Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    15. Kolovoz 2020. 09:06

Cure, da li nekog zaboli gornji dio trbuha? Ajmo reci, gore lijevo. Cak zna cijela ta strana, pogotovo kad se prebacujem s jednog na drugi bok, kao da pece 

[link=https://lilypie.com][/link]

isabelagregorijan
    15. Kolovoz 2020. 09:11

Pozdrav cure. Nisam se opet javljala jer sam opet u problemima. Prije dva tjedna su mi počela stezanja u trbuhu odnosno menstrualna bil, pristisak kao da mi se kaka, a trbuh izobličen stvrdnut i to sam trpila par dana jer sam čitala da je normalno, al sam se radi cerviksa ipak bila prepala i otišla u zabok u bolnicu, u glupi zabok iako mrzim tu bolnicu. Ostavili su me na tokolizi bez da su me spojili na ctg da vide jačinu kontrakcija jer je njihova politika prije 36 tt se ne radi ctg. A da ne velim kak me doktor pregledal, vikala sam na stolu od boli, a cerviks mi nije izmjeren niti znam dal sam otvorena niti koliko. Onda su me skinuli s tokolize i dali cordipin koji mi nije pomogo jer su kontrakcije počele sve bolnije i na svakih 5 min i opet su me prikopčali na tokolizu. 
    Uglavnom, zelim van iz ove bolnice jer smatram da nisu dovoljno strručni i uzasno mi je ovdje jer nemam nikakve odgovore. 
    Dal bi mi bi preporučile petrovu il sveti duh? 
    Na svetom duhu imam samo riječi hvale, ali za petrovu kazu da je najbolja, a nemam iskustva pa ako moze oreporuka jer sam odlučila u ponedjeljak izać iz ove bolnice pod svaku cijenu jer me strah i za bebu i za mene

[/url

klupko_srece
    15. Kolovoz 2020. 09:13

Jutro. Da se javimo. Mi smo još u komadu, sve je ok, uredni nalazi imamo oko 3600 grama. 😊🙃 Pitanje je dana čekamo. 💙👶

Talija
    15. Kolovoz 2020. 09:29

Isabelagregorijan, koji doktor te pregledavao? Ja nemam nikakvih neugodnih iskustava s ginekologijom u Zaboku.

Talija
    15. Kolovoz 2020. 09:30

Nocas sam se jedva docekala jutra... mislim da sam se cak 5x dizala do wca. Lose spavala... bit ce zanimljiv dan danas 😵

Mina 29
    15. Kolovoz 2020. 09:39

Isabelagregorijan ko te pregledavao?
    Ja sam rodila prije 5 godina tamo i bilo je ok.. Mislim s obzirom na porod i veličinu bebe oboje smo dobro bilo. 
    Ali sad kad čujem ovo bojim se🙉

Halila
    15. Kolovoz 2020. 09:42

Ninche9

Enana kad se tek rode onda jako puno, ustvari samo spavaju i jedu, malo su budni. Stignes i odmorit i skuhat nesto brzinski ako fizicki mozes.
    Kad pocne grcici onda pomoc dobro dode.
    Ja sam se prosli put junacila al mi je svejedno dosla sveki, bilo je ok.
    Sad sam sama trazila drustvo, nije toliko do pomoci vec da mi se netko posveti starijem djetetu..

Hahaha kad bih barem ja imala ovakvo iskustvo. Moja  kćerka nije spavala po danu skoro ništa, svakih 15 minuta bila na sisi, a onda zaspala začas, nisam ju mogla probudit, pa se probudila sama za 10 minuta jer se nije najela i tako u krug dva mjeseca dok nismo dohranu uveli. Jedva sam čekala da mi mama dođe da se mogu istuširat ili bar na wc otići, o kuhanju nisam ni razmišljala. Uglavnom, moja curka je bila jaaako zahtjevna beba i bez pomoći bih izludila. Nadam se da će ova druga ipak bit malo mirnija. Tako da, nikad ne znate kakva će beba bit i kak će dojenje funkcionirati pa imajte barem spremnu pomoć ako vam zatreba. Ako ne, još bolje. Mene ubilo dojenje na zahtjev. 😒
    Svim curama koje su u problemima, puno sreće i hrabrosti želim! Mislim na vas i nadam se da ćete čim dulje izdržat 2u1! 

Dinosaurus
    15. Kolovoz 2020. 09:43

Jutro cure!
    Isabela bas mi je zao sta se ne osijecas dovoljno zbrinuto u bolnici. Prebaci se ako mislis da ce ti negdi drugo biti bolje i da ces se osijecat sigurnije. Javljaj nam stanje i drzi te se 💞
    Sto se tice pomoci, kod prve bebe ja nisam mogla racunati na mamu svoju iz zdravstvenih razloga, a svekrvu nisam tila jer nismo bili bas u toliko opustenim odnosima. Sve smo muz i ja sami, evo i dan danas 😁 Ne znam koliko je ko opusten pred kim i sl ali evo ja sam i za ovaj put rekla cak i svojim roditeljima da nam prva 3 tjedna niko ne triba i ne dolazi. Ako bude ko prvi put hodat cu po kuci goli sisa i drzat noge u zraku dok lezim na kaucu da se rez lufta tako da se ne zelim ustrucavat bit maksimalno slobodna a osobno mogu to bit jedino pred muzem 😁 ali naravno ako ste vi slobodnije i imate mogucnost nemojte odbijat pomoc, lipo je moc se i naspavat i imat skuvano i oprano itd. 

enana
    15. Kolovoz 2020. 09:45

Hvala cure na informacijama, dobro je cut malo druga iskustva, malo sam mirnija sad 🤗
    Lux - mene ti zna boliti gornji dio, odmah ispod grudi, i to nekad cak i na dodir, al se nekako mislim to je vjerojatno jer se maternica dize pa pomice to sve gore i misici i sve radi, pa zato i boli ponekad.
    Isabela - zao mi je sto imas takvo iskustvo, mislim da su obje bolnice ok i da neces fulat za koju god da se odlucis.

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

isabelagregorijan
    15. Kolovoz 2020. 09:50

Talija

Isabelagregorijan, koji doktor te pregledavao? Ja nemam nikakvih neugodnih iskustava s ginekologijom u Zaboku.

Ozbiljno? Znači ja sam tu bila punoo puta i većinom su neugodna iskustva osim s dr krajcarom i gredičakom. 
    Znači dolazim s kontrakcijama, fureš je bio, ruka jedns mu je u gipsu, ja mu govorim da sam bila hospitalizirana radi otvaranja već u 22 tt, on me ne slusa, legnem na stol, on gura jednom rukom spekulum u mene, šerafi ga, ja vičem, on me ne dozivljava, gura prste unutra, ja se previjam, on mrtav hladan, nista....
    Da se razumijemo, nisam ja neka osjetljiva, imala sam i kiretaze i pobačaje doma, punkcije, hiperstimulaciju, prohidnost jajovoda, pregledavana sam milijun puta u nikad nista, ovo je bilo prestrasno,boljelo me još dva dana poslije. 
    Stave me na hospitalizaciju, pitam za nalaze, nista ne govore, pitam za otvorenost, nemaju pojma jer nisu izmjerili, stavljajj me na tokolizu jer nemaju kaj drugo napravit, a ctg se tu ne upotrebaljava do 36 tt...eto. 
    Nema wc papira, ja kazem sestri, ona meni da nek se snadem, nema dezificijensa u wcu da si skoljku obrise , a cura kod mene u sobi ima e coli, nema papira za ruke, sestre su neljubazne, znači strava...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.