Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    27. Srpanj 2020. 16:51

LoMa ajme super vijestiii, bravo za naseg hrabrog lavica i hrabru super mamu. 😍😍😍🤗🤗
    Kad vas i curke s tezim komplikacijama vidim cisto me sram jadati se na tu neka svoja bockanja.
    Matea mah konstantno je to mene znalo dolje bockati al ne svaki dan. Valjda kak bi se bebac namjestao tak bi me bockalo. Al sad od petak je postalo toliko intenzivno da nisam mogla stajati odmah bi osjetila tu nelagodu, a i jos sam se ocito u subotu preforsirala i jucer mi doslo sve na naplatu. A u petak prije nego je to krenulo osjetila sam bebicu kak se izvrtila, da me u jednom trenu nest zapeklo desno prema bubregu i ocito da se cudno namjestio i onda je krenuo cijeli show. Sad sam evo puno puno bolje, cak sam i rucak skuhala 😃
    Ninche samo neka pricaju i komentiraju, jako ti je lijepa busica i lijepa si trudnica. ❤❤
    *
    Kanta za pelene..hm jos cu malo poslusati vase savjete i komentare pa vidjeti i odluciti sto i kako😄
    Bosco radila sam briseve al privatno (jer je moj gin rekao da nema potrebe), jer me bilo strah kad se pojavilo ovo bockanje dolje da nemam neku bakteriju. Zalosno je da svi mi placamo zdravstveno a ni priblizno nemamo svi uslugu na razini na kojoj bi trebali imati.

• celaena
    27. Srpanj 2020. 17:01

Mi za jednokratne pelene imamo obicnu malu kantu za smece s poklopcem kao za kupaonu. Stoji mi pored prematalice. U dmu imaju one prozirne manje vrecice u tuljcu koje mi pasu na tu kanticu, a nisu skupe. Unutra trpam pelene i blazinice i ispraznim ju svaka dva dana otprilike ili cesce ako bacam veliko smece. Nije nikad bio problem smrad, u stanu je ugodna temperatura, klimatiziramo po vrucinama. Evo taman sam starijeg prije mjesec dana skinula iz pelena i sad kantica ceka mladjeg :) 

Vita26
    27. Srpanj 2020. 17:53

Bosco  super za malenog,briseve sam radila prije trudnoce bilo je uredu i nisu ni ponavljala osim urina i krvne slike

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    27. Srpanj 2020. 18:33

Super Ana za pregled, velika cura 💜
    Ovo za maske na porodu, mislim da se ne trebate nervirati previse.. Stavis pa skines kad ne ide vise. Pa nece se valjda svadat tamo sa tobom? Ili samo neka probaju 🤯😁pa ce vidjet...taman ispusni ventil ako ne bude partner pored. 
    Citala sam da su cure skinule kad nisu mogle i nikom nista.. 

Leia91
    27. Srpanj 2020. 18:54

Bosco meni su u Petrovoj radili prošli tjedan briseve. Prije toga nisam mislim nikad briseve radila, a papa je uredna od prosinca tako da me nisu mrcvarili

27. Srpanj 2020. 18:57

Ana, super za pregled, velika cura 😊 nek i dalje lijepo raste.
    Netko je pitao za struganje bedara - svojevremeno su cure pisale da postoje neke kao podvezice, izgledaju ko ona čipka od samostojećih čarapa samo bez čarape. Ne znam gdi se to može nabaviti.
    (Meni bi trebale tri takve jedna za drugom i još bi se sigurno narolale i dizale/spuštale u hodu 🙄 )
    Neke su pak pisale da im pomaže namazati bedra uljem ili masnom kremom pa da se kližu umjesto da se stružu.
    Meni pomažu jedino "biciklističke".

Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 19:35

Ninche  prekrasan trbuh 🥰🥰🥰🥰 da, kad smo uselili u stan dobili smo obavijest od opcine kako se bara sa otpadom, mislila sam da su ludi, dok mi kolegica nije rekla da su platili kaznu za 4 pelene u smeću... tak da mi nije baš za zaje.... svejedno plastiku odvojimo sami jednom tjedno,  pa da bar imam di sa pelenama tih tjedan dana.
    .
    Cure cestitam na uspjesnim pregledima. 🥰🥰🥰
    .
    Mene su opet uhvatile mučnine da je to strašno. Popila casu vode, momentalno ju izbacila

enana
    27. Srpanj 2020. 19:57

Pozdrav svima!
    Bas mi je drago procitat da je curama koje su sinoc imale tegoba danas bolje kad su malo odmorile...
    Sve pupe su prekrasne 2020, Ivana_Du, Ninche i ostale 😍😍nisam sve popamtila
    Nasla i ja neki metar pa se izmjerila i 99 cm, mislila sam da je i vise 😅
    Moji nam danas upravo kupili kolica tak da sam sad oko tog mirna 😁 bas su me lijepo iznenadili, sve mi emocije sad rade pojacano...
    Jedva cekam pregled u cetvrtak da vidim bebace!
    LoMa hvala ti sto nam pises i djelis s nama ovak lijepe vijesti 🌞
    Napokon sretno u srijedu 😊

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

judita
    27. Srpanj 2020. 19:57

Napokon 2804

Ninche prekrasan trbuh 🥰🥰🥰🥰 da, kad smo uselili u stan dobili smo obavijest od opcine kako se bara sa otpadom, mislila sam da su ludi, dok mi kolegica nije rekla da su platili kaznu za 4 pelene u smeću… tak da mi nije baš za zaje…. svejedno plastiku odvojimo sami jednom tjedno, pa da bar imam di sa pelenama tih tjedan dana.
    .
    Cure cestitam na uspjesnim pregledima. 🥰🥰🥰
    .
    Mene su opet uhvatile mučnine da je to strašno. Popila casu vode, momentalno ju izbacila

Meni na dane zna biti mučno, jucer mi je bilo od jutra, tek navecer mi je bilo bolje. danas sve super. Nez o cemu to ovisi, mozda se beba nekak slozi da trbuh pritisce....jer ja isto kad bi popila vode, ko da mi je ostalo u trbuhu i ko da ce se vratiti svaki cas..uzas, al tak mi bude jedan dan i onda opet sve super 

Tejic
    27. Srpanj 2020. 20:01

Uh Napokon drzi se nadam se da ce te brzo pustiti. Mozda malo limuma da iscjedis u casu vode.

Jedno brzo pitanje.
    Dal svu svijetlu robicu perete na 95 il samo ono kaj je cisti pamuk? Stramplice carapice jel to smije? I one pidzamice kaj su ko plisaste? 

Pitam da ne zeznem nest, a tamno bi na 60 stavila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.