Upravo to, iskreno ako je sve u redu sta njih briga koliko kila cu ja morati skidati poslije 😆...
Uopće se s tim ne zamaram, jer sve ce zo brzo ići kad dođu te naše male kiflice pa krenemo u šetnje, pa ne budemo spavale, pa dojenje i sve ostalo 😁🥰.
E pa da... Hip hopsica ništa ne javlja ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Upravo to ... Nek sve bude u tim kilama 😁..
Jasamja i Mina moja je 753grama, 100 laksa od Minine, čekamo još Jasamja da obavi pregled 😁...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Teica lubenica ajme gusta - pase mi ko budali samar, ali samo ujutro ju smijem jest inace me ubija zgaravica... I to samo na lubenicu o.O
Dinosaurus jelda saljivac jedan... A kad lupi ne znam jel bi pisala od smijeha ili vristala xD
Mini mouse super za pregled!!! :)
Marta slatko ne znam sta bi prije od voca, vocnih jogurta, cokolade, kolaca, sve sto ima ikakvu ozu (glukoza, fruktoza, saharoza i sl) xD al isto ko i ti dok je sve ok i nikome ne skodi, bolje glukoza 🍉🍒🍓🍍🍌🥞🍦🍧🍨🍬🍭🍩 nego psihoza 🤯😬😵🤬 xD
Ps. Ja sam na +11kg tak da nije ni to tak strasno xD
Mana mare nisi teska kategorika! ja sam zbog xy razloga usla u trudnocu sa cca 7 kila viska (normalna kilaza 55, usla s 62.5), sad sam na 73.5, 74 kg i kilaza mi je do prije mjesec dana bila sva u trbuhu i cicama (cice u prvih mjesec dana imale minimalno kilu viska u sebi), zadnjih mjesec je otislo malo u noge, malo u guzu, malo u leda i ruke pa se ni ne kuzi jer sam se proporcionalno rasirila... I da ne brine me, sve to ode prije ili kasnije, setnje, briga o bebi, pa i vjezbanje kad se stigne :) i slazem se s tobom, najgore je zapustit se i odustat...
Hip hopsica nadam se da si ok! Mislimo na tebe. Ako trebas doc k sebi, pomalo pa se javi kad ces moc 😘
.
Zelim vam svima laku noc, odmorite. Mene ceka pregled sutra pa mi je malo panika... Valjda bu sve ok :)
Kad smo kod kila, ja sam od 60 došla na 71, većina u stomku. Strija zasad nemam, celulit po bedrima bio i prije, sad katastrofa, ali ne zamaram se time. Trudim se jesti raznoliko, zdravo ali uvijek neki slatkiš uleti. Jednostavno ne mogu bez toga 🙈
Nadam se da je hip hopsica dobro!!!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Banana sretno sutra na pregledu! 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ja sam na godišnjim u 2 tjedna dobila 8 kg, tako da pssssst nadmasite me 😂😂😂😂
.
Hip hopsice čekamo te da se javiš
Napokon bome si dobra 😅😂... I sigurno ti se nije prigovarala kao meni moja 😆😆😂😂
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sretno sutra svima na pregledu...
E cure da Vas pitam, možda koja zna nove informacije. Kaže mi frendica da navodno tata može isto koristiti porodiljni kad i mama. Po meni to nema smisla, a ni po onome što sam procitala na netu. Opet tamo piše da ako oboje koriste porodiljni svatko ima pravo na 4 mj drugog dijela, da ne može mama do godinu dana, pa tata preostala 2 mjmj - a frendica i muž su tako napravili... Pa eto, ako koja zna 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Taman dan poslje godišnjeg imala pregledni naravno izgorila zbog kila, prijetila mi da ce me u bolnicu smjestit ako i sljedeći pregled budem dobila puno kila, a ja joj objasnjavam da sam bila na godisnjem 😂 uglavnom od tad do slj pregleda sam dobila kg i pol 😁
.
Nego cure da vas pitam koliko nisko vas bebaci udaraju kad lezim na ledima osjetim udarce jako jako nisko. Mozda 5 pristiju iznad klitorisa ne znam kako bih drugacije objasnila, a ako bih legla na bok, znala bih ga osjetiti da me udara u preponu... i zadnja 2 dana me boli donji dio leda i sa lijeve strane me na trenutke zna probadati. Pregles je tek 29. Ne bih panicarila, ali ponekad imam osjećaj da kad hodam da mu je glavica meni medu nogama
Sretno sutra svima na pregledu…
E cure da Vas pitam, možda koja zna nove informacije. Kaže mi frendica da navodno tata može isto koristiti porodiljni kad i mama. Po meni to nema smisla, a ni po onome što sam procitala na netu. Opet tamo piše da ako oboje koriste porodiljni svatko ima pravo na 4 mj drugog dijela, da ne može mama do godinu dana, pa tata preostala 2 mjmj - a frendica i muž su tako napravili… Pa eto, ako koja zna 😁
Ja sam čitala da mogu u isto vrijeme ali ne za isto dijete.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji