Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    14. Kolovoz 2020. 13:31

Uh, sve više lijepih vijesti i uzbuđenja ali nažalost i sve više poteškoća i komplikacija. 
    Želim vam svima puno strpljenja i da sve izgurate svoje situacije. Puno pozitivanih vibracija šaljem i puno zagrljaja! 🥰🥰🥰
    Ja sam ovih dana više u kući i zato sam u generalnom čišćenju i spremanju. Radim svašta: bojam zidove, bojam namještaj, selim nanještaj, perem sve ormare, posteljinu, odjeću u spavaćoj i dječjim sobama... Sve u svemu spremam se za dolazak bebe ali još više za početak školske godine. Imam malog prašića kojem moram kupiti veliki krevet i radni stol, curu koja kreće u 7. razred i pubertet je na maksimumu pa moramo mjenjati garderobu (nešto je sve prerasla odkad ne ide u školu) onda još i moja velika maturantica... Šta reći, nije mi dosadno. Toliko toga sam si naplanirala da se bojim da će više pola ostati neizvršeno... 🤨

enana
    14. Kolovoz 2020. 13:35

Sanja*

Draga Minie, vjeruj i nadaj se najboljem, polako dan po dan. I mi ćemo s tobom 🙏🤞🍀💕💝
    Butterfly, Unakit, Isabela i sve druge cure na čuvanju, vrijedi i za vas. U mislima ste nam svaki dan, držimo fige i nadamo se najboljem ishodu.
    Za sve bebe naše 🤞🍀💕

Potpisujem 🙏

Ketty kad procitam sta ti sve radis i planiras ne vjerujem od kud ti tolika energija?! Ti si stvarno prava zena, majka, kraljica 👸 

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Minie
    14. Kolovoz 2020. 14:40

Hvala puno na podrsci 💙 

tashee7
    14. Kolovoz 2020. 14:42

Evo da se i ja javim, došli smo s prvog pregleda  u bolnici. Zatvorena sam, sve je super i Lovro ima već 3130g! Vejiki decko. 😁 Cijeli dan udara, sve mi bilo neugodno u cekaoni koliko je udarao 😂
    Probadanja i ja imam, dosta nisko, kao da me nešto pika iglicom. Al.naravno zaboravila sam pitat ista na pregledu 🙈 
    Minie,  baš mi je žao zbog tvoje situacije.. probaj ne previše razmišljati o tome da se i beba ne stresira. Nadam se da će sve nakraju ispast dobro! 

butterfly784
    14. Kolovoz 2020. 14:49

Draga Minie, točno znam kako se osjećaš. Idemo dan po dan zajedno, za naše bebice. Užasno je teško, toliko straha, strepnje, osjećaja krivnje, ali realno ništa ne možemo napraviti. Priroda se poigrala s nama i sad se moramo pridržavati uputa i nadati se najboljem. Doktori nažalost, tj na našu sreću imaju iskustva s takvim situacijama i napravit će najbolje za nas i naše bebe. Držim ti fige da i psihički i fizički to preguraš i da za dva mjeseca obje dobijemo velike zdrave bebe. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Cure vama opet svima hvala na podršci i lijepim riječima. Lakše je kad se bol podijeli. Uživajte u svojim srećicama

Ninche9
    14. Kolovoz 2020. 15:28

Minie, Butterfly drzite se, mi smo tu uz vas 💜
    Znam da nije neka pomoc al evo sjetim se cesto i nadam se najboljem za bebice.
    Danas sam imala pregled sve je ok i dalje je nalaz kao i prosli put kod dr u Hrv, Magnezij 2 puta dnevno do punih 36tjedana, onda prekinuti i pauza od seksa.
    Imam kontrakcije cijeli dan u prosjeku 4-5 u sat vremena al nisu pravi trudovi nego "lazni", nadam se izdrzat jos malo u komadu.. Ona je glavom nalegla dolje na izlaz i kaze dr ako pukne vodenjak da odmah idem u bolnicu. Nisam ni mislila bit doma, lakse mi je u bolnici to mi je nekako "sigurna zona" 

Ninche9
    14. Kolovoz 2020. 15:30

Napokon imas u dmu t u u njemackoj uloske za babinje popuz onih chicco za 1,15€ 10komada,stoje kod pelena i podloga za krevet, u babinju cu stavit nepropusne i na nas krevet za Nedaj Boze
    Uzela sam za bolnicu labelo i vlazni toalet papir, kofer ce mi eksplodirati. 

Napokon 2804
    14. Kolovoz 2020. 15:33

Ninche9

Napokon imas u dmu t u u njemackoj uloske za babinje popuz onih chicco za 1,15€ 10komada,stoje kod pelena i podloga za krevet, u babinju cu stavit nepropusne i na nas krevet za Nedaj Boze
    Uzela sam za bolnicu labelo i vlazni toalet papir, kofer ce mi eksplodirati.

Nepropusnu plahtu sam uzela u kauflandu,  160 x 200  za 7 eura, uloske sam kupila u hrv, kao i jednokratne gacice. I uzela sam za bebu u dm-u podlogu za previjanje... 

Ketty1309
    14. Kolovoz 2020. 15:33

enana

Sanja*

Draga Minie, vjeruj i nadaj se najboljem, polako dan po dan. I mi ćemo s tobom 🙏🤞🍀💕💝
    Butterfly, Unakit, Isabela i sve druge cure na čuvanju, vrijedi i za vas. U mislima ste nam svaki dan, držimo fige i nadamo se najboljem ishodu.
    Za sve bebe naše 🤞🍀💕

Potpisujem 🙏

Ketty kad procitam sta ti sve radis i planiras ne vjerujem od kud ti tolika energija?! Ti si stvarno prava zena, majka, kraljica 👸

Radim al s pauzama, ne ide to baš kao inače a i djeca su tu pa uskaču kad treba nešto podignuti, donijeti i tak. Kćer je preuzela kuhinju a ja sad koristim priliku da riješim razne zaostatke koji su se nakupili zbog puno posla po polju. Kuća mi je u katastrofalnom izdanju pa sad pokušavam nešto srediti...

• celaena
    14. Kolovoz 2020. 15:47

Minie i butterfly, zao mi je sto i vi prolazite kroz komplikacije i ovu glupu neizvjesnost i brigu.. nadam se da cete sto dulje izgurati i da ce na kraju sve biti ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.