Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    21. Srpanj 2020. 12:37

Cure super za uredne preglede, sve lijepe vijesti i nase jesenske bebice!😃🥰🙏❤️💙puse svima😘😘

🌈💙👣🙏

• Sif
    21. Srpanj 2020. 12:38

Hvala Vita26, i ja tebi, slikica s pregleda je bas krasna 🥰

keksic
    21. Srpanj 2020. 13:03

Zel

I moram vam se malo pojadati…
    Ogtt - dobila rezultate i onaj srednji je povišen (4.3, 10.8, 8.2)…pregled mi je 4.8. pa ne znam ima li smisla od sad pa na dalje držati dijetu pa ponoviti ogtt? Ili je to - to i da čekam pregled? Kaj da radim?
    Jad br. 2: po meni su iz rasle grozne stvari - imam ogromni bolni potkožni prišt na guzi i ne mogu normalno sjediti… Prvo bio običan prištić i evo u 3 dana buknuo do veličine oraha… Sad mažem s crnom masti koja bi to trebala izvući na površinu, ali grozno boli!
    Osim toga dobila sam par virusnih bradavica na vratu, nadlaktici i najgore - na areoli cice! Omg! Dermatolog kaže da pustim da će sve proći poslije poroda, a mene strah dojenja… Kak će bebač to imati u ustima, horor! Onda sam se čula s fitoterapeutom koji je preporučio kapati rosopas pa sad i to radim…
    Eto, sastavilo me svašta i baš sam jadna, kmee! Bude sve ok, jelda?

Što se tiče jada br. 2, dobila sam virusne bradavice i ja i to na istom mjestu. Pitat ću doktoricu kad odem na sljedeći pregled, ali nekak si mislim da vjerojatno bebi ne može ništa biti od toga 🤷‍♀️.

Btw. cure jel preoptimistično misliti da će dozvoliti pratnju na porodu do 9. mjeseca? 😪

nada23
    21. Srpanj 2020. 13:14

Vita26

Nada Cestitam za uredni pregled 💋

Hvala ti. 😍 I ja tebi također čestitam 😘😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    21. Srpanj 2020. 13:17

Sif

Nada23 mi imamo termin u par dana razlike, moj malac je prije tjedan dana bio 1142 g i ja sam isto dobila 9 kg 😂 pratimo se 😊 jedino je moj na zadak i iskreno se nadam da ce se okrenuti, bas me to brine..

Hehe, pratimo se u stopu. 🤗 Ma ne brini, okrenut će se i tvoj malac uskoro. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

mc_mouse
    21. Srpanj 2020. 14:03

Slikice za UZV su vam super :))) 
    Keksic joj bojim se da ništa od pratnje na porodu 😭😭😭

Leia91
    21. Srpanj 2020. 14:05

Bok svima! Evo i mene s pregleda u Petrovoj. Malac ima 1180g i okrenut je na zadak. Napravili briseve i dogovorili sljedeći pregled za 3 tjedna. Doktor je rekao da s obzirom na miom i njegov položaj čeka me carski. Bitno da je malac dobro ☺☺
    Čestitke ostalima na super pregledima i već velikim jesenskim bebicama 😘😘

Napokon 2804
    21. Srpanj 2020. 14:10

Mc mouse salji mamu kod mene 😁😁😁😁 uhmh dobro je kad gledam količinu robice, tu smo si 😁😍
    Vita bebica je preslatka 🥰🥰🥰
    Ne znam tko je objavio sliku pupe, i moram priznati tocno zavidim, ja se i dalje osjecam kao da sam se samo prejela, a od uvijek sam maštali o velikom okruglom trbuhu 😍😍😍😍😍😍
    Ne znam sta da vam kažem, noc katastrofa nikako se namjestiti, leda boljela, na lijevom boku me probadalo, na desnom me jako lupao, na ledima nisam mogla, pa onda zgaravica, uzas...
    .
    Cure koje su na mirovanju, a nisu se dugo javile, javite se da znamo da ste ok.
    Unakit, bulba, hiphopsica, isabela.... 

Napokon 2804
    21. Srpanj 2020. 14:10

i cestitam svima na uspješnim pregledima 😘😘😘😘😘

Marta14
    21. Srpanj 2020. 14:53

Cestitam svima 💙💜
    Vita bas je lijepa slika! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.