Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    13. Kolovoz 2020. 14:35

Vitae koju boju ovčice imaš i za koliko bi prodala?

Vita26
    13. Kolovoz 2020. 14:53

Demetria predivne su cipele jako mi se svidja 🥰🥰🥰
     Cure jel kojoj bilo da oko pupka onako zateže,kad hodam ili na mjestima bas mi bez veze

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    13. Kolovoz 2020. 14:54

https://ibb.co/55DJ8qk
    Stigla mi košara za kolicaaaa 😍😍

Hip_Hopsica
    13. Kolovoz 2020. 15:11

slatke_brige

Ej žene 🙈 evo da se javimo u komadu smo još. Ako ne dođe danas do kakvih promjena sutra kontrola ctg i ultrazvuk i tjedan 39.😳😳😳 Još malo…. Dobro se osječam, ko da nisam trudna🙈🙈🙈 puna snage, bojim se ali jedva čekam 🙃🤗🤭 sve je spremno. Iskreno priželjkujem trudove prvo da mogu čim duže doma biti. Nadam se da neće prvo biti scenarij pucanja vodenjaka i onda ležanja u bolnici. Nekako priželjkujem što kraći boravak u rađaoni, da ću doma odraditi trudove. Već smo svi na iglama. Čitam vas, ali toliko sam u tom filmu postat ću mama, dolazi beba, kraj je tu…. Čitam probleme, gledam slikice ali teško mi je naći riječi za cure koje su u brigama. Mislim na vas, znam kako vam je jer sam i sama prošla neke stvari. Držite se… Vi koje ste u te terminu ajde da vidimo budemo li isti dan rodile koje od nas 💕 vi koje ste dobro,uživajte 💕💙🍀

Slatke_brige ti stvarno još sitno brojiš... hehehhe
    Nadam se da će ti porod proći onako kako si želiš.
    U kojoj bolnici planiraš roditi? 
    Uglavnom sretno sa slijedećim pregledom. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Hannica0 👧
    13. Kolovoz 2020. 15:30

mc_mouse

Aaaa predobro. Ja imam stokke  ali black melange. Prekrasna suuuu

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

klupko_srece
    13. Kolovoz 2020. 15:43

Hip_Hopsica

slatke_brige

Ej žene 🙈 evo da se javimo u komadu smo još. Ako ne dođe danas do kakvih promjena sutra kontrola ctg i ultrazvuk i tjedan 39.😳😳😳 Još malo…. Dobro se osječam, ko da nisam trudna🙈🙈🙈 puna snage, bojim se ali jedva čekam 🙃🤗🤭 sve je spremno. Iskreno priželjkujem trudove prvo da mogu čim duže doma biti. Nadam se da neće prvo biti scenarij pucanja vodenjaka i onda ležanja u bolnici. Nekako priželjkujem što kraći boravak u rađaoni, da ću doma odraditi trudove. Već smo svi na iglama. Čitam vas, ali toliko sam u tom filmu postat ću mama, dolazi beba, kraj je tu…. Čitam probleme, gledam slikice ali teško mi je naći riječi za cure koje su u brigama. Mislim na vas, znam kako vam je jer sam i sama prošla neke stvari. Držite se… Vi koje ste u te terminu ajde da vidimo budemo li isti dan rodile koje od nas 💕 vi koje ste dobro,uživajte 💕💙🍀

Slatke_brige ti stvarno još sitno brojiš… hehehhe
    Nadam se da će ti porod proći onako kako si želiš.
    U kojoj bolnici planiraš roditi?
    Uglavnom sretno sa slijedećim pregledom.

U Čakovcu 😎👶🍀

Vita26
    13. Kolovoz 2020. 15:54

Ana E to to i peckanje 🙈🙈ja na mazem pa mi se cini da lakse,pa razmisljam da je mozda za to dto beba raste pa mi koza se razreže .vjerovatno da to tako mora.
    Mc_mouse woooow😍😍😍😍predivno je 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    13. Kolovoz 2020. 16:12

mc_mouse

Prekrasna 😍

keksic
    13. Kolovoz 2020. 16:35

Caleana i Butterfly, sretno cure! Držite se!
    *
    Marta - mi se negdje pratimo po terminu, a meni je u Zg sparini nemoguće zamisliti da će biti hladno 😂 iako se nadam da neće pržiti kad rodim
    *
    McMouse košara 🤩
    *
    Banana, znam da to nije nužno znak poroda, ali i mene bi uzbuđenje opralo. Znam da se bojiš carskog, ali ovako ćete oboje biti sigurni i uskoro se družiti 😀
    *
    Cure koje su kupovale ruksak za presvlačenje (nappy bag/backpack), jeste li to dezinficirale nekak?

Napokon 2804
    13. Kolovoz 2020. 16:56

keksic

Caleana i Butterfly,sretno cure! Držite se!
    *
    Marta -mi se negdje pratimo po terminu, a meni je u Zg sparini nemoguće zamisliti da će biti hladno 😂 iako se nadam da neće pržiti kad rodim
    *
    McMouse košara 🤩
    *
    Banana, znam da to nije nužno znak poroda, ali i mene bi uzbuđenje opralo. Znam da se bojiš carskog, ali ovako ćete oboje biti sigurni i uskoro se družiti 😀
    *
    Cure koje su kupovale ruksak za presvlačenje (nappy bag/backpack), jeste li to dezinficirale nekak?

Ja cu sve sto ne mogu oprat naspricat razrjedenim alkoholom i ostaviti na suncu da se isprzi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.