Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    27. Srpanj 2020. 09:32

Jutroo drage cure!! 
    Ja sam oke sad kad lezim. Malo prije sam se probudila i zasad je u redu. Ne osjecam vise bol u zdjelici kukovima preponama...a kaj se tice pritiska i tih kontrakcija to cu vidjeti sad kad ustanem. Imala sam dva dizanja na wc u noci i to me probudio osjecaj kao da mi nesto curi, al to je bio samo utrogestan pa sam odahnula.
    Mina i bubamara javite kak je i kod vas situacija.
    Marta imala sam  bh kontrakcije popracene menstrualnim grcevima i bol bi isla iz donjeg dijela leda sto mi nije uobicajeno. Zna se desit par puta dnevno i za 40sec prode al ovo je bas trajalo kroz dan. I jos bolovi u zdjelici kukovima preponama i jaki pritisak dolje na rodnicu kad bi stajala. Pritisak bi se smanjio kad bi rukama primila i malo podigla trbuh..tak da sam vecinu dana prolezala. Mozda sam se i malo preforsirala u subotu kad smo bili na festi. Sjedis, stojis, malo plesanja malo hodanja...ocito je napravilo svoje..
    Gonal i slatke_brige 😍❤❤❤
    Banana drzim fige da se uspijes bucnuti, ti zivis na moru a ne smijes u more, mogu misliti koja muka. Mi jos razmatrali dal bi mozda ipak otisli na vikend nekud blize, al kad mi se dese ovakve situacije poput jucer radije necu ici nikud. 
    Kanta za pelene - jel to obicna kantica ili ima nest posebno u sebi pa je bas kanta ZA PELENE? 🙂

Mina 29
    27. Srpanj 2020. 09:34

Cure evo me da ne brinete.. Dobro sam.. Zapravo jako dobro.. Zdo ponoći sam još trpila a onda sam popila 2 lupoceta i Normabel.. Lijepo odspavala napokon.pustila su i grčenja a bome  simfiza koja me već 3 mjeseca muči. Bili smo u subotu krsni kumovi možda sam se preforsirala pa je to rezultiralo time.. Evo jutros sam ko nova.. Glavno da me ne boli i ne smeta.. A čak mogu i normalno danas hodati.
    Spomenut ću dr na idućem pregledu ali nadam se da ih neće u međuvremenu više biti.. 
    Evo i jedna slikica od danas.. 
    https://ibb.co/cJTH0FW

Tejic
    27. Srpanj 2020. 09:38

dasy20

Hejj curke nova sam ovdje.
    Ovako muci me uzasno sto ne znam na cemu sam.
    Prije 2mj sam prestala piti kontracepciju, pila sam zbog jajnika. Zarucnik i ja radimo na bebi. A sad ono sto mene muci, prije dva dana smo imali odnos i na sekund je bio malo grublji i mene je nakon toga uzasno grcilo kod jajnika i zdjelica iza skorz negdje me zagrci. Citala sam malo po netu ali tamo pise svasta nesta.. sto se simptoma tice nemam nista osim sto sam uzasno umorna, cicke su mi malo osjetljive ali sam uzasno napuhana i zatvorena.
    Trebala bi mengu dobiti za nekoliko dana pa mozda je i zbog toga.. ali eto ne znam da li mozda uvelicavam i nadam se bezveze ili stvarno postoji mogucnost

Dasy20 napravi test al uzmi onaj malo bolji. Ak je negativan, pricekaj par dana do menge pa opet. Ja sam test radila koji 3 - 4 dana nakon kasnjenja menge i bio je + 🙂 simptomi pred mengu i trudnoce su jako jako slicni i tesko ih je razlikovati , osim ak te pocnu prati mucnine i povracanje 🙂  a ovo za bol, ak ti ne prode za par dana zovi ginekologa najbolje. Sretno! 🤞😊

Tejic
    27. Srpanj 2020. 09:42

Mina 29

Cure evo me da ne brinete.. Dobro sam.. Zapravo jako dobro.. Zdo ponoći sam još trpila a onda sam popila 2 lupoceta i Normabel.. Lijepo odspavala napokon.pustila su i grčenja a bome simfiza koja me već 3 mjeseca muči. Bili smo u subotu krsni kumovi možda sam se preforsirala pa je to rezultiralo time.. Evo jutros sam ko nova.. Glavno da me ne boli i ne smeta.. A čak mogu i normalno danas hodati.
    Spomenut ću dr na idućem pregledu ali nadam se da ih neće u međuvremenu više biti..
    Evo i jedna slikica od danas..
    https://ibb.co/cJTH0FW

Mina 😍😍 ... supeeer drago mi je da si bolje! Ja cu evo vidjeti sad kad ustanem kakvo bude stanje danas. S obzirom da me mucila situacija isto kao kod tebe, ak se ne popravi uzet cu i ja 2 lupoceta i normabel i nazad u krevet 🙈😆 

Demetria
    27. Srpanj 2020. 10:24

dasy20

Hejj curke nova sam ovdje.
    Ovako muci me uzasno sto ne znam na cemu sam.
    Prije 2mj sam prestala piti kontracepciju, pila sam zbog jajnika. Zarucnik i ja radimo na bebi. A sad ono sto mene muci, prije dva dana smo imali odnos i na sekund je bio malo grublji i mene je nakon toga uzasno grcilo kod jajnika i zdjelica iza skorz negdje me zagrci. Citala sam malo po netu ali tamo pise svasta nesta.. sto se simptoma tice nemam nista osim sto sam uzasno umorna, cicke su mi malo osjetljive ali sam uzasno napuhana i zatvorena.
    Trebala bi mengu dobiti za nekoliko dana pa mozda je i zbog toga.. ali eto ne znam da li mozda uvelicavam i nadam se bezveze ili stvarno postoji mogucnost

Inače ne radim ovo ali evo preporučiti ću ti da pogledaš drugi forum .hr i temu WannaBe Vol. 20 i tamo pročitaj par stranica, uglavnom simptomi trudnoće i pms su slični ili ih čak i ne mora biti, ja kao stara dugogodišnja vonabejuša ti mogu potvrditi da je svaki ciklus drukčiji i ako nisi pratila svoje tijelo i osluškivala svaki dan kao ja teško ćeš od prve skužiti.
    Moj dobitni ciklus nije imao apsolutne nikakve simptome....Dva dana od odnosa je prerano da bi imala simptome jer:
    Implantacija (ugnježđenje), je pričvršćivanje blastociste za stijenku maternice, u koju se ukopava.Ugnježđenje započinje između 5 i 8 dana nakon oplodnje i završeno je oko 9. ili 10. dana.
    Ja sam svoju implataciju osjetila, probio me odjednom jaki znoj i visoka temperatura i potom ništa zatišje...i doslovno je bila kasnija od regularnih, zato ni tjedan dana od predviđene menstruacije nisam popišala sjenu,tek malo kasnije.
    Za test ti preporučujem Pregny Onestep Ultra Sensitive (bijela kutija ljubičasta cura) ili Gravignost Ultra Test jer im je osjetljivost 10 mIU/ml. Imaš i u dmu First Sign duo....Uglavnom ako nisi pratila bazalnu temperaturu, lh trakice ili sluz i položaj cervixa ja bi se strpila do predviđene menstruacije i onda napravila test....ako je negativan ponovi za dva tri dana ako ti ne dođe i dalje. Sretno..... probaj tamo pročitati cure će ti dati i dobre savjete ako ih pitaš :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    27. Srpanj 2020. 10:25

tashee7 meni se isto znoj promjenio...nažalost imam osjećaj da čim izađem iz tuša nekad mogu opet nazad, a nekad izdržim cijeli dan s dezićem
    mina29 prekrasna ti je haljina di si ju uzela?
    pupice su vam prekrasne…. i psić isto
    drago mi je da su cure koje su imale bolove bolje a curama na miroavnju i u bolnici želim sve najbolje i puno puno podrške

*

Demetria
    27. Srpanj 2020. 10:37

36 Curica💜42 Dečko💙11 🌞= 89 bebice naše lijepe jesenske
    *
    Mana_Mare 20.8. Curica💜ST
    Slatke_brige 22.8. Dečko💙ČK
    Slonić12 24.8. Curica💜 Petrova
    Skakavac 27.8. 🌞ST
    Mabel 28.8. Curica💜
    Celaena 28.8. Dečko💙Merkur
    LUX 30.8. Curica💜
    Hannica0 04.9. Curica💜
    Tejić 05.9. Dečko💙VŽ
    Mara1992 05.9. Dečko💙SB
    Bananupidami 05.9. 🌞RI
    Princess Mimi 06.9. Dečko💙Sv.Duh
    Tashee7 08.9. Dečko💙Vinogradska
    ela32 08.9. Curica💜
    _ana_ 11.9. Dečko💙
    Ana1305 11.9. Curica💜VT
    Mjesecina2410 11.9. Dečko💙Merkur
    LoMa 15.9. Luka 

Petrova (rođ.10.7.)
    Malisa 15.9. 🌞
    Talija 17.9. Dečko💙Zabok
    StizeBeba2020 17.9. Curica💜
    Ivana_Du 17.9. Dečko💙DU
    Ninche9 18.9. Curica💜
    Mona1309 18.9. Curica💜OS
    mc_mouse 19.9. Dečko💙VT
    Sanja* 19.9. Dečko💙KC
    Keksic 19.9. Dečko💙Petrova
    Marta 20.9. Curica💜
    Onka 21.9. Dečko💙Merkur
    Mini_mouse26 22.09. 🌞 OS
    Bulba 23.9. Dečko💙Petrova
    Starfish 23.9. Curica💜Merkur
    Judita 24.9. Curica💜ZD
    2020 25.9. Curica💜DU
    Dinosaurus 26.9. Curica💜ZD
    Kokica37 26.09 🌞
    Rosha 27.9. Dečko💙Petrova
    Lepepa 28.9. Curica💜Sv.Duh
    Loknica 28.09 Dečko💙ST
    Napokon2804 30.9. Dečko💙
    Ivy88 01.10. Dečko💙Zabok
    Happymom 01.10. Dečko💙ST
    Marija1207 01.10. Curica💜ST
    Sif 03.10. Dečko💙VŽ
    Bebacica 04.10. Curica💜Zabok
    Demetria 06.10. 🌞ST
    Zel 06.10. Dečko💙Petrova
    nada23 07.10. Dečko💙DU
    happy_m 08.10. Curica💜
    Crwena 08.10. Dečko💙Sv.Duh
    Mamino zlateko 08.10. Dečko💙ČK
    Makarska 10.10. Dečko💙ŠI
    DoraGucci 10.10. Curica💜ST
    Leia91 11.10. Dečko💙Petrova
    Sretnapetra 15.10. 🌞
    Enana 17.10. Curica💜i Dečko💙Sv.Duh
    Martina1988 20.10. Curica💜PU
    Orangina 21.10. 🌞
    Plavo_nebo 21.10. Curica💜Vinogradska
    Ketty1309 22.10. Curica💜KC
    Ledolina 22.10. Dečko💙OS
    Bosco 25.10. Dečko💙Vinogradska
    NikPik 25.10. Dečko💙Sv.Duh
    Vitae 26.10. Dečko💙
    jasamja 26.10. 🌞RI
    Gonal 26.10. Curica💜GS
    Kikic 27.10. Dečko💙ST
    ZuMama 28.10. Dečko💙Vinogradska
    Teica30 30.10. Curica💜OS
    Mina 29 31.10. Curica💜Zabok
    Zojo 02.11. Dečko💙PU
    Matea2111 02.11 Curica💜NG
    Justagirl2201 03.11. Dečko💙
    Isabelagregorijan 05.11. Curica💜Zabok
    SmileA 05.11. Dečko💙Vinogradska
    Butterfly784 05.11. Curica💜RI
    Malamala 06.11. Curica💜KC
    Jesenica 06.11. Dečko💙
    Vita26 07.11. Dečko💙OS
    Halila 07.11. Curica💜KC
    Silvich 07.11. 🌞
    Tina.Antares 08.11. Dečko💙Vinogradska
    Unakit 09.11. Curica💜
    Minie 09.11. Curica💜
    Hip_hopsica 13.11. Dečko💙Petrova
    Larisa04 18.11. Curica💜
    Shine 19.11. Curica💜ST
    Lullee 02.12 🌞

*

AngelEyes
    27. Srpanj 2020. 10:48

Sve ste prekrasne ❤️❤️❤️❤️
    Mimi drago mi je da ideš napokon doma, uživaj! 💕
    Evo i nas, na slici pupo para puno manji nego uživo, ali morala sam se izmjeriti, 102cm opseg na razini pupka 
    https://imgur.com/a/A9Dm6IF
    I meni su jednom bili takvi bolovi kad sam se preforsirala ali nakon odmora brzo je prošlo. Bh kontrakcije nemam ili ih ne znam prepoznati 🙄
    Moja je mrvica već preko 6 tj bio lijepo namješten s glavicom dole i neki dan se okrenuo, sad mu je glavica bočno, malo iznad pupka. Po štucanju to nekako pokušavam odgonetnuti, ali baš sam se rastužila. Sad ga mazim i govorim da ode nazad dole 😳 jedva čekam pregled 7.8. 
    Svima želim predivan tjedan, sa što manje bolova 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 10:52

Cure pupe su vam divnee😍😍😍😍😍😍
    A i psic je prekrasan (za mene je svaki lijepi pas, psic ) 😍
    .
    Kanta za pelene. A kao te kante kad ubacis pelenu u nju, ona ju umota u vrecicu, svaku pelenu zasebno da se izbjegnu neugodni mirisi, i sad sve ovisi os kapaciteta kante, negdje sam procitala da ove kao normalne , stane oko 28 pelena u nju... a opet citala sam da su zene znale pelene bacati u vrecice za zamrzavanje i njih vezati i stavljati u obicnu kantu na balkon, a meni je problem jer mi je cijeli dan sunce na balkonu tako da bi moglo bez obzira na sve biti mirisa 😂

tashee7
    27. Srpanj 2020. 11:05

Po meni je skroz nepotrebno kupovati te kante za pelene. Ja planiram bacati pelene u zasebnu običnu kantu s poklopcem, a vrećice one neke mirisljave,  čisto da zakamuflira miris kakice. 
    Ivana_Du , stvarno si lijepa trudnica. I ne mogu ne primjetiti cicke 😍😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.