Zel razumijem muke br.2
Meni je na straznjici izraslo hah, rekla je da ce mi to rijesiti na sljedecem pregledu. I ispod grudi imam dosta, a mislim da i na bradavici raste nesto.. Znaci uzas
Hej cure! 😊 obavili pregled, cerviks mekaniji ko i od pocetka trudnoce al sve zatvoreno i u redu. Napravili bris medice i sutra vadim krv za test senzibilizacije, zuticu i tak nest. Uzv i bebicu sad nismo dirali jer sam imala pregled prije tjedan i pol. Zatvorili bolovanje i otvorili porodiljni i sad nastavljamo dalje 🥳🥳 malo me strah jedino jer moj gin ode na godisnji i vraca se tek 17.08. Meni se to cini jako dugo, valjda se necu poroditi do tada 🤣
Mc_mouse vaaauuuu koliko robice!! Svaka cast mami, ovo je preedivno!😍
Cestitam svima na urednim pregledima, lijepo je procitati kak bebice lijepo rastu i napreduju😊
Vita26 bas lijepa slikica, bas se namjestio za slikanje 😁
Curke ns rodendanima, Gonal i Talija (valjda nisam fulala 🙈) sve najbolje vam od srca zelim! 🥳🥳🎈🍰🎂🎂
Sif mozee cujemo see! 😊
Nadam se da nam je Hip hopsica dobro i sve ostale curke koje ste na strogom cuvanju, saljem veliki zagrljaj i dan po dan i bit ce to sve super!! ❤
Dobar dan svima, prije svega čestitam svima na uspješnim pregledima i mislim na sve cure koje imaju neke probleme, nadam se da ste bolje... jedva čekam da se javite sa dobrim vijestima.
Zel ako te ista tješi ja imam hemeroid kojeg se još uvijek nisam riješila... također po sisama sam puna nekih sitnih bradavica valjda će proći .
Kile ja se uopće ne zamaram s time trenutno sam na +13 i bas me briga dok se ja dobro osijecam i dok je sve s bebicom uredu nema brige . Kak je došlo tak će i otići .
Evo jedna slikica našeg trbuščića
https://ibb.co/Pzxtzwp
🥰🥰
Dobar dan svima, prije svega čestitam svima na uspješnim pregledima i mislim na sve cure koje imaju neke probleme, nadam se da ste bolje… jedva čekam da se javite sa dobrim vijestima.
Zelako te ista tješi ja imam hemeroid kojeg se još uvijek nisam riješila… također po sisama sam puna nekih sitnih bradavica valjda će proći .
Kile ja se uopće ne zamaram s time trenutno sam na +13 i bas me briga dok se ja dobro osijecam i dok je sve s bebicom uredu nema brige . Kak je došlo tak će i otići .
Evo jedna slikica našeg trbuščića
https://ibb.co/Pzxtzwp
🥰🥰
Joj sto ste slatki 🥰😍
Takoder mi je zapeo za oko i šank 😂😂😂😂
A ono kraj sanka jel to baby gym?
Sretan rođendan curama koje slave 🥳🥳🥳.
Vita bas se lijepo namjestio, slikica je super 🥰.
Možda ova moja mrgudica idući put biti suradljiva 😆.
Ajmeeee koliko robiceeee... Nisam sigurna tko je stavio, ali odlično... Danas moram mom dragom pokazati da vidi da mi nemamo uopće puno i da nam jos fali 😉😁🥰.
Jako ste mi lijepe sve na slikama 🥰...
Ne javlja se nikako hip hopsica... Nadam se da je samo u guzvi, da se nije nešto iskompliciralo.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Do kojeg tjedna se moze raditi4d?
Ja sam išla jučer, idući put imam sa 29 tjedana opet ce mi raditi, a koliko sam jučer shvatila dr ima fore do poroda, jer mi je rekla da se nada da ćemo uspjeti dobiti neke lijepe slikice do onda 😁.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Ola svima!!! :)
Hvala svima na lijepim zeljama za pregled... Evo pojela pa mogu tipkat xD
Zatvorena, cervix duzi nego zadnji put (majke mi on ak nastavi ovak pimpac ce mi izrast xD - sala mala), posteljica i dalje nisko, ali se malo pomaknula, tako da jos ima nadeee :)
Ctg uredan, bebu nije gledala jer je prije 2 tjedna radila detaljan uzv pa ce sljedeci put.
.
Nadam se da ste sve dobro i da su pregledi dobro prosli... Moram malo odmorit pa cu citat kasnije. 😘Svima
Napokon hahah da šank to svi koji dođu nasade se odma na njega ko da je birtija 😂😂 samo još konobarica fali hahahah . Jee baby gym to smo dobili na poklon nisam još ni otvarala iskreno ali čini mi se da je iz Kauflanda onaj Kuniboo, kako god poslužit će
Sortiraj odgovore
Najstariji