Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    27. Srpanj 2020. 07:30

Bananaupidami

Dobro jutro svima :)

A cuj, mi smo prije trudnoce radili svaka 2 mjeseca 900 km u jednom smjeru i nakon tj dana 900 u drugom, i ako mi vjerujes, njemacka,  gdje dobar dio autoputa nema ogranicenja brzine, znaci doslovno vozis koliko hoces (mozes), i mozes pretic policiju ako hoces,  ali to je takva kultura vozaca, nema onih naglih pokreta, nema naglog ubacivanja, zna se za sta sluzi lijeva traka, znaci savrseno za voziti, cim ides u austriju, vec osjetis razliku, ali ajde da se voziti nekako, ali slovenija i hrvatska, to je uglavnom molitva da me nitko ne udari i da mi nitko ne izleti... a sad pogotovo sa bebicom, mislim da cu se kljukat normabelima prije puta i dat muzu da iskljucivo i samo on vozi, i vjerojatno napraviti neki pancir oko bebe koliki cu panicar biti
    .
    Autosjedalice, stvarno ne znam kad pocinje to, ali eto kazem sta sam cula i kasnije pročitala pa mozda nekom stvarno pomogne, svejedno nas je vecina tad sa terminima pa bi opet dobro doslo, cisto da se uvjeri da se dobro sve radi, a opet, prave i iznimke, pa mogu po terminu doci i objasniti i pokazati sve...
    .
    Siroko povijanje, raditi cu samo ako doktor kaze da je potrebno, prije toga necu.  

• Gonal
    27. Srpanj 2020. 07:59

Jutro svima
    Evo i nas dvije u 27 tt
    https://ibb.co/fDMHg54

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

27. Srpanj 2020. 08:12

Hejj curke nova sam ovdje.
    Ovako muci me uzasno sto ne znam na cemu sam.
    Prije 2mj sam prestala piti kontracepciju, pila sam zbog jajnika. Zarucnik i ja radimo na bebi. A sad ono sto mene muci, prije dva dana smo imali odnos i na sekund je bio malo grublji i mene je nakon toga uzasno grcilo kod jajnika i zdjelica iza skorz negdje me zagrci. Citala sam malo po netu ali tamo pise svasta nesta.. sto se simptoma tice nemam nista osim sto sam uzasno umorna, cicke su mi malo osjetljive ali sam uzasno napuhana i zatvorena.
    Trebala bi mengu dobiti za nekoliko dana pa mozda je i zbog toga.. ali eto ne znam da li mozda uvelicavam i nadam se bezveze ili stvarno postoji mogucnost

27. Srpanj 2020. 08:14

Isabela drago mi je da ste dobro i da bebi napreduje :)
    Poslikaj sve kad stignes :))
    Familija i pomoc, vidla si da smo to komentirale, razumijem te, drz se! Vas 2 ste sad najbitnije, a onda vas 3. :)
    Smilea bitno da ste ok, :) 
    Tejic predivna 😍
    Dogada se za vikend - postoji neka teorija o tome, al se nemrem sjetit. 
    Opusti se koliko mozes, si sad bolje? Zovi ih i pitaj, mislim i zamjena je zavrsila isti faks, uvijek ti moze dat savijet i pogledat da se ne otvaras :) 
    BH mislim da ih nemam, ili ih ne kuzim... Kaze dr ok, pa ne mislim bas o njima xD
    Mina je sad bolje? Kako je noc prosla? 
    Sanja su leda bolje? Moje dete valjda jos ima mjesta pa je na 100 strana i klizi i lupa...
    Predivna busa 😍
    Velicina trbuha svaka od nas drugacije nosi, i dok je sve ok s nama i s bebom ja sam bez stresa
    Potaknule ste me i isla sam mjerit.. Moj je 103cm u razini pupka... 
    Princess Mimi ajme predivne vijesti!!! Super!! Idi doma, uzivaj s dragim i stize Leo :) 😍😍😍
    2020 uzivaj s muzem :)
    I moram priznat da si bome fit za 30 tt. Neka ako je sve ok sam uzivaj :)
    Joj i ja bi plutala, sve se nadam da ak slj. tjedan bude sve ok, da mi mozda dozvoli da se bucnem prije poroda xD
    I ja navecer kukam da ne mogu vise, jer mi je tezak i nemrem se namjestit xD
    Lepepa ako je do sad bilo sve ok, moguce da samo "plosnatije" nosis ili se beba vise na iza smjestila :) 
    Ana sretno na pregledu!!! :) 
    Bubamara si sad ok? Kak je noc prosla? 
    Napokon nemam pojma kam bi ju stavila, tak da ne, dragi ce iznosit smece cesce xD
    Znam, ne zivim gore, ali imam rodbine dosta u De, kod nas je stvarno sou sto se prometa tice, razlika je ogromna...
    Gonal predivna busa 😍

Zelim svima ugodan i miran dan. Sretno na pregledima. Cure na mirovanjima drzte se. 
    Cure s problemima za vikend javite jeste ok? 😘

klupko_srece
    27. Srpanj 2020. 08:19

https://ibb.co/m46w2yW
    Evo i nas 36 tjedan da nebude da nismo staviti sliku opće 🥰
    +9 kg 🐷🐷

keksic
    27. Srpanj 2020. 08:52

Ovaj je vikend navratio dragi do mora da me vidi pa sam malo sporija s čitanjem. Pokušat ću napisat što sam zapamtila.

Slike trbuha - lijepe ste cure, i s većim i manjim trbuščićima. Meni je sad dragi (koji me 2 tjedna nije vidio) rekao da je ogromna razlika 😂, a i osjećam se ogromno.

Bh kontrakcije - zasad ih nemam, ali da su učestale i ne popuštaju bi išla panično kod doktora vjerojatno 😂. Mama mi ih je često imala u svim trudnoćama i pri kraju trudnoća je morala odležati do poroda jer je ispalo da se ranije otvarala. Naravno, to je bilo prije ohoho godina, mislim da bi s današnjom učestalošću pregleda bila neka druga priča.

Princess Mimi - super vijesti, uživajte sad dok ste sami, a onda ćete i s bebom 😊.

Uživajte danas, ja idem popit svoje željezo i ustat se više iz kreveta 😊.

27. Srpanj 2020. 09:09

Dobro jutro trudnice 🙂
    Gonal i Slatke brige baš ste lijepe i vi i trbuščići! 🥰
    Mina, Tejić, Bubamara, nadam se da je s vama sve ok 🤞😦
    I svim ostalim curama želim miran i uspješan tjedan, sretno na pregledima i mirovanjima 🤞🍀
    Poseban pozdrav, naravno, Lukici i njegovoj mami 🥰🍀
    ,
    Meni definitino treba kanta za pelene, ak ništ drugo ona od jupola će poslužiti 🤭
    Ima još koga da se odlučio za platnene pelene? 
    Ninche ti si ih, ako se ne varam, s prvim koristila, sad ne budeš?
    💕🍀🤰🤱

tashee7
    27. Srpanj 2020. 09:24

Jutro žene! Imate prekrasne pupe,  bome smo sve narasle 😍 Evo i nas od jučer, bila sam oprala kosu pa je to  trebalo ovjekovjecit 😂 
    https://ibb.co/m0JdF0N
    I da, jučer sam primjetila nešto čudno pa da vidim jel kojoj tako.. znoj mi je promijenio miris 🤔 ne znam s čim bih ga usporedila, znam samo da prije nije bio takav.. jel kojoj tako?

27. Srpanj 2020. 09:25

dasy20

Hejj curke nova sam ovdje.
    Ovako muci me uzasno sto ne znam na cemu sam.
    Prije 2mj sam prestala piti kontracepciju, pila sam zbog jajnika. Zarucnik i ja radimo na bebi. A sad ono sto mene muci, prije dva dana smo imali odnos i na sekund je bio malo grublji i mene je nakon toga uzasno grcilo kod jajnika i zdjelica iza skorz negdje me zagrci. Citala sam malo po netu ali tamo pise svasta nesta.. sto se simptoma tice nemam nista osim sto sam uzasno umorna, cicke su mi malo osjetljive ali sam uzasno napuhana i zatvorena.
    Trebala bi mengu dobiti za nekoliko dana pa mozda je i zbog toga.. ali eto ne znam da li mozda uvelicavam i nadam se bezveze ili stvarno postoji mogucnost

Nisam imala takvu situaciju. Kod mene su "simptomi" svaki mjesec isti prije menstruacije i to takvi kakve se može pročitati na internetu (sise, probadanja, grčevi, umor, zatvor, emotivnost, ...) To sve progesteron uzrokuje. Pravi trudnički simptomi su mi došli tek nakon 6.tjedna, i nema zabune da su bili trudnički. 
    Nakon prestanka uzimanja kontracepcije tijelo se mora vratiti 'u pogon' a nekad to traje i više mjeseci, pa nije čudno da se javljaju kojekakvi "simptomi". Naravno, ako ste imali nezaštićene odnose šansa za trudnoću onda postoji. 
    Najsigurnije ti je napraviti test. Ako je pozitivan, super, čestitam! 🤞🙂 a ako (još) nije, moj savjet ti je da si barem mjeriš bazalnu temperaturu pa da vidiš u kakvom stanju su ti ciklusi, dal imas ovulaciju i kolko ti traje luteinska faza. Pa da znate bolje planirati koje dane imati odnose. Ako ti ne smeta ovakv robotizirani pristup, naravno 😄🤭
    U svakom slučaju, sretno i da što prije ugledas svoj plusić! 🤞😊🍀

27. Srpanj 2020. 09:28

tashee7

Jutro žene! Imate prekrasne pupe, bome smo sve narasle 😍 Evo i nas od jučer, bila sam oprala kosu pa je to trebalo ovjekovjecit 😂
    https://ibb.co/m0JdF0N
    I da, jučer sam primjetila nešto čudno pa da vidim jel kojoj tako.. znoj mi je promijenio miris 🤔 ne znam s čim bih ga usporedila, znam samo da prije nije bio takav.. jel kojoj tako?

👌😍😊 lijepa trudnica tashee!
    Hormoni rade svoje 😦 moj znoj isto sad ima miris 😖 prije nije imal nikakav 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.