Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    13. Kolovoz 2020. 10:48

Banana ajme i ti si u terminu❤️❤️❤️Sretna sam znog tebe i drzim fige da sto prije to prodje i da budes zajedno sa svojom bebicom ❤️❤️
    Slatke brige ne zuri se bebici van 😂😂😂izcekujemo stobom ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

13. Kolovoz 2020. 10:56

Hvala svima na lijepim rijecima.😍🤗 Odg cu ovak svima :) 
    Znam da cep nije siguran pokazatelj, ali opet, nakon cijelog cirkusa zadnja 4 mj, stalne strepnje da ne vidim krv kad idem na wc, i svega sto je tu jos bilo, jednostavno (glupo) nisam ni mislila da cu to dozivjet. Ni bolnica se nije zabrinula bez obzira na moju posteljicu, tak da ni ja ne brinem previse (vise je dragi u panici, a nece priznat pa mene optuzuje da sam u panici xD, pa ispituje dal sam se preforsirala, kaj sad to znaci i sl...)... Vise mi je to sto se taj rez blizi (znam da bi trebala drugacije razmisljat) i bas se jako bojim i "realni" pogled (da je to ozbiljna operacija i sve kaj ide s tim) mi olaksava da barem malo racionaliziram strah... Cudna sam, znam xD i sretna sam kaj smo dosli do tu di jesmo, samo ti ovakav mali znakic dode ko samarcina da se nes desava (i onda 100 stvari uleti u glavu)... 
    Al evo jos uvijek u jednom komadu, beba lupa, nema trudova ni krvarenja, tak da cekamo pregled u utorak :) naravno ak nekaj ne krene ranije
    Demetria dogovoreno! :) 
    Slatke brige zelim ti porod kakav si sama zelis i da ti sve ide po planu. Sam ti pomalo! 😍🤗
    Happymom da Unakit se dosta dugo se ne javlja... 

• celaena
    13. Kolovoz 2020. 11:28

Pozdrav zene :)
    Ja sam evo danas obavila kontrolu na Merkuru i nazalost potvrdjen je zastoj u rastu (beba ostala na 34tt). Pali smo na 5. percentilu rasta. I jos manjak plodne vode. Hospitalizirali me i rekli da cemo pratiti jos tjedan dana imali kakvog pomaka. 
    Citam vas i dalje i zelim svima puno srece i da brzo docekamo svoje bebice ❤️ 

Napokon 2804
    13. Kolovoz 2020. 11:30

celaena

Ja sam evo danas obavila kontrolu na Merkuru i nazalost potvrdjen je zastoj u rastu (beba ostala na 34tt). Pali smo na 5. percentilu rasta. I jos manjak plodne vode. Hospitalizirali me i rekli da cemo pratiti jos tjedan dana imali kakvog pomaka.

Pomalo glupo pitanje, ali sta to znači? Ako se porodis beba moze normalno napredovati i rasti ili? 

• celaena
    13. Kolovoz 2020. 11:45

Napokon 2804

celaena

Pomalo glupo pitanje, ali sta to znači? Ako se porodis beba moze normalno napredovati i rasti ili?

znaci da sad ne raste, ne znaju zasto. Po porodu bi trebalo biti ok i obicno oni brzo sustignu vrsnjake. Nadam se najboljem :)

13. Kolovoz 2020. 11:49

celaena

Napokon 2804

celaena

znaci da sad ne raste, ne znaju zasto. Po porodu bi trebalo biti ok i obicno oni brzo sustignu vrsnjake. Nadam se najboljem :)

Bit će to sve dobro 😗🤞🍀💕

Napokon 2804
    13. Kolovoz 2020. 11:51

celaena

Napokon 2804

celaena

Aha, sad mi je jasno... sretno, vjerujem da ce sve biti ok i da ces uskoro uživati sa svojim malim zlatom 😘😘😘😘

Vita26
    13. Kolovoz 2020. 11:52

Cealena Izvini ali i meni isto zanima sto je pitala Napokon

Vita26
    13. Kolovoz 2020. 11:54

Bitno da ce biti sve uredu ❤️❤️

Vita26
    13. Kolovoz 2020. 11:57

Banana pa kad ti je onda taj carski?? 37,38tj??
    Ne moj se bojati,rizik bi ti bio i prirodni porod,ovako ce sve biti u najboljem redu.malo ces posle pripaziti i dobro ako ti bude boljelo ne moj da glumis heroja tati sve moguce protiv bolova,da se olakšaš .meni su injekcije bile najbolje ❤️Drzi se zelim ti svu srecu..n

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.