje ne razmisljat o tome 😁
Vitaekoju boju ovčice imaš i za koliko bi prodala?
Imam sivu Deluxe, 300 kn (399 je u trgovini)
Mc_mouse i sami opis je bio dovoljan za zazubice 😂 ja svaki dan kazem da danas spremam torbu i nikak krenuti 🙈😂
NikPik imam isti osjecaj. Krenulo je isto tak kad sam bila negdje u tvojim tjednima, odradila sve mogu pretrage al je sve bilo oke i rekli mi da jedini razlog koji ostaje je to da je glavica nisko dolje pa zato probada.
Butterfly i Minnie drzite se i da nam sto duze ostanete 2u1, vjerujem da ce na kraju sve biti kako treba, budite jake, mislimo na vas 🤗🤞🍀🍀
Ketty pa to sve kaj ti radis bi se bome posteno morala potruditi da odradim i da nisam trudna, a kamoli ovak. Svaka ti cast! 😁
Tashee velikiii decko, jos malo😁
Ninche drzim 🤞 da jos malo izdrzite 2 u 1 al kak bude bit ce 😊 i to su vec visoki i sigurni tjedni i ak nest i krene vjerujem da nema straha 😊
**
Cure kaj se tice popisa za bolnicu, sad mi je sinulo da ni na jednom nisam vidla da se nosi fen za kosu..🤔 jeste si vi spakirale kakav mali fen?
Mc_mouse i sami opis je bio dovoljan za zazubice 😂 ja svaki dan kazem da danas spremam torbu i nikak krenuti 🙈😂
NikPik imam isti osjecaj. Krenulo je isto tak kad sam bila negdje u tvojim tjednima, odradila sve mogu pretrage al je sve bilo oke i rekli mi da jedini razlog koji ostaje je to da je glavica nisko dolje pa zato probada.
Butterfly i Minnie drzite se i da nam sto duze ostanete 2u1, vjerujem da ce na kraju sve biti kako treba, budite jake, mislimo na vas 🤗🤞🍀🍀
Ketty pa to sve kaj ti radis bi se bome posteno morala potruditi da odradim i da nisam trudna, a kamoli ovak. Svaka ti cast! 😁
Tashee velikiii decko, jos malo😁
Ninche drzim 🤞 da jos malo izdrzite 2 u 1 al kak bude bit ce 😊 i to su vec visoki i sigurni tjedni i ak nest i krene vjerujem da nema straha 😊
**
Cure kaj se tice popisa za bolnicu, sad mi je sinulo da ni na jednom nisam vidla da se nosi fen za kosu..🤔 jeste si vi spakirale kakav mali fen?
Ja koga god da sam pitala kazu da nisu stigli oprati kosu i da su bezveze nosili fen. Ja sam mislila ponijeti nekakav mali za svaki slučaj.
Ponijet cu neki mali ako mi stane u torbu.
Prosli put nisam prala kosu...
Minie I butterfly, drzite se! Dan po dan i doci cete do cilja. Znam da je tesko, ali vase bebice vjeruju u vas pa morate i vi same 💪❤️
Ketty ti si stvarno zena zmaj, ne znam kako to sve uspjevas ali dajes nam svima snagu i primjer. Svaka čast😊
Tejic sto se fena tice, meni u mjesec i pol sto sam provela u bolnici nije uopce trebao. Osusila bi kosu prirodno na zraku uvijek. Pogotovo kad rodis pa si svega par dana tamo, mislim da Ce ti samo zauzimati mjesta u torbi.
Napokon super da imas kaufland blizu, ja nemam neke dobre ducane basa kaufland bas volim
a za djecju robu samo takko, h&m i kik
Dinosaurus da puknuo mi je vodenjak tada, sasvim neocekivano.
Od ponedjeljka ide sin u vrtic pa cu imati vise prilike za lezanje, kako si ti sa svojim, jel ide u jaslice?
Meni je jedino kaufland blizu, ovo ostalo mi treba "izgovor" pa idem do kolegice na kavu, pa kad idem od doktora, usput mi je (naravno da nije usput, al kad sam vec u autu, kao da je) 😂😂😂😂 sad se u kauflandu skupljaju naljepnice za minione, tako da sljedeće sto cu vam slikati su pliseni minioni (to je za mamu, a beba ce ih dobiti za igru ako bude dobar) 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji