Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 20:07

Tejic

Uh Napokon drzi se nadam se da ce te brzo pustiti. Mozda malo limuma da iscjedis u casu vode.
    *
    Jedno brzo pitanje.
    Dal svu svijetlu robicu perete na 95 il samo ono kaj je cisti pamuk? Stramplice carapice jel to smije? I one pidzamice kaj su ko plisaste?

Pitam da ne zeznem nest, a tamno bi na 60 stavila.

Ja sam prala onako kako piše na etiketama, sa duplih ispiranjem, i opeglala, naravno.  Kad beba pocne to nositi onda će sve na 60 prat i dobro...
    .
    Pokusala i vodu sa limunom, ma svasta, dize se želudac, odvratno 

27. Srpanj 2020. 20:13

Tejic

Jedno brzo pitanje.
    Dal svu svijetlu robicu perete na 95 il samo ono kaj je cisti pamuk? Stramplice carapice jel to smije? I one pidzamice kaj su ko plisaste?

Hmm, nemam robicu koja se pere na 95. Uglavnom na 40 i 60, nešto malo na 30. Mislim da to nije samo zbog boje nego i materijala, da se ne rastegne, ne skvrči, ako ima gumice ili aplikacije da se ne unište 🤔
    A mislim da nije ni potrebno na 95.

Tejic
    27. Srpanj 2020. 20:24

Hvala vaam 😘 bacam se na pranje i peglanje robice sad 😀 posteljinu, rucnike i tetre sam rijesila 😊

Marta14
    27. Srpanj 2020. 20:42

Nisam ja nikad tako visoku temp, mozda bi jedino bijele bodije. Robu sam na 40 i 60..Prvu turu sam zaboravila duplo ispiranje danas sam se sjetila 😁
    Prala sam sa onim krpicama za skupljanje boje. 

Dinosaurus
    27. Srpanj 2020. 21:16

Mislim da 40 stupnjeva nije dovoljno visoka temp za prat robicu koja je za bebe. Cisto moje misljenje. Osobno nikad ne gledam etikete za djecju robu, sve perem na min 60 pa ako se unisti pa dobro unisti se sta sad. Neke bakterije i gljive prezivljavaju temp cak i na 60 jer bude npr kratak ciklus pranja a ne drzi masina istu temp cijeli ciklus... One bijele i svijetle bodijice poslije kad budu ukakani obavezno na 90. 😬🤷‍♀️

Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 21:29

Dinosaurus

Mislim da 40 stupnjeva nije dovoljno visoka temp za prat robicu koja je za bebe. Cisto moje misljenje. Osobno nikad ne gledam etikete za djecju robu, sve perem na min 60 pa ako se unisti pa dobro unisti se sta sad. Neke bakterije i gljive prezivljavaju temp cak i na 60 jer bude npr kratak ciklus pranja a ne drzi masina istu temp cijeli ciklus… One bijele i svijetle bodijice poslije kad budu ukakani obavezno na 90. 😬🤷‍♀️

Ovo prvo pranje sam po etiketama, i naravno pegla na najjače, a kasnije cu na 60 prati, ako su ukazali onda 90

Marta14
    27. Srpanj 2020. 22:01

Ja sam prala na 40 one neke haljine koje sam uzela za Bozic i posebne prilike, gledala sam da to ne ide bebi na kozu.. Ali ne znam sad mozda operem opet.. 🙄
    I ne zaboravite da ipak ne smijete sve bakterije pobiti, nije ni to zdravo😁

enterprise
    27. Srpanj 2020. 22:59

Dobra večer svima! Ja vas čitam već dugo ovako iz prikrajka, ali sam se napokon okuražila nešto i napisati. 😅 Moja beba stiže 20.9. pa mislim da spadam nekako k vama (bez obzira što mi fali 3 dana do jeseni). Čekamo drugog dečka! 💙 Nedostaje mi malo "maminskog društva" pa eto, da vam se pridružim  
    Čitala sam desetak stranica unazad, netko je spomenuo platnene pelene. S prvim sinom sam ih uredno koristila otkad je imao mjesec dana, a sad planiram isto i s drugim bebačem pa ako netko ima pitanje ili pitanja, samo naprijed 😁

Čitam vas dalje 🥰

Vita26
    27. Srpanj 2020. 23:41

Ana  Cestitam na urednom pregledu 😍nadam se da mi necemo biti te srece i da necemo morati maske na porodu imati inace kaze kolegica da je horor..jako tesko je..na kraju morali su nio kisik staviti ..
    Rujanka dobro nam dosla🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    28. Srpanj 2020. 03:12

rujanka

Dobra večer svima! Ja vas čitam već dugo ovako iz prikrajka, ali sam se napokon okuražila nešto i napisati. 😅 Moja beba stiže 20.9. pa mislim da spadam nekako k vama (bez obzira što mi fali 3 dana do jeseni). Čekamo drugog dečka! 💙 Nedostaje mi malo "maminskog društva" pa eto, da vam se pridružim
    Čitala sam desetak stranica unazad, netko je spomenuo platnene pelene. S prvim sinom sam ih uredno koristila otkad je imao mjesec dana, a sad planiram isto i s drugim bebačem pa ako netko ima pitanje ili pitanja, samo naprijed 😁

Čitam vas dalje 🥰

Dobrodošla :) znaš li bolnicu di ćeš roditi pa da ujutro stavim novu listu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.