Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Kolovoz 2020. 04:07

Pozdrav cure, evo nesto veceras nemogu spavati probudila se vec dva puta do sada . Neznam kako je vama ali nekako mi nema zraka kao ono pred kisu koma. 
    Banana draga vidis nakon svega sta si prosla ipak si dogurala skoro do samoga termina. Kazu da sluzni cep moze otpadati tjednima prije a nemora se nista dogoditi. Ako i bude znas da si sada sigurna. 
    Cure koje su bile na pregledima drago mi je da je sve proslo uredu i da bebice lijepo dobivaju na kilazi.
    Nasim mamicama i bebicama saljem veliki zagrljaj i pozitivu da nam i dalje napreduju i javljaju nam lijepe vijesti . 
    Evo ja sam jucer bila na zadnjem pregledu kod svoje ginekologice . Gledala me samo vaginalno i kaze da se bebica lijepo spustila glavom u zdjelicu i da me on pritisce i da od toga osijecam onu bol te da sam potpuno zatvorena i sve je uredu. Narucila me sljedeci cetvrtak za bris na streptokok i otvorila mi porodiljnji. 
    Danas u 8:30 sam narucena na ultrazvuk u bolnici prvi puta pa eto jedva cekam vidjeti kako je napredovao nas malac od 28. Tjedna do sada

Torbu za rodiliste sam napokon spremila skoro do samoga kraja bas jucer stavila prati ogrtac i slapice sta smo kupili.
    Bebina soba je polako pri kraju ali budemo zavrsili sljedeci tjedan posto cekam jos par stvari da stigne. 
    Robicu sam prala odma ispocetka kako smo kupovali ali je planiram sljedeci tjedan oprati jos jednom sve skupa, speglati i sloziti u komodu .
     Ispricavam se na dugom postu. Ko ima pregled danas sretno i ugodan dan vam svima 🥰

Napokon 2804
    14. Kolovoz 2020. 05:25

I ja se malo malo budim, te na wc, te piti vode, pa muz krene hrkati,  koma.
    .
    Onka javi kako je prošlo na pregledu 😘

Princess Mimi
    14. Kolovoz 2020. 07:25

Kod mene cijelu noć kontrakcije... Nepravilne su, pa se jos nadam da imamo vremena i da nije nista krenulo za ozbiljno.😅

14. Kolovoz 2020. 07:35

Dobro jutro svima. 
    Zelim svima uspjesne preglede danas, opusten dan i sto manje briga.

Celaena zao mi je. To su vec ok tjedan i tamo si im pod nadzorom, i vjerujem da znaju sto im je ciniti. Ti se drzi i pokusaj sto manje stresirat 🤗😘
    Vita nemam pojma... Sa 37+2 imam pregled, i tad ce me kao i ostavit u bolnici, pa ce vidjet kad ce me stavit (ocito im se sad vise ne zuri...) xD 😝
    Hvala ti :) evo jos sam u jednom komadu i doma :)
    Butterfly kako si? Sta kazu doktori, kakvo je stanje? 
    Demetria dobar soping! :) robica je 😍, a i cipelice su zakon!
    Mana Mare 😍😍😍 predivno, samo neka misica mala vrti sve vas i uziva. Kako se ti osjecas?
    Mc mouse 😍 
    Keksic da, ful te opere uzbudenje i nervoza xD
    A ruksak sam iznutra prebrisala s krpom namocenom u alkoholni ocat i vodu (iznutra je ona plastika) i pustila 2-3dana da se przi na balkonu... 
    Tejic prvo vrijeme sam bila ful uzbudena/ nervozna/ 100 emocija, a sad kad vidim da se nis jos ne dogada, sam nekako opustena i cak ponekad zaboravim da bi moglo svaki cas xD al ok sam fizicki, tak da se ne stresiram, mentalno ovisi o trenutku, al mislim da je to normalno xD

Super da si bolje i da si u formi :) i soping je pao, to je super! :) 
    Cep - (zao mi je ko je gadljiv, nemojte citat). Isla sam na wc na malu nuzdu i kad sam se brisala sam vidjela komadic sluzi bijele boje dosta tekuce (duzine 2-3cm) i jos malo kruce smeckaste boje isto sluzavo (velicine kovanice 1 lipe cca)... I kao jos jednom se obrisem da provjerim da nije krv il nes, nema nicega... 
    Dinosaurus ja sam, al nisam kupovala pelene tad... XD neka, simpaticne su torbe, a i svi volimo male pokloncice :) 
    Onka thx :) 
    Drago mi je da je kod tebe sve ok, i da beba stisce, da nije nis drugo. 😍😊
    Napokon ajme, meni je tako bilo zadnje 2 noci, a sinoc spavala ko beba od 12 do 6...sad sam umorna od spavanja xD
    Princess Mimi kuzim te skroz, na sigurnom si po tjednima, al bi da beba ostane jos malo... Drzi se, odmaraj ako mozes i sretno ak je krenulo! :) mislim na tebe i saljem ti 🤗 i zelim srecu! :) 

Demetria
    14. Kolovoz 2020. 08:16

Naša vesela lista se nalazi na 343 stranici. Imamo tri bebice ljetne jesenskog dijela Luka  Hana  i Toma .
    Sretno svima na pregledima, a onima na mirovanju šaljem puno podrške i pusa 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    14. Kolovoz 2020. 08:36

Jutrooo ! 😊 
    Lijepa svjeza noc al i dalje kak Napokon kaze 4-5 dizanja na wc pa piti vodu svaki cas, pa jedno 425 okretanja na krevetu..al osjecam se odmoreno evo 😀
    Princess Mimi i kod mene takav slucaj, a kroz dan svega par njih, skoro nista...a  popila jos navecer duplu dozu magnezija tj. 400mg (jer ovaj od Solgara ima samo 200mg po tableti a nama kao treba cak i do 800mg dnevno) i svejedno sam ih imala.. rezultat takave doze mi je sad samo mekana stolica, tak da necu vise toliko uzimati 😑😑 
    Banana hvala za opis, nisam gadljiva, sve je to normalno, bolje da znam kak to izgleda ak se slucajno desi i da znam "aha to je to" 😀😊

• celaena
    14. Kolovoz 2020. 09:31

Banana jos malo ❤️ Meni jucer isto ispadao sluzni cep, ti tragovi smedje sluzi, ali nis se ne dogadja dalje :D bas je lijepo da ces docekati svoju terminsku bebu, tko bi rekao tamo na pocetku :) 

• celaena
    14. Kolovoz 2020. 09:33

Hvala vam svima na lijepim rijecima ❤️
    Evo rade mi ctg svakih 8 sati i sutra idem na doppler, mislim da ce biti doppler svaka dva dana dok cekamo da prodje tjedan dana do cijelog uzv-a :) mali lupa ko nikad tako da sam smirena i eto samo cekam.. 

Happymom
    14. Kolovoz 2020. 09:39

Celaena, izgleda da i kod tebe nesto počinje. Zahuktava se situacija s našin bebicama pomalo 

Cure, je li ok da stvari za rodiliste spremin u jedan mali kufer, veličine ručne prtljage, i neki mali ruksak sa strane za osnovne stvari? 

Marta14
    14. Kolovoz 2020. 09:53

Happymom uzmi sta imas i kako tebi pase. Ne znam da li imate ormarice ili ne.. Ja sam u Rijeci ispod kreveta drzala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.