Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    14. Kolovoz 2020. 12:35

NikPik ja često osjećam neka oštra probadanja kad sam dulje na nogama i baš to što kažeš “kao da će sve ispasti” 😑

butterfly784
    14. Kolovoz 2020. 12:37

Eto i nas, još uvijek u komadu. Dobro se osjećam, bebica se javlja, trudova nema. Dobra stvar- brisevi sterilni, nema infekcije. Loša stvar- plodna voda i dalje curi i ne uspijevam je nadoknaditi tako da je najveća opasnost da beba stisne pupkovinu i prestane dobivat hranu što znači da mora hitno van a to onda može značiti svašta. Uglavnom što bude bit će. Ne nadam se ničemu, samo odbrojavam dane... 

Bosco
    14. Kolovoz 2020. 12:42

NikPik

Bosco

Bok cure!🙂
    .
    Vidim stalno se nesto desava, stalno ulazim da vidim dal je sve u redu i imamo li novih bebica. Drago mi je da ste u tjednima koje i trebate bit za porod i da se sve dobro osjecate :) drzim vam fige da sve dobro prode, kao i curama koje idu na preglede. 😘 Ne mogu vjerovat da je vec doslo vrijeme upoznavanja nasih bebica. 😮
    .
    Kod mene sve po starom, jako mi je tesko po ovoj vrucini, 29 kvadrata, bez klime, 4 kat bez lifta, bas mi je tesko postalo, a imam jos 10 tjedana 🤭 beba se zadnjih par dana umirila, osjetim je, ali nije to vise lupkanje nego bas osjetim da se premjesta ili cijelu ruku/ nogu gurne. U srijedu mi je pregled 🤞

Isto i kod mene, nema više intenzivnog lupanja i izobličenja po trbuhu kao do sad, čini mi se kao da osjetim duboko u daljini elegantne pokrete 😂😂
    Ne znam je li koja od vas to iskusila, ali zadnjih dana osjetim nekoliko puta u danu nisko u trbuhu kao da me nešto malo probode/zareže, a ako duže šetam ili nešto radim isto tako nisko osjećam pritisak kao da će sve izletjeti van. Ne znam više šta je normalno, šta nije 😱
    Sretno curama koje su u terminu, baš je uzbudljivo što je to sve skupa krenulo lagano i našoj "rundi" bebica!

Ja osjetim kao da me zareze dole, ali u mjehuru kao da me beba lupi, jaka bol, nekad nemrem nastavit hodat. Nemam osjecaj da ce sve ispast nego kao da cu se isti cas upiskit. Rijetko mi se to desi, al bas strasno. 

Vita26
    14. Kolovoz 2020. 12:46

Bok cure danas kod mene ludnica ,malu svoju vodila kod doktora zbog skole dobila dvje boce naravno sov 😂😂😂kaze doktorica malena ima malo previse kg za svoj dob ima 6,6g.
    Dragi mi jos malo krece doma,pa moram cistiti i spremam iznenadjenje ,posto ima i rodjendan sljedeci tjedan 🤗🤗 nisam vas jos sve procitala ali to budem veceras kad legnem u krevetu,da vidim sta se desava.. samo sam ovde malo skicnula,jer volim vas citati ,i uzput malo i odmorim 😘saljem vam zagrljaj
    E da Bosco znam kako ti je i ja zivim na 4katu 😂😂😂bez lifta 🙈🙈🙈fitnes 😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Bosco
    14. Kolovoz 2020. 12:48

butterfly784

Eto i nas, još uvijek u komadu. Dobro se osjećam, bebica se javlja, trudova nema. Dobra stvar- brisevi sterilni, nema infekcije. Loša stvar- plodna voda i dalje curi i ne uspijevam je nadoknaditi tako da je najveća opasnost da beba stisne pupkovinu i prestane dobivat hranu što znači da mora hitno van a to onda može značiti svašta. Uglavnom što bude bit će. Ne nadam se ničemu, samo odbrojavam dane…

Nadam se da cete jos barem par tjedana ostati 2 u 1, a ako krene, svu srecu zelim. Vec su to dobri tjedni. 😘

Minie
    14. Kolovoz 2020. 12:56

Drage cure,
    Evo da vam se javim.. meni je jucer na pregledu jos jednom utvrdjeno da je beba pre mala za 27 tjedan, da kasni oko 3 tjedna u razvoju 😞 organi su razvijeni i beba je aktivna, samo sto je pre mala (oko 670 g). Radjeni su mi protoci i najvjerojatnije je taj zaostatak u rastu povezan sa smanjenim protokom kisika kroz posteljicu. Doktorica je rekla da moram biti spremna da ako bebi sve vise bude nestajalo kisika, da ce me morati hitno poroditi 😞 rekla je da sigurno necu docekati 37. Tjedan, da ce biti raniji porod, ali da se nezna kada. Moze za 5 dana, za 25, moze za mjesec.. tako da sam ja do daljnjega (do poroda) u bolnici, gdje mi prate kako beba napreduje.. uzrok premalom protoku se nezna, niti postoji kakav lijek za to. Moram samo mirovati nA lijevom boku, jer su tako bolji protoci.. Cilj je sto duze biti u jednom komadu.
    To je to od mene, saljem vam veliki pozdrav

Napokon 2804
    14. Kolovoz 2020. 13:06

O boze. Cure moje drzite se, mislite pozitivno i uz vas smo. Iskreno ne zelim zamisljati muku kroz koju prolazite, ali molit cu se i misliti na vas. Vjerujem u najbolje ❤❤❤❤

Marta14
    14. Kolovoz 2020. 13:22

Butterfly i Minie 🍀🙏🙏🙏Zelim vam da sto duze ostanete 2u1 i da vude sve dobro!
    Vita i moj ce u skolu, i mislim da se udebljao skupa sa mnom.. Ja nemam pojma da li treba kod doktora prije skole ovdje, dobro da si me sjetila 🙄

14. Kolovoz 2020. 13:29

Draga Minie, vjeruj i nadaj se najboljem, polako dan po dan. I mi ćemo s tobom 🙏🤞🍀💕💝
    Butterfly, Unakit, Isabela i sve druge cure na čuvanju, vrijedi i za vas. U mislima ste nam svaki dan, držimo fige i nadamo se najboljem ishodu. 
    Za sve bebe naše 🤞🍀💕

keksic
    14. Kolovoz 2020. 13:30

Minie, žao mi je što to prolaš. Nemam što drugo za reći nego drži se i nadam se da ćete što dulje biti 2u1 (iako nisu ovo niski tjedni).
    *
    Butterfly, i tebi želim da što dulje izdržite u jednom komadu i lijepo je čuti da se zasad dobro držite
    *
    Ja sam malo krenula trošiti pol sata dnevno na borbu s vjetrenjačama tj. odlučila sam poslati par mailova s upitima za pratnju na porodu i radi li se išta po tom pitanju. Danas mi je 35. tjedan i baš me počelo prati da ne želim sama ići u bolnicu. Cijelo vrijeme sam mislila da sam mentalno spremna na to, ali ipak nisam 😂 
    *
    Cure, hvala na odgovorima za dezinfekciju torbe!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.