Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2020. 10:36

Dobro jutro, trudnice, nadam se da ste dobro sve.
    Kod nas opet (još uvijek!) radovi, jedva čekam da to prođe!!! Treba mi miiiiraaaaaa..... 
    Kakvo je more? Mokro, slano, hladno/toplo taman... uživajte, ko ima priliku. I ja bi vrlo rado malo se brćnula 😒
    Torba - moja je spakirana od eto prekjučer. Kupila sam sve kaj treba i bilo je kakti probno pakiranje pa je onda ostalo tak i fajrunt. Još četkica i zubna pasta, punjač i eutiroks prije polaska. I to se nadam da bude bar u 38.tjednu 🤭 u 37.ga mislim početi nagovarati da izađe, haha.
    Ja ne mislim imati nikakva pomagala za uspavljivanje i spavanje. Znam neke koji su imali i noćno svjetlo i white noise i medeke i dekice i krpe i ko zna kaj, pa djeca nisu htjela bez toga nikak zaspati do ne znam koje starosti. U sobi nam nije mrkli mrak i imat će divnu zvučnu podlogu iz radijatora, od pumpe za centralno 🙄 nemožemo baš sve podrediti malcu, mora se i on naviknuti da nije sam i da neke stvari funkcioniraju tak kak funkcioniraju. 
    Za ogtt smo dobili upute jesti sve uobičajeno ali doći nataše, znači 8-12 sati prije vađenja krvi ništa ne jesti ni piti. (Eventualno malo vode ako je kriza).
    Sretno na pregledima, čuvajte se vrućine i lijepo provedite dan! 🍀

jasamja
    30. Srpanj 2020. 10:39

Bok cure. Evo mi jučer obavili pregled ali smo cijeli dan lutali pa se javljam tek sad 😉 sve je super sa bebom,svi organi su razvijeni kako trebaju a ja sam zatvorena 😁 evo i slikica 😊 https://ibb.co/j86FNLY

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

plavo_nebo
    30. Srpanj 2020. 10:39

Nema me par dana i sad imam 50 stranica za procitati..
    Mi smo stigli na more i uzivamo.
    Nadam se da su sve bebice dobro 🥰🥰

30. Srpanj 2020. 10:54

Dobro jutro svima. 
    Svima zelim uspjesne preglede. 
    Cure na mirovanju/u bolnici drzte se :) Loma i Luka takoder! :)

Enana sretno na pregledu :) 
    Ana ahahahaha ja se primim nogu ispod koljena samo svakih par dana kad ih moram obrijat, a i za to mi sve vise treba psihicka priprema (iako sam fleksibilna, mogu u turski sjed i sl., ali brijanje se cini kao posebna kategorija xD)
    Meni je torba spremna, ali krevetic ce slozit dragi kad odem u bolnicu tj prije neg dodemo doma... Jer ak cu lezat duze u bolnici, draze mi je da ne stoji posteljina toliko... (sve mu je spremno xD) 
    Vita hvala :) 😍
    Vrucinu izdrzim s otvorenim prozorima dok sunce ne dode, pa onda klima na lagano, a opet da hladi, navecer kasno opet sve rastvorim i tak... Najgore su zagusljive noci, jer nema zraka, a nemrem spavat pod klimom... I hrpa vode, sto laganija odjeca, tusiranje i pustim kosu da bude mokra pa se sama susi... I tak🤪

Pepa ciao :)
    Iscjedak je prisutan od pocetka trudnoce, pojacan, a od kad sam na utrogestanu jos vise i vodenkastije... I to kazu da je normalno. 
    Vjerujem da je nesto da bi ljecnici reagirali. Drzi se, vjerujem da ti je tesko, ali tamo si im pod nadzorom i napravit ce sve da zastite bebu i tebe :) saljem 😘🤗 sretno :) 
    Rujanka sretno na pregledu! :) 
    Keksic ne, imam hrpu dekica raznih debljina (sto bas za bebu, sto vecih) i mislim da cemo se snac, ako bas zatreba cu kupit, ali nekako mi se cini da nas ceka topli 9-i mj... A kasnije ide vreca i poplun ako bude bas bas hladno (al imamo centralno tako da me ne brine to bas)... 
    Tejic drago mi je da si bolje! :) nemam pojma kolko ih je normalno/zabrinjavajuce... Sam opusteno :) 

• Baby.nb.3
    30. Srpanj 2020. 11:00

Dinosaurus, da, mi smo tu negdje 😉
    Kako podnosiš trudnoću uz klinca? 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

30. Srpanj 2020. 11:02

Demetria ajme i ja se veselim da se pocnemo javljati iz rodilista (mene uopce ne pere strah ili nesto, ja samo zelim da sto prije rodim, iako smo kao u ok tjednima, strah od komplikacija je veci od straha od poroda i nepoznatog). 
    Torba mi je spremna bas do kraja od 31tt...al kao visokorizicna... Ne znam bi li inace tako rano spremila torbu... Jedino imam popis uz to kaj jos moram potrpat prije samog polaska... 
    Babyboy ciao 😊
    Mc mouse vjerujem da ti je bio ful stres. Neka je samo sve ok :) 
    Mislim da malo dobivaju ta zadnja 2 tjedna, al ima sigurno negdje na netu tocno, a ovisi i o bebi i kako i kolko je prije rasla. 38tt je vec u terminu i smatra se beba zrelom (da tada krene porod normalno ga odrade ko da je u 40tt). Mozda najbolje da izresetas ljecnika sto i kako i kolko pa da znas tocno, jer on prati tvoju trudnocu od pocetka (osim ak mu se ne ponovi gaf s glavom...)... Mozda da za 3 tjedna vidis kolka je beba, pa pricas s njima koje su opcije... :) 
    Mimi kako si? Je uzivas doma? 😁

Dinosaurus super da si odmah ujutro obavila sve. :) jos gledam 35 cm dug, reko mora da je greska xD
    Necu kupovat sound maschine... Ima na You tubu puno toga (nemam kvadrata za sve jednostavno, pa sam mozda i preprakticna)... Relativno vezano uz to negdje sam procitala da bebama ne treba tisina, jer da je zvuk u utrobi glasniji od prosjecnog usisavaca, tako da ako bude sve ok, od prvog dana zivimo uz muziku/radio (nas je mama tak od prvog dana i obe mozemo spavat di nas stavis i nikad nismo imale problema sa spavanjem) - e sad ak bas vidim da ne ide, cemo se prilagodavat :)

30. Srpanj 2020. 11:02

Ledolina med sestra je rekla meni ne poslije rucka/navecer jest slatko (a frendica mi taman donijela tortu), ja pojela i secer bio ok (mozda sam imala srece), al mozda ne se bas ubit u vocu, jer i ono mislim moze utjecati na rezultate (nemam pojma)...
    Sanja nadam se da ce radovi skoro zavrsit :)
    Slazem se s tobom za spavanje, meni kazu da sam nehumana, ali mislim da sto se beba prije navikne na normalno bit ce nam svima lakse (nemrem utjecat na susjede, zvukove izvana, a nisam bas ni za hodanje na trepavicama)... To je samo moje misljenje, svako radi kako mu pase i kako ga situacija natjera. 

More sam okusila potkoljenicama samo, jer se ne smijem kupat, i bilo je slano, relativno pretoplo za moj pojam i ugodno 😁
    Ja sam ja super za pregled... Slikica je 😍
    Plavo  nebo sam ti uzivaj na moru :)
    Mana mare znam da ti ne pomazu ovi komentari, ali ti si u terminu 😁😁😁😁😍😍😍😍... Zelim ti sto manje stresa, sto vise odmora i da sve bude kak treba i kad treba :)

Lose spavala, lijepo je u planini, ali moj krevet je moj krevet... Ajme sto sam postala komplicirana. Osjecam se ko tenk... Cekam to rashladenje u subotu... I svoj krevet veceras... XD 
    Uzivajte i pomalo 😁

Marta14
    30. Srpanj 2020. 11:05

Meni je torba spremna od prije 2 tjedna.
    Bila sam u bolnici.. 
    Beba se okrenula kako treba. Znam samo da odgovara tjednima, ostalo nismo pricali jer mi je pozlilo posto sam prije citala svasta dok sam potpisivala papire🙈
    Sljedeca kontrola u bolnici na termin, 18.09. Znaci nema ctg nit ista..
    Masku ne moram na porodu, samo pratnja mora imati. 

Marta14
    30. Srpanj 2020. 11:10

Sad ne kuzim ovo, kasno palim, pa zar ne treba na ctg prije??! U Ri sam isla u bolnicu tek sa 40tt ali moja gin je imala ctg ali mislim da ova sad nema.. 

Malamala
    30. Srpanj 2020. 11:19

Pozdrav curke, evo da se i ja javim malo.. Pratim vas svakodnevno :) mi smo danas skoro pa puna 26. tjedna, curka dobro napreduje 🥰. Stigla su nam kolica https://ibb.co/TTkzvmk 😁😁 da vas pitam kada ste počele s ostalim stvarima za sobicu? Krevetić, komodica za prematanje? Isto tako dali koja ima iskustva s next to me kolijevkama? Imamo malu sobicu pa nam krevetić baš i neće stati pa razmišljam da to kupim za prvih 6 mjeseci :) 

Mala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.