Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AngelEyes
    27. Srpanj 2020. 12:31

Tashe hvala, srećom nešto od kila pošlo i u tu zonu 😂 Ana prezgodna si 😍
    I ja ću uzeti manje vreće za smeće, bez ikakvih dodatnih vrećica i češće iznositi, ionako stvaramo previše smeća koliko god se trudili pa ćemo vidjeti kako ide. Inače uvijek imam mirišljave (limun) vreće za smeće ali Marta dobro si rekla, bilo bi još gore kad se pomiješaju mirisi 😁🙄😂

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

jasamja
    27. Srpanj 2020. 12:32

Dan svima 
    Kad je većina mjerila trbuh išla sam i ja i brojimo 93cm  
    Spavanje već tjedan dana neznam šta je to. Užasno me bole noge tokom sna a najlakše mi prolazi bol dok ležim na leđima a to naravno nije preporučeno. I još kako se borim sa vrtoglavicama psiha mi je katastrofa i samo čekam kad će krenut šum u ušima i onda ludiranje u glavi  već sam luda od svega toga jer sam mislila da mi je to zbog vrućine ali onda kad me uhvatilo prošlu noć u snu a toplo nije bilo više neznam čemu da prepišem te vrtoglavice. Morala sam vam se malo izjadat,oprostite 
    Sve koje ste stavile slikice trbuščića sve ste predivne 
    Mimi tako mi je drago da je napokon sve uredu i da idete doma tako da možete još to malo vremena uživat ti mužek sami,sretno
    Pozdrav i puse i svima ostalima 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

keksic
    27. Srpanj 2020. 12:45

Matea02

Ej curke jutro 😊
    Imam pitanjce, probada me dole u koki baš oko cerviksa osjetim tamo kao da me netko iglom bode..jel bilo kojoj tako? Sinoć je počelo al sam zaspala i sve i oke je bilo kad sam se probudila i sad opet počelo ne bi panicarila al moram pitat..curku sam osjetila sinoć dosta nisko oko kukova jel možda s tim veze ima

Imala nešto slično tj. prvo sam mislila da je mjehur. Kad su mi nalazi urina ispali dobri, pripisala sam to trudničkim tegobama tj. možda bi to bio taj lightning crotch 🤔

*

Jasamja - vjerojatno ti je netko ovo već rekao, ali znaju od niskog tlaka biti vrtoglavice (imala sam ih prije trudnoće zbog toga). Doduše, u trudnoći za ništa ne možemo biti sigurne 😂 možda su to samo čari drugog stanja

Marta14
    27. Srpanj 2020. 12:57

Ledolina

Iskreno kad malo računaš, previše je to najlonskih vrećica za okoliš. Iznositi smeće redovito i mislim da nema potrebe za dodatnim vrećicama, bar ih ja ne mislim koristiti.

Da istina, ja kad sam zivjela na otoku bacala sam normalno pelenu u smece bez vrecica. Ali svaki dan su dolazili po smece i kante su vani bile.. A ovdje voze 1x tjedno, i u zatvorenoj je prostoriji.. Ne znam da li smijem uopce bacati tako bez icega.. 

Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 13:02

Matea, ja osjetim takvu bol, malac je glavicom dole i ako vrti glavicu onda me tako boli.

Kazem vam, ovdje pelene idu zasebno, ne smiju ici sa ostalim smecem, a smece se vozi svaka 2 tjedna, i to pelene moraju opet bit spakirane u posebnu vreću da smetlari znaju da su pelene. A svatko od stanara ima svoju kantu, a ako bi slucajno me uhvatili da nisam razvrstavala smece, ne placa mi se bas 150 eura kazne...
    Kante sam vidjela u Mülleru, oko 80 kn je kanta, i oko 60 kn su kasete, tako da mi treba barem nesto sto ce mi tjedan dana drzati pelene pa da ih jednom tjedno vozim sama na smetlište

jasamja
    27. Srpanj 2020. 13:11

keksic

Matea02

Ej curke jutro 😊
    Imam pitanjce, probada me dole u koki baš oko cerviksa osjetim tamo kao da me netko iglom bode..jel bilo kojoj tako? Sinoć je počelo al sam zaspala i sve i oke je bilo kad sam se probudila i sad opet počelo ne bi panicarila al moram pitat..curku sam osjetila sinoć dosta nisko oko kukova jel možda s tim veze ima

Imala nešto slično tj. prvo sam mislila da je mjehur. Kad su mi nalazi urina ispali dobri, pripisala sam to trudničkim tegobama tj. možda bi to bio taj lightning crotch 🤔

*Jasamja - vjerojatno ti je netko ovo već rekao, ali znaju od niskog tlaka biti vrtoglavice (imala sam ih prije trudnoće zbog toga). Doduše, u trudnoći za ništa ne možemo biti sigurne 😂 možda su to samo čari drugog stanja

Nije tlak,nije ni željezo zato sam i luda jer nitko nezna razlog zašto mi se to javlja. Jedino šta sam pronašla na internetu je to da moguće da beba protisne neki živac i time se prekine protok krvi pa dolazi do vrtoglavice. 😔😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tejic
    27. Srpanj 2020. 13:11

Matea02 upravo s time se borim od petka i jucer mi bilo najgore. Dok lezim je dobro, kad ustanem osjetim probadanje. Prvi put sam se s tim osjecajem srela u 6.mj jurila hitno na pregled i sve je bilo oke. I moj gin me nije hito slati na urinokulturu, kao nema potrebe, a posto je ovak sve ok bilo uplasila sam se da nije bakterija neka. Otisla sam privatno, obavila pregled na kojem je isto sve bilo oke al su mi rekli da je glavica nisko i da to moze biti razlog al smo svejedno napravili i UK i komplet briseve (koje mi moj isto nije hito raditi) i ispalo da je sve sterilno. Ok ajd hvala bogu da je tako bilo. Znaci jedini razlog, glavica je nisko i pritiska dolje (a to mi je onda mogao i moj gin reci da je to razlog a ne da se brinem i ostanem bez 1500kn samo da se uvjerim da je sve oke)  Tad sam pocela nositi i pojas dok se nije popravilo samo od sebe. Nakon par dana je proslo i tu i tam bi me malo bocnulo. Evo sve do sad kad jucer nisam mogla normalno do wc otici. 
    Pocela sam danas mjeriti i te kontrakcije da si mogu lakse pratit..
    Jasamja jesi mjerila tlak? Uglavnom tak zna biti od niskog tlaka ak nist drugo posavjetuj se s doktorm ak te to stalno muci.

• LoMa
    27. Srpanj 2020. 13:13

Pozdrav cure, da se i mi javimo..
    Danas smo 17 dana stari (već 🙈), jako lijepo napredujemo, rastemo, već smo prešišali 1900g...sada još samo čekamo da smo u stanju samostalno jesti obroke iz bočice...ti refleksi navodno sazrijevaju u 34.tjednu, a mi sutra ulazimo u 34.tjedan tak da se eto nadamo da ćemo uskoro sami papati na bočicu i da nam neće trebati zločesta sonda 🙂🤞

klupko_srece
    27. Srpanj 2020. 13:14

Žene da podjelim nešto sa vama da vam ne bude čudno ako vam se dogodi ovo :  ja još nisam dobila komplikacije. Ako vam se slučajno to dogodi drugi mjesec nemojte se uplašiti. Danas sam zvala, rekli su mi da radi korone polovica trudnica  porodilji  i komplikacije dobi do 17 a dio trudnica do zadnjeg.kaže žena meni puno trudnica je zvalo. pa normalno nema nikakve obavijesti o tome. Ljudi zovu imaju kredite, obaveze..... Mislim baš su jadni. Još bi se žena pravdala da nisam papire na vrijeme odnesla. A moji papiri za porodiljni za već 3 tjedna kod njih , kamoli ne za komunikacije za 6 mjesec 😳😳😳😔😔

Matea02
    27. Srpanj 2020. 13:18

Tejic

Matea02 upravo s time se borim od petka i jucer mi bilo najgore. Dok lezim je dobro, kad ustanem osjetim probadanje. Prvi put sam se s tim osjecajem srela u 6.mj jurila hitno na pregled i sve je bilo oke. I moj gin me nije hito slati na urinokulturu, kao nema potrebe, a posto je ovak sve ok bilo uplasila sam se da nije bakterija neka. Otisla sam privatno, obavila pregled na kojem je isto sve bilo oke al su mi rekli da je glavica nisko i da to moze biti razlog al smo svejedno napravili i UK i komplet briseve (koje mi moj isto nije hito raditi) i ispalo da je sve sterilno. Ok ajd hvala bogu da je tako bilo. Znaci jedini razlog, glavica je nisko i pritiska dolje (a to mi je onda mogao i moj gin reci da je to razlog a ne da se brinem i ostanem bez 1500kn samo da se uvjerim da je sve oke) Tad sam pocela nositi i pojas dok se nije popravilo samo od sebe. Nakon par dana je proslo i tu i tam bi me malo bocnulo. Evo sve do sad kad jucer nisam mogla normalno do wc otici.
    Pocela sam danas mjeriti i te kontrakcije da si mogu lakse pratit..
    Jasamja jesi mjerila tlak? Uglavnom tak zna biti od niskog tlaka ak nist drugo posavjetuj se s doktorm ak te to stalno muci.

Joj hvala ti, ako nastavi zvat ću doktora pa nek me pregleda.. baš me je strah. Kontrakcije nemam koliko znam, al sinoć sam imala menstruacijsku bol neznam 
    A tebi je opet ta bol počela? Joj samo neki problemi nadam se da nije ništa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.