Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    30. Srpanj 2020. 11:19

U Austriji sam ja 🙈

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 11:35

Jesam ja 🥰🥰🥰🥰 prekrasna slikica
    Marta, ja u de sad idem do 36 tjedna svaka 2 tjedna na ctg kod svoje doktorice, i nakon 36, svaki tjedan na ctg i do termina sam kod nje. U slučaju da prebacim termin idem u bolnicu...
    .
    Malamala kolica su 😍 o tom nextome  sam i ja razmisljala, ali sam se ipak odlučila za klasičnu kindu i ugurali je nekako u sobu, samo iz razloga sto mi je to nepotrebno bacanje novaca, a za iste novce uzmem klasika kindu, a svejedno ce mali spavati sa nama sigurno do 2 godine... tak da bi svakako morala napravit mjesta u sobi...
    .
    Babyboy dobro nam došla 🥰
    .
    Ja sam torbu za rodiliste spremila za ne daj boze, potrpala svega i svačega u nju ali ju ne diram vise, znate kako kažu, onog trenutka kad spremis torbu i kreneš ju opet preslagivat,  rodit ces 😂 tak da ne diram ju jos neko vrijeme

Talija
    30. Srpanj 2020. 12:00

Jasamja, predivne slikice 🥰

Vita26
    30. Srpanj 2020. 12:07

Babyboy2  
    Ooo nadam se da cete izdrzati sto duze u komadu 🤗🤗doktor je rekao 2,3tj ranije od termina.termin mi je 7.11 gledace uglavnom,pred kraju cu biti vise pod nadzorom znog četvrtog carskog -tako je receno,za sad je sve u redu.imam kontrolu za mj dana. Zasto ti moras na carski?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Baby.nb.3
    30. Srpanj 2020. 12:11

Vita26

Babyboy2
    Ooo nadam se da cete izdrzati sto duze u komadu 🤗🤗doktor je rekao 2,3tj ranije od termina.termin mi je 7.11 gledace uglavnom,pred kraju cu biti vise pod nadzorom znog četvrtog carskog -tako je receno,za sad je sve u redu.imam kontrolu za mj dana. Zasto ti moras na carski?

Ja ću jer je mali razmak između dvije trudnoće, a i vučem iste bolesti kao i u prvoj trudnoći, pa smo zaključili da je najbolja opcija carski 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Vita26
    30. Srpanj 2020. 12:12

Jasamja ajme kako je prekrasna slikica pa bebica ti se nasmijala 😍😍😍😍Ajmee ❤️❤️
    Malamala kolica su divna😍ja jos nemam nista ni krevetic ni kolica.malo odjece sam uzela i to je to..ostalo kupimo pred kraj.ili ce muz dok budem u bolnici.nek on nam stigne sve ce se stici

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

30. Srpanj 2020. 12:15

Marta nemam pojma kome je upuceno ovo pitanje za ctg. Ako je meni, meni vode trudnocu u TA u Kbcu zbog visokorizicne trudnoce od 24tt, a prvi ctg mi radili s 31 tt. (i moja gin ima ctg, al kak me ona vise ne vodi, sve obavljam u TA)
    Mana mare 😘 ma ne znam kaj je bolje, al vjerujem da ce doc kad i ti i beba budete spremni. kako je meni dr rekla, ako je moguce pustit cemo bebu da se razvija do kraja i dode kad njoj pase... 😍
    Malamala lijepa kolica 🤩
    Komodu i krevet donijeli doma oko 23 tt (dobili na posudbu), ostalo sve rijesili do 29 do 31/32 tt.

Princess Mimi
    30. Srpanj 2020. 12:16

Banana, uživam doma, taman sam uspjela pobjeći iz bolnice kad su krenule velike vrućine 😅 hladi me klima i lubenica 🍉
    Mare čestitam na punih 37 💪🥳
    Blizimo se sve nasim bebicama, bas sam uzbuđena 🥰
    Mala ja imam CoZee kolijevku, ona je isto do 6 mjeseci, ali mislim da ce mi biti spas jer osim sto imam problema s leđima, vrlo je vjerojatno da cu roditi carskim rezom, tako da bi mi trebala olakšati dizanje i dojenje.

klupko_srece
    30. Srpanj 2020. 12:23

Mare kad ideš na ctg, nešto? 🥰🍀💜

Dinosaurus
    30. Srpanj 2020. 12:26

Ja sam isto uzela sad Cozee za u dnevni a u sobi imam Babybay maxi. Koristila sam ga i s prvim i bio mi je super. Oboje ide do cca 6mj.
    Babyboy a sta da ti kazem... Vecinom smo u kuci. Bude mi ga bas zao ali sta cu. Muz je na poslu po cile dane a ja sama s njim na more (za bilo sta dr je prevruce) ne mogu. Rodbine nemamo blizu tako da od pomoci nista. Ali evo snalazimo se, zabavljamo se u zatvorenom 😬 vi?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.