Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    14. Kolovoz 2020. 09:57

Jutro svima!
    Vidim da se bas zahuktalo, samo je pitanje koja ce se peva javiti sa bebacem 🥰
    Butterfly sretno 🐞
    Kod mene napokon dobro prospavana noc sa samo dva budjenja na wc, sad mi se ne da ni ustati iz kreveta, al izgleda da ce glad biti jaca 😊 
    Zelim vam miran dan bez tegoba i briga!

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

14. Kolovoz 2020. 10:06

Evo da se javimo s pregleda nasa bebica ima 2750 grama , rekla je da sve mjere odgovaraju te da je za tjedan dana kao napredniji. Slikicu nismo dobili ali bitno da je sve ok 😌

• celaena
    14. Kolovoz 2020. 10:17

Happymom

Celaena, izgleda da i kod tebe nesto počinje. Zahuktava se situacija s našin bebicama pomalo

Cure, je li ok da stvari za rodiliste spremin u jedan mali kufer, veličine ručne prtljage, i neki mali ruksak sa strane za osnovne stvari?

Naravno da je ok :D a ako ti ne stane u mali kofer, uzmi veci :D
    Ma to kod mene nista ne znaci nazalost, vec mi jednom ispao prije tjedan dana :D a u prvoj trudnoci prosla dva tj od ispadanja.. moji momci su tvrdoglavci 

• minni_me87
    14. Kolovoz 2020. 10:27

Moze pomoc oko otvaranja porodiljnog 😊
    Termin mi 15.10., i kad moram otvorit porodiljni? I sto upisujemo na onaj obrazac pod tockom 1 (rodiljni dopust pocinjem koristiti s danom...).

Tejic
    14. Kolovoz 2020. 10:53

Onka cestitam na urednom pregledu, bitno da je sve okej! 
    Mana_Mare hvala ti za info, meni u ponedjeljak na pregledu i to u bolnici rekla doktorica da magnezij mogu nastaviti piti ako zelim al sve ostalo maknuti. Al budem onda prestala i to.
    Minni_me87 trebala bi kod svog gin dobiti 4 papira odnosno doznake. Dvije pod sifrom G0 cime zatvaras kimolikacije tj.bolovanje i dvije H1 koje oznacavaju pocetak porodiljnog. Po jedan primjerak nosis poslodavcu a jedan na HZZO gdje dobijes za ispuniti i jednu izjavu.
    A krece ti 45 il 40 dana prije termina, nisam sigurna. Meni je sestra kod ginekologa to pratila i rekla od kojeg datuma otvaramo porodiljni.

Bosco
    14. Kolovoz 2020. 11:07

Bok cure!🙂

Vidim stalno se nesto desava, stalno ulazim da vidim dal je sve u redu i imamo li novih bebica. Drago mi je da ste u tjednima koje i trebate bit za porod i da se sve dobro osjecate :) drzim vam fige da sve dobro prode, kao i curama koje idu na preglede. 😘 Ne mogu vjerovat da je vec doslo vrijeme upoznavanja nasih bebica. 😮

Kod mene sve po starom, jako mi je tesko po ovoj vrucini, 29 kvadrata, bez klime, 4 kat bez lifta, bas mi je tesko postalo, a imam jos 10 tjedana 🤭 beba se zadnjih par dana umirila, osjetim je, ali nije to vise lupkanje nego bas osjetim da se premjesta ili cijelu ruku/ nogu gurne. U srijedu mi je pregled 🤞

Napokon 2804
    14. Kolovoz 2020. 11:25

Bosco tako je i kod mene, sad se namjesta, proteže i slično, nisu više udarci...
    .
    Uhhhh zakuhava se nešto 🥰

mc_mouse
    14. Kolovoz 2020. 11:31

Bokic cure!
    Evo napokon sam počela spremati torbu za bolnicu, još fali par stvari koje ću strpati pred kraj 🤣
    Vruće je, sparina. Srećom imam klime jer ne znam kako bi preživjela 🤭
    U utorak imam pregled. Danas sam dovršila tortu za mamu jer u subotu ima rođendan , moja posljednja prije poroda😆, jednaka je kao i prošli put (sa nutellom i tri čokolade + ganache) ali neću vam praviti zazubice 😂

Zojo
    14. Kolovoz 2020. 11:41

Jutro svima! I kod mene loša noć, nisam nikako mogla spavati od vrućine pa se prebacila u dnevni i odspavala još par sati ali sa buđenjima svakih sat vremena pa se osjećam pregaženo. Nadoknadi ću predvečer kad dragi ode radit.
    Čestitke svima na pregledima i baš me zanima koja će sljedeća upoznati svoje sunčeko... Teo je i dalje aktivan, malo se češće mazimo nego što udara jutros ali vjerojatno će se i to promijeni kad tata ustane pa počne gnjaviti da mu da koju peticu. Vrijeme je nekak čudno, možda bude i padalo(jedva čekam da malo zahladi da prodišem punim plućima). 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

NikPik
    14. Kolovoz 2020. 11:58

Bosco

Bok cure!🙂
    .
    Vidim stalno se nesto desava, stalno ulazim da vidim dal je sve u redu i imamo li novih bebica. Drago mi je da ste u tjednima koje i trebate bit za porod i da se sve dobro osjecate :) drzim vam fige da sve dobro prode, kao i curama koje idu na preglede. 😘 Ne mogu vjerovat da je vec doslo vrijeme upoznavanja nasih bebica. 😮
    .
    Kod mene sve po starom, jako mi je tesko po ovoj vrucini, 29 kvadrata, bez klime, 4 kat bez lifta, bas mi je tesko postalo, a imam jos 10 tjedana 🤭 beba se zadnjih par dana umirila, osjetim je, ali nije to vise lupkanje nego bas osjetim da se premjesta ili cijelu ruku/ nogu gurne. U srijedu mi je pregled 🤞

Isto i kod mene, nema više intenzivnog lupanja i izobličenja po trbuhu  kao do sad, čini mi se kao da osjetim duboko u daljini elegantne pokrete 😂😂
    Ne znam je li koja od vas to iskusila, ali zadnjih dana osjetim nekoliko puta u danu nisko u trbuhu kao da me nešto malo probode/zareže, a ako duže šetam ili nešto radim isto tako nisko osjećam pritisak kao da će sve izletjeti van. Ne znam više šta je normalno, šta nije 😱 
    Sretno curama koje su u terminu, baš je uzbudljivo što je to sve skupa krenulo lagano i našoj "rundi" bebica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.