Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    13. Kolovoz 2020. 17:09

Napokon 2804

keksic

Caleana i Butterfly,sretno cure! Držite se!
    *
    Marta -mi se negdje pratimo po terminu, a meni je u Zg sparini nemoguće zamisliti da će biti hladno 😂 iako se nadam da neće pržiti kad rodim
    *
    McMouse košara 🤩
    *
    Banana, znam da to nije nužno znak poroda, ali i mene bi uzbuđenje opralo. Znam da se bojiš carskog, ali ovako ćete oboje biti sigurni i uskoro se družiti 😀
    *
    Cure koje su kupovale ruksak za presvlačenje (nappy bag/backpack), jeste li to dezinficirale nekak?

Ja cu sve sto ne mogu oprat naspricat razrjedenim alkoholom i ostaviti na suncu da se isprzi

Tak sam i ja naspricala nekim dezinfekcijskim sredstvom i stavila van na sunce, ne usudim se prat u masini da mi se ne unisti...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Dinosaurus
    13. Kolovoz 2020. 17:20

Minnie kako je prosao pregled jutros? Javi nam 😘
    Butterfly sta doktori kazu?
    Sunce jesi imala opet ikako pregled? Nisam uspila popratit 😁
    Cure drzite se! 💪🏻

plavo_nebo
    13. Kolovoz 2020. 20:02

Cure jel mozda neka od vas nedavno mijenjala prezime? 
    Koja je procedura? Di sta kako? Prvo osobnu na MUP onda dalje?

Happymom
    13. Kolovoz 2020. 20:20

plavo_nebo

Mup mijenjanje osobne. Ceka se u regularnon roku do misec dana. Osim toga i zdravstvena se triba minjat, ja san je cekala priko misec ipo. I kad dođe nova osobna minjaju se i kartice na banci. Uglavnon, tribas prominit svaki dokument na kojen je tvoje ime i prezime. I u ton periodu nikad neces znat kako se tribas potpisat
    neki traze staro, a neki novo prezime 

Demetria
    13. Kolovoz 2020. 21:07

plavo_nebo

Savjet ne bacam staru osobnu.
    Mene je tele2 maltretirao godinu dana kasnije, ni vjenčani list ni rodni im nije pomogao doli stara izbušena osobna.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    13. Kolovoz 2020. 21:16

Pozdrav svima !
    Draga Banana dodem sad na forum i prvo tvoj post procitam, i nekaj me strecnulo kod srca odmah😂 mogu si mislit samo kak ti je i kad znas da moze krenuti svaki cas 🤩 zeno u terminu si i ne brini se, nakon svega sto si prozivjela sad mozes mirno cekati pa kad krene krene 😍😍 daj mi reci kak izgleda to kad ti ispadne sluzni cep kak si ga prepoznala?
    Ja sam danas SUPEER, svega 3 kontrakcije laganije, ne probada nist dolje, puna energije...al i bebac je malo mirniji danas nego ovih dana pa me valjda zato i ne probada 🙂
    Slatke_brige jos maloo, mogu misliti kak ti je 🤩  svaki dan iscekujemo skupa s tobom 😍🤩❤🤞
    Celaena drzi se, bit ce to sve okej! Bude bebica dobro i brzo dostigla svoje vrsnjake 🤞❤

Ninche9
    13. Kolovoz 2020. 21:18

Ja se malo bojim spricati alkoholom radi fleka i da nebi bio prejak, ima onaj Sagrotan dezinficijens, ja cu sve s njim, tako sam i prvome sve igracke kad je krenuo puzati

Napokon 2804
    13. Kolovoz 2020. 21:36

Ninche9

Ja se malo bojim spricati alkoholom radi fleka i da nebi bio prejak, ima onaj Sagrotan dezinficijens, ja cu sve s njim, tako sam i prvome sve igracke kad je krenuo puzati

Pa da, mozes i tako,  meni je uglavnom najbitnije da se preprzi sve na jakom suncu. 
    .
    C&A ima 70% popusta na sve osim na novu kolekciju. Tako da požurite ako vam je blizu... 

Tejic
    13. Kolovoz 2020. 21:44

Vita i mene to zatezalo peckalo, pogotovo kad bi bila malo aktivnija al su svi rekli da je to normalno i nek ne brinem i proslo je samo od sebe 🙂 samo se mazi kremama i kad se koza malo razvuce bude proslo 🙂

Demetria, jako lijepa robica i cipelice 😍  uh bolje da ne gledam vise kataloge i stvari za bebu jer mi pocinju stvari ispadati iz ormara, a jos stotinu stvari nadem sto bi mooozda moglo trebati 😂🙈🙈
    Dezinfekcija - ja sam sve naspricala sa Genox-om.

Danas se kod nas otvorio Tedi i nasla sam napokon slapice za bolnicu, i sad mogu reci da sam full spremna 😂
    *
    U Bubamari sam uzela malu medo gumenu lampicu, mekana je cijela, moze se upaliti na daljinski i mijenja boje 😁😁
    Uzela sam i chicco pojas/steznik za nakon poroda..dobila sam puno preporuka za taj steznik da pomogne vratit sve na svoje mjesto, pa cemo vidjeti 😊

Dosla nam je kisica i bas se veselim tome jer se nadam da ce biti bar malo lakse spavati 😁

Dinosaurus
    13. Kolovoz 2020. 21:58

Evo ja danas bila u dm kupit pelene pampers za starijeg i dobila ove dvi torbe, bas sam se ugodno iznenadila 😊 (netko je vec spomenio da je isto dobio, banana cini mi se? 🤔)
    https://ibb.co/tKT4mnk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.