Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zel
    21. Srpanj 2020. 16:59

Keksić, mara1992, Marta14, Onka - hvala vam cure na razumijevanju... Keksić ajd please javi kaj će tebi reći, jel bolje to ostavit kak je ili probati maknuti prije dojenja... Jooj... 
    A sad malo ljepše stvari - Upravo naišla na akciju u Plodinama na beblje stvarčice.  Od četvrtka vrijedi pa eto da znate kaj se nudi:
    https://ibb.co/pvWh7NZ

Podloge za prematanje - jesu li vam bolje tvrde ili mekane? Znam da se tvrde mogu instalirati na krevetić, ali ja ću prematati ili na komodi ili na krevetu pa nisam ziher koje su još razlike...staru (mekanu) sam proslijedila dalje pa moram nabaviti novu

enana
    21. Srpanj 2020. 17:08

Vita preslatka bebica, bas se dobro namjestio 🥰
    Onka prekrasan trbuscic i sank 😉
    Sad me ovaj baby gym inspirirao da pitam jeste i kad ste vi pocele dobivati poklone za bebu? 
    Meni jos nitko nist kupio, a ni ne nudi se, osim sogorice koja je zakon i koja mi je vec dva gnjezda kupila i dala dvije kutije robice od necaka...ostali kao da cekaju da se djeca rode, a meni onda vec kasno, ja bi htjela vec sad sve polako pripremat 😊 i onda kad spomenem kupnju, svi kao pa ima vremena, nemoj kupovat nadobivat ces 😠

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

NikPik
    21. Srpanj 2020. 17:16

Pozdrav svim mamama i bebama na putu,

iako sam nova na forumu već neko vrijeme čitam objave pa sam se odlučila i ja pridužiti da ne budem samo stalker
    Mi očekujemo dečka 25. 10., trenutno smo u 26. tjednu i vodimo se pod visokorizičnu trudnoću koja se prati na Svetom Duhu pa će tamo biti i porod.

Još jednom veliki pozdrav svima

keksic
    21. Srpanj 2020. 17:35

Zel - javim, ali pregled mi je tek 3.8. Nadam se da ne brineš previše

Enana -  i moja je šogi odlična i prva nam je dala i kupila neš, zatim starci (jedni i drugi) i moj ujak i ujna tako da smo imali sreće. U HR je običaj kasnije kupovati, kad je već kasno...mislim da su to Britanci i Amerikanci puno praktičnije napravili s tim baby showerom

Bok NikPik :)

jasamja
    21. Srpanj 2020. 17:37

Bok žene 😉
    Čestitke svima ne urednim pregledima. Slike bebača i vaših trbuha su predivne 😊 kad vidim vas koje ste u 30+ tjednima i kad piše da je do termina još 45-30 dana počinje me panika lovit koliko je to sve zapravo blizu i kako je sve brzo prošlo 🤞
    Mene ponovno jučer vrtoglavica zaljepila za kauč tako da to sad definitivno prepisujem ovim ludim vrućinama i sad sam strogo zatvorena u kuću. Totalna karantena 😂
    Imam jedno pitanje. Već me 2 dana u desnoj nozi tokom noći lovi grč ili kao da mi noga počinje trnut. Kako god da ju namjestim i dali spavam na njoj ili ne bol je prisutna. Dal se još neka od vas susrela s takvim problemom i ako da što vam je pomoglo? 
    😘😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Vita26
    21. Srpanj 2020. 17:50

Leia Cestitam na urednom pregledu💋izdrzaces i ako bude carski😀
    Hvala cure 🥰🥰prvo se nije dao Ruz stavio na lice,ali posle mjerenje ipak smo uzpjeli dobiti dvje slikice za tatu,jer ne Moze snama na ultrazvuku..
    Bananaupidjami i tebi Cestitam na urednom pregledu🌞🌞🥰nek se sve razvije dobro 🥰
    Kg ja sam sa 55 kg na 68kg  dosta dobijem u trudnoca ali nezamaram se stime ,otice posle🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Talija
    21. Srpanj 2020. 17:55

Zel, ja suosjecam s problemom 1 ☺️
    Moji seceri su bili 4.4, 10.5, 7.5.. to je bilo u 25+6. Ginekolog mi je bio tad na godisnjem i isla sam kod njega s nalazima tek za tjedan dana od toga... poslao me u bolnicu 24h na GUK profil.. tamo je secer bio i vise nego odlican, ali.. cim si evidentirana kao da imas povisen secer, kontroliraju te cesce. Tj, ja se opet kroz 10 dana spremam na 24h tretman u bolnici 😣
    Sto se tice prehrane, nije da se drzim pisane dijete, ali sam pokusavala jesti 5-6x dnevno i stvarno nisam jela slatkise 2 tjedna do prvog odlaska u bolnicu... nakon sto mi je guk profil bio dobar, pocastim se tu i tamo.. pogotovo za vikend ako je kolac/torta... voća jedem puno... 
    od kad sam izbacila kupovne slatkise, a to je mjesec i pol, ja sam na istoj kilaži, a buša stvarno raste 🤨 
    Stvarno ne mogu reci da mi nesto fali, da se neceg striktno pridrzavam, da mi tesko pada to.. pokusavam se suzdrzati, ali ak je bas kriza kriza, pojedem i red cokolade... ali sve su to kolicine neznatne naspram onog sto mogu pojest i kako sam jela ☺️ 
    S obzirom da ni ti nemas nesto pretjerano visok secer (tu smo negdje), mislim da se nebi trebala strasno jako paziti ali neke sitne promjene uvedi...
    Ovo mi je do sad jedini “problem” u trudnoci. Aktivna sam strasno... i vise nego sto bi trebala i smjela biti, ali na taj secer sam pocela gledat kao na pozitivnu stranu... radi bebe me prislilo da malo ipak gledam sto jedem, da ne trpam cokoladu u sebe jer eto, imam ju u frizideru i fina mi je... uz to sve, dobro se osjecam u svojoj kozi jer sam dobila ukupno 7kg do sad, a kako sam krenula ocekivala sam da cu minimalno 15 dobiti ☺️

Tina.Antares
    21. Srpanj 2020. 17:56

jasamja to ti je otpuštanje relaksina i vjerojatno još uz pojačan napor ti je manifestiralo se. normalno je skroz, možeš masažom prije spavanja si pomoći, laganim istezanjem i naravno magnezij direktom. 
    NikPik dobrodošla! 
    Kod nas svi računaju da ja imam od starije opremu, pa nitko ni ne trza, a ja njeno podijelila, prodala odavno. Moja mama će platiti kolica, ostali nitko ništa. Kao sto Keksić piše kod nas je darivanje ili po dolasku u babinje ili ono pred sam kraj trudnoće. Sveki je rezolutno rekla da je za nju to sve prerano i izazivanje nesreće, praznovjerja i babske price. Ja se uopće ne opterećujem, ionako sam planirala obavljati sve u 9mj kad se vratimo doma zbog škole starije. 

Vita26
    21. Srpanj 2020. 17:58

Onka divan ti je trbuščić 🥰🥰
    Teica ma hoce,probaj nesto slatko pojest  prije ultrazvuka,da bude malo aktivan 🤗inace ne trazim sliku ali zbog muza sam tjela..meni je bitno da je sve uredu..❤️❤️
    Enana od muza sestra vec nesto dala..ostalo kako vec ide kad ae rodi..ali pitali su sta ce kupiti sta nam treba.to ne mogu rec 🌞🌞svi su tu ,jedno za drugo 🌞
    A ja samo osnovno kupim,posle cu kad se rodi ,sta mi treba ,jer zajsta ne treba preterivati,jer bebica izraste brzo i ne stigne ni obuc sve ..stignes sve.
    NikPik  dobro nam dosla 😘😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

21. Srpanj 2020. 18:00

enana

Vita preslatka bebica, bas se dobro namjestio 🥰
    Onka prekrasan trbuscic i sank 😉
    Sad me ovaj baby gym inspirirao da pitam jeste i kad ste vi pocele dobivati poklone za bebu?
    Meni jos nitko nist kupio, a ni ne nudi se, osim sogorice koja je zakon i koja mi je vec dva gnjezda kupila i dala dvije kutije robice od necaka…ostali kao da cekaju da se djeca rode, a meni onda vec kasno, ja bi htjela vec sad sve polako pripremat 😊 i onda kad spomenem kupnju, svi kao pa ima vremena, nemoj kupovat nadobivat ces 😠

A ja se baš veselim i sve čekam kad budeš ti počela stavljati sličice svojih stvarčica, sve udvoje 🥰 tvoji postovi su mi vrlo simpatični, kak pišeš u množini, super 🥰 a bome si ti to već jako blizu 30 tjedana, kak uspijevaš obuvat se, ustajat iz kreveta, jel ti veliki i teški trbuščić? 
    ,
    Zdravo Nikpik 👋🙂
    I danas sličice lijepih trudnica i trbusčića i bebica 👌🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.