Marta Patientin spürt wenig Kindsbewegungen posto si joj rekla da slabo osjetis bebicu..
Ma ja pricam za te vrecice iz DMa kao mirisljave, za prljave vlazne maramice su mi s prvim sluzile ok al dode miris za par dana. Vidjet cemo sad, mislim meni je samo do tih kazeta, kantica nije ni skupa al kad razmislim kupovat vrecice za pelene to mi je takvo bacanje para doslovno u smece
Treba nam svima malo vremena dok skuzimo sto i kako nam najvise odgovara i da nademo rutinu,
Nama je kanta uvijek puna a sortiramo smece i plastiku vozimo na smetliste posebno tako da ce nam sad bit jos gore. Navodno ima za kupit kao 25vreca za Restmüll za 50€ s tim da dijete do 2 il 3 godine ima godisnje pravo dobit 2 paketa takvih vreca al to je info s interneta, ne znam jel to stima.. trebam pitat u svom Landratsamtu, to bi bilo super.
Žene da podjelim nešto sa vama da vam ne bude čudno ako vam se dogodi ovo : ja još nisam dobila komplikacije. Ako vam se slučajno to dogodi drugi mjesec nemojte se uplašiti. Danas sam zvala, rekli su mi da radi korone polovica trudnica porodilji i komplikacije dobi do 17 a dio trudnica do zadnjeg.kaže žena meni puno trudnica je zvalo. pa normalno nema nikakve obavijesti o tome. Ljudi zovu imaju kredite, obaveze….. Mislim baš su jadni. Još bi se žena pravdala da nisam papire na vrijeme odnesla. A moji papiri za porodiljni za već 3 tjedna kod njih , kamoli ne za komunikacije za 6 mjesec 😳😳😳😔😔
A Boge dragi, svaki podrucni ured svoju politiku ima,strasno,ko da u sto drzava zivimo.. za koju podruznicu govoriš? Mislim objašnjenje im je vrh vrhova.. kako me razljuti ovo.. i onda se pitaju gdje su djeca, kako se smanjuje natalitet? I ono malo sto se dobije, ne ide po planu.. aaa. Sorry,nista osobno, nego kad čitam svaka razlicito salje na Hzzo,svakoj se razlicito uplaćuje.. pa stvarno nema smisla..😡
Varaždin....
Cure, pozdrav. Upadam ko padobranac, ispricavam se, ja sam s teme zimske bebe 2020, iako kalendarski gledano spadam tu
trebam malu pomoc oko kolica, ako vam se da napisati ili pozitivno ili negativno iskustvo, osobno ili tudje, s odredjenim modelima kolica. Spadaju u skuplji cjenovni rang, nisam jos ni blizu odlucila da bi dala te novce za kolica, ali bas zato svakako zelim cuti misljenja. Postavila sam vec na dva foruma al nikako da dobijem odg, doduse u nasoj grupi ima puno cura koje su dosta manje trudne pa jos i ne razmisljaju o tome..
Radi se o: Stokke xplory, Bugaboo Fox, Cybex priam i Mima.
Unaprijed hvala
Loma jeeej rastete odlicna vjest ❤️❤️❤️Uzivaj te vas dvoje
Moja kolegica javila se rodila je u OS prije tri dana veli da je uzas zbog korone (horor)morala pod maskom poradjati ..kaze da je pozlilo..posjeta nema..
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Davno sam bila naletila na preporuku vrećica iz dm-a pa sam spremila taj screen
//ibb.co/JxTjJWK
Loma jeeej rastete odlicna vjest ❤️❤️❤️Uzivaj te vas dvoje
Moja kolegica javila se rodila je u OS prije tri dana veli da je uzas zbog korone (horor)morala pod maskom poradjati ..kaze da je pozlilo..posjeta nema..
Ne znam ko bi me i kako uspio natirat da drzim masku na licu za vrime poroda. Bude li takva situacija kod nas kad buden dosla na red bit ce problema 😬🙄 bas divno
Davno sam bila naletila na preporuku vrećica iz dm-a pa sam spremila taj screen
//ibb.co/JxTjJWK
https://ibb.co/JxTjJWK
Hej cure!
Loma. Bas mi je drago da sve lijepo napreduje, vec 17 dana proslo 😮
Mimi. Uzivajte muz i ti, bas mi je drago da izlazis, bome mjesec dana je dugo 💪
Sve ste prekrasne, buse su vam super, moja spada medu manje ako vase gledam, ali kakve god, bitno da su bebice u redu 🤗
Ja danas bila na ultrazvuku, mjere su super, vise ne sumnja na zastoj u razvoju, maleni ima 1059 kg. 🥰 Secer mi je u granicama normale, bas sam se za to bojala. Idem opet na pregled za 3 tj.
Meni nije radio briseve nijednom, dal ste vi sve radile briseve?
Hvala Ninche i Loknica na slici, uzet cu to pa probat.
Loma drago mi je sto napreduje malisa💙
Bosco ako si radila bris prije trudnoce onda ne rade opet.. Meni je u pocetku radila posto je bilo dugo od posljednjeg i prosli tjedan opet.
.
Nadam se da ostale cure danas nista ne boli 😊🤞
Ono probadanje sam ja imala kada je bila mala glavom dole pa je mjehur stiskala..
Cure, pozdrav. Upadam ko padobranac, ispricavam se, ja sam s teme zimske bebe 2020, iako kalendarski gledano spadam tu
trebam malu pomoc oko kolica, ako vam se da napisati ili pozitivno ili negativno iskustvo, osobno ili tudje, s odredjenim modelima kolica. Spadaju u skuplji cjenovni rang, nisam jos ni blizu odlucila da bi dala te novce za kolica, ali bas zato svakako zelim cuti misljenja. Postavila sam vec na dva foruma al nikako da dobijem odg, doduse u nasoj grupi ima puno cura koje su dosta manje trudne pa jos i ne razmisljaju o tome..
Radi se o: Stokke xplory, Bugaboo Fox, Cybex priam i Mima.
Unaprijed hvala
Ja bih ti preporučila da se javiš stollerici na Facebooku ili Instagramu. Ona je prošla sva kolica i meni je pomogla u odabiru.
Mi smo kupili cybex balios s, mislim da je ovdje netko uzeo stooke za druge ne znam
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji