Moj malac em je jako nisko, em mi je maternica bila "zavaljena" te vise vuce na leda, zato mi je puno relativno mali... i isto tako mi nitko ne vjeruje kad kazem da sam skoro 8 mjeseci, svi onako ja sam tolika bila u 5, 6 mjesecu...
Tejic Hahahah znam hahaha ja u svaku trudnocu kao krmača gahahah i onda posle skidanje ali skinem uz puno truda i vjezbe ..svaka od nas drugacija i to sve znam ..🙈🙈🙈🌞❤️
Marta mozda znog slike se cini neznam ..ja se svaki dan gledam meni je malo porastao a moj dragi bio doma tri tjedna kaze da smo veliki 😂😂😂😂
SmaliA neka si dobro i dobro se osjecas to je najvaznije 😘kad je opet pregled!?moj je tek 20.8 opet stavila za mj dana ,koliko ti cesto ides?
I kod nas je sve uredu sto je i vazno 😍kad dodjem 30tj meni ce panika poceti vatati zbog carskog 😂😂😂😂
Vita26 idem svaka 3-4 tjedna na pregled, sad bi trebala ici sredinom 8 mjeseca, sutra cu zvati da se narucim, jer ako cemo na more opet onda bi tjedan prije obavila pregled, narucila bi se za pocetak 8 mj ako doktor nije na godisnjem..
Da cini se daleko tvoj pregled, ali bitno da ste dobro🤗pa ce i to brzo proci!😃 Mene je strah samo sad sljedeceg pregleda da se cerviks nije nesto previse skratio i da se ne otvaram, jer sam sad na moru dosta bila aktivna ali dobro gledam sad ovih dana da vise mirujem pa valjda bude sve ok🙏 A za porod jos ne panicarim, nisam jos valjda svjesna🤭 sad cu na pregledu pitati doktora sve vezano uz porod sta me zanima, jer sam citala da se zbog inekcija heparina mora ici na inducirani porod, a ja to uzimam pa me sve zanima, a jos me ceka i ogtt za obaviti😅
🌈💙👣🙏
SmaliA ne brini Bice sve to uredu bitno da ti nista ne boli ono ledja malo to je normalno ,mora nesto malo 😂😂ja bila utorak na pregled i sve je dobro stavlja mi svaka mjesec dana.i ima uputnicu za ogtt 🙈🙈🙈moram se na ruciti ali tek od srjede mogu jer su svi u karantenu uuas zbog te korone 🙈🙈🙈
Ne moj se previse forsirati koliko mozes i Bice sve uredu.pusa
Ostale cure ljepo spavaj te slatko sanjaj te i odmorite
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozz, malo upadam ispricavam se
Danas sam 33+4, bila sam kod sina u bolnici i nekako sam ga primila i fulala stolac i pljusnula na pod🤦♀️ jos mi je on od 12,5 kg skocio na trbuh 🤦♀️ sve je bilo okej beba se mice sve super al me sad pocelo bolit u kicmi, stezat kao menstruacija malo jace. Prvi porod carski tako da neznam tocno da ne pocinju trudovi 😮 sve se bojim na hitno muka mi je po bolnicama stalno hodat zbog situacije sa koronom. Nisu ne izdrzivi bolovi beba kako kazem normalno aktivna
Ima li koja da je bila u takvoj situaciji da me utjesi da sam se sam natukla 🤣
Hvala
NOA♥️❤️
Danas sam 33+4, bila sam kod sina u bolnici i nekako sam ga primila i fulala stolac i pljusnula na pod🤦♀️ jos mi je on od 12,5 kg skocio na trbuh 🤦♀️ sve je bilo okej beba se mice sve super al me sad pocelo bolit u kicmi, stezat kao menstruacija malo jace. Prvi porod carski tako da neznam tocno da ne pocinju trudovi 😮 sve se bojim na hitno muka mi je po bolnicama stalno hodat zbog situacije sa koronom. Nisu ne izdrzivi bolovi beba kako kazem normalno aktivna
Hvala
Kakav god da pad bio, idi na hitnu da možeš mirno spavati. S obzirom da imas bolove, nije za zezanciju. Odi na hitnu, neka te spoje na ctg, naprave uzv....
.
.cure jeste razmišljale o kanti za pelene? Citam malo o tome, da je super, ali da su kasete jako skupe i da jedna ne traje ni mj dana
Hvala
Da se nadovezem, meni su svi pricali trudove ces prepoznati bas po tim menstrualnim bolovima. Tako da te ja molim da odes na hitnu, znam da je tlaka zbog korone, ali radi sebe, radi bebice... a i radi nas ovdje, koje smo vec sad zabrinute, cim smo procitale da si pala
Hvala
Da se nadovezem, meni su svi pricali trudove ces prepoznati bas po tim menstrualnim bolovima. Tako da te ja molim da odes na hitnu, znam da je tlaka zbog korone, ali radi sebe, radi bebice… a i radi nas ovdje, koje smo vec sad zabrinute, cim smo procitale da si pala
Slažem se, pad je pad i mali nije lagan bas, a mi smo u drugom stanju i bolje puhati na hladno.
Nisam razmišljala o posebnoj kanti za pelene jer smeće bacamo svaki dan, ako budem vidjela da ne mogu bez toga potražiti ću kantu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hvala
Da se nadovezem, meni su svi pricali trudove ces prepoznati bas po tim menstrualnim bolovima. Tako da te ja molim da odes na hitnu, znam da je tlaka zbog korone, ali radi sebe, radi bebice… a i radi nas ovdje, koje smo vec sad zabrinute, cim smo procitale da si pala
Slažem se, pad je pad i mali nije lagan bas, a mi smo u drugom stanju i bolje puhati na hladno.
Nisam razmišljala o posebnoj kanti za pelene jer smeće bacamo svaki dan, ako budem vidjela da ne mogu bez toga potražiti ću kantu.
Mi ovdje moramo pelene posebno bacati i izbacivati u posebnim vrecama, odnosno svaka 2 tjedna ide takozvano rest smeće uz koje idu i pelene, i recimo potrebno mi je nesto sto ce zadrzati mirise i kad smece iznesemo
Dobro jutro svima :)
Jesenica bitno da je sve ok :) a hormoni... Svi kazu da ce proc... :)
Tejic jesam ja uzivala, al ti si bome festala!!! Svaka cast, ja nemam vise toliko snage - doduse nis me ne boli bas (malo donji dio leda kad duze sjedim), ali sam iskreno vec pomalo troma xD
Nadam se da si jucer odmorila :)
Napokon tak i ja mislim, bez epiduralne (ak cemo prirodno - sada mi je pomisao na to da u bolovima ne mogu mrdat nesnosna, al ko zna), a carski spinalna (jer odmah vidis bebu i kazu da je ipak manji utjecaj i na bebu i na mamu)...
Ugasi mob, reci svima da ti daju par dana mira, ja to napravim tu i tamo i svi prezive :)
Marta te reakcije "lezim i znam da me rezu" i mene strah, ali u Ri i dragi onda moze samnom, a i vidim bebu odmah (i beba moze ostvarit koziranje s tatom)... Iako sve to moram provjerit na slj. pregledu, obzirom na koronu :)
Vita e ta pomisao na cekanje nakon carskog i opce anestezije mi je koma. Al mogu se samo nadati da ce biti upola kako zelim :)
Mc mouse kremsnitaaaaaa 😍😍😍
Jaje/as ne vezanje ne zelim komentirati. Ja sam od onih iznimno kriticnih i strogih vozaca (od kad sam polozila stalno sam na cesti + i onda sam nasla uredsko-terenski posao, pa sam jos malo na cesti)... I koliko puta sam naletila na tesku prometnu, gledala svasta dok policija ne rascisti cestu, sama se nasla u opasnim situacijama zbog tudih gresaka... Nema tog objasnjenja za nevezanje i ostale gluposti. Eto, malo moje size o nevezanju i glupostima u prometu, tak da mc mouse kuzim te skroz. I slazem se s ovim za jaje naprijed.
Napokon ako me sjecanje sluzi ta provjera od Roda se obicno odrzava u rujnu s pocetkom sk godine... A mozda sam skroz u krivu... XD
Vita lepa busa 😍
Demetria mi imamo krevetic koji je sastavljan i rastavljan vise puta i u sasvim je dobrom stanju :)
Siroko povijanje kao i vjezbe za kukove, ovisi o periodu i podneblju. Kaze mama, kad se sestra rodila (2000ih) poludili bi doktori i patronazne kad bi spomenuo vjezbe za kukove (ne samo kod nje, vec i kod sve djece) , a 10godina prije za mene (i svu djecu tada rodenu) su bile preporucene... Eto, tako i tako ce svaka od nas napraviti sto misli/osjeca da je najbolje za bebu... :)
Mina, tejic, bubamara kakva je situacija kod vas? Jel se smirilo?
Unakit gdje si? Kako si ti?
Loma kako ste vi vas dvoje?
Ostale cure, pogotovo one na mirovanju, kako ste? Ima li novosti?
Meni noc prosla opet bez spavanja, sad lezim i nadam se da cu opet zaspati.
Sortiraj odgovore
Najstariji