Pozdrav svima!
Mc mouse svaka cast za mamu, bas se potrudila, a bebac ce biti pravi mali frajercic 😉
Napokon ne znam sta da ti kazem za to nisko, ja sam prije tjedan dva bila ih osjetila skroz dole, ali samo povremeno i nije me nista bolilo, sad vise ne...vidi sama, ak ti dugo bude cudno najbolje nazovi doktoricu...
Sretno svima na pregledima! I sretan rockas cini mi se da je Gonal tvoj 💐
Cini mi se da se Unakit i Bulba nisu dugo javile pa se nadam da je sve ok, mislim na vas cure 🐞🍀
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Bok cure, sve ste jako lijepe i drago mi je da je sve ok s bebicama Mi smo na moru pa mi se nakupi lijepa hrpa stranica za pročitati... Treba to sve stići, hehe.
Zapamtila sam samo par tema, #lowbrain, jelte:
Cijepljenje - pokušat ćemo kao i s prvom, sve odgoditi kolko ide. Nismo se ko ludi držali termina cijepljenja, jer je obično netko imao neku virozu, temperaturu i Sl i nije mi padalo na pamet ići u malu bebicu stavljat još dodatnih virusa i gluposti. Ionak mislim da se bebice stvarno trebaju postepeno razviti, a ne ih odmah od samog starta filati sa svim. Pedijatrica nam je starog kova i sama nam je rekla da cijepljenje ide kad su svi u neposrednoj okolini potpuno zdravi. Imali smo fajt s ravnateljicom jaslica koja je inzistirala da ju cijepimo usprkos temperaturi, jer je takav zakon a mi smo već promašili zadani datum. Fak dis šit pa jesi ti dr ili ravnateljica? Bila sam skroz našpanana, Al eto smirila se kad je dobila potvrdu od dr. u stilu da je cijepljena u skladu sa zdravstvenim stanjem, tak nekaj. Tu bih još svašta mogla napisati, općenito nisam protiv cijepljenja, ali sam protiv toga da ti se daju objašnjenja u stilu takav je zakon. Imala sam konkretna pitanja o cjepivima na koja nikad nisam dobila nikakav odgovor osim takav je zakon. I zato ipak malo sumnjam u sve. Šit. Na kraju ispadne, stisni zube i moli se da sve prođe ok.
Sanja - nama se obična pumpica za nos pokazala odličnom (još ju koristimo), ali tek kad je cura bila starija
McMouse - robica je vaaau!!
Pozdrav cure, bila sam u zaostatku najmanje 60 str. pa dok sam sve pročitala manje od pola zapamtila. 🙈🙈🙈
...
Uglavnom, drago mi je da ste sve dobro a pogotovo da naš mali borac Luka lijepo napreduje. 😍 Nadam se da su i ostale cure koje se ne javljaju dobro.
...
Hvala Demetria. 🥰 Polako, ali sigurno se približavamo okruglom 30.tj. Nek nam je svima sretno do konačnog cilja. 🍀🍀🍀
...
Pigmentacija- Već sam vam pisala o njoj... Imam je na čelu, pazim se i štitim od sunca koliko mogu i nadam se da će nestati nakon poroda.
...
Moj pregled je jučer odlično prošao. Sve je ok, malac je i dalje napredan za nekih tjedan dana 😊 Tezak je oko 1370 g i okrenuo se glavicom prema dole. Slika nam opet nije uspjela jer je stavio ruku preko glave. Ali nema veze, neka je on dobro. 😊
Ja sam dobila sveukupno 9 kg od početka trudnoće...
Puse od nas 😘😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
I moram vam se malo pojadati...
Ogtt - dobila rezultate i onaj srednji je povišen (4.3, 10.8, 8.2)...pregled mi je 4.8. pa ne znam ima li smisla od sad pa na dalje držati dijetu pa ponoviti ogtt? Ili je to - to i da čekam pregled? Kaj da radim?
Jad br. 2: po meni su iz rasle grozne stvari - imam ogromni bolni potkožni prišt na guzi i ne mogu normalno sjediti... Prvo bio običan prištić i evo u 3 dana buknuo do veličine oraha... Sad mažem s crnom masti koja bi to trebala izvući na površinu, ali grozno boli!
Osim toga dobila sam par virusnih bradavica na vratu, nadlaktici i najgore - na areoli cice! Omg! Dermatolog kaže da pustim da će sve proći poslije poroda, a mene strah dojenja... Kak će bebač to imati u ustima, horor! Onda sam se čula s fitoterapeutom koji je preporučio kapati rosopas pa sad i to radim...
Eto, sastavilo me svašta i baš sam jadna, kmee! Bude sve ok, jelda?
Gonal sretan rođendan 🎊🎊🎊.
Jutros bila na kontroli sve u redu. Napokon se okrenuo u položaj za porod, doktor kaže da ima oko 2500 g, obavili smo i ctg malac bio raspoložen pa je i nalaz savršen. 11.8 kontrola opet i onda u bolnicu na preglede do poroda 😁. Unatoč bolovima u preponama još uvijek zatvorena.
Zel bit će sve ok, samo bez stresa.
Svim ostalima sretno danas na kontroli.
McMouse ti si mirna neko vrijeme sa stvarima 😁
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/kcN1pdm
Evo i nas s pregleda ,imamo 700grama i sve je uredu 🤗
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobar dan svima 😀
Moj prvorođenac imao jucer veliki 7. Rodendan pa se nisam stigla javiti, par dana prije sam sve pripremala jer bi mi bilo nemoguce sve u jednom danu, ionak me satralo, znaci jucer na nogama ujutro od 6 pa navecer do 23... cure koje se sjecaju, znaju da sam i ja na mirovanju, pa eto sad dolazim k sebi, ne mogu iz kreveta, noge ne osjecam.
Cestitam svima na pregledima i sretno koje tek idu 🍀🍀🍀🍀
Tejic ja se javljam na mail 😉
Demetria, da, jos malo i mi smo na okruglih 30 🥳🎊🥳
Dosla mi je hrpa stvari s alija, bas sam sretna, pa kad budem mogla, poslikam..
Sif Cestitam 🤗🤗🌸
Mare pa ti jos malo 😍😍😍 ides u sl.Brod!!
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nada23 mi imamo termin u par dana razlike, moj malac je prije tjedan dana bio 1142 g i ja sam isto dobila 9 kg 😂 pratimo se 😊 jedino je moj na zadak i iskreno se nadam da ce se okrenuti, bas me to brine..
Sortiraj odgovore
Najstariji