Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    20. Srpanj 2020. 16:44

Odnos ja se seksam pa eto sta bude,mislim posle da mi plodna voda curi 🙈🙈🙈🙈 tako da dam sam malo primirila ..ja imala zabranu u pocetak ali kako je sve uredu imam odnos,vise moj suprug uztrucava ,ja i ne toliko,jer znam da bebici ne Moze biti nista  ako je sve uredno 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    20. Srpanj 2020. 16:49

https://ibb.co/s24kDRW evo i nas dvoje 😁

Marta14
    20. Srpanj 2020. 16:49

Ninche ja imam masne Free Spirit Atelier.
    Sretan rodendan cure!! 🎉🎂🍀

• ZuMama
    20. Srpanj 2020. 17:07

Napokon 2804

https://ibb.co/s24kDRW evo i nas dvoje 😁

Ajme samo trbuscis imas. 😃 a i haljina mi se svida. Djeluje udobno👌

20. Srpanj 2020. 17:15

Napokon ajme preslatko!! Ja bi sebi uzela takvu posteljinu xD
    Predivna! 😍
    Vita ahahahaha neka, samo ti uzivaj!!! :) 

Princess Mimi
    20. Srpanj 2020. 17:24

Banana, brojim dane do pregleda, u ponedjeljak sljedeci imamo pa nas mozda puste i doma 🤞🏼
    Danas ce mi doci anesteziolog pa cemo popricati o epi I spinalnoj.  
    Napokon, lijepa buša 😊

Tina.Antares
    20. Srpanj 2020. 17:31

Napokon divna si! 
    Taj aspirator za nos na usisavač je najbolja stvar ikad, nas je spasio sa starijom koja ima devijaciju septuma na tatu i po zimi je koma. Uz sve ovlazivace zraka, kapanje fiziološkom to joj je toliko pomagalo da je sama znala se nakapati i na usisavač pokopacati. Tipa 2god je imala. Koristit ću definitivno, samo pripazite da nije jaki usis i ne bas od prvim tjedana i mjeseci.

Primjetila sam kako mi puno sporije rastu dlake, kosa, obrve. Taman se ponadala da ću uzgojiti kosu, kad ono ne raste. 🙈🙈🙈 Isto kao i celulit, koji nisam u životu imala, sam mogu komotno izvoziti s nogu. 

Netko je pitao za kalcij, Demetria čini mi se. Koliko znam ne preporuča se u ovim dodacima jer se teško apsorbira, ali meni je recimo ginekolog preporučio domaću sirutku. Inače ju sam pila da ojačam svoje kosti, zbog lomova stopala isto na preporuku ortopeda. 

Ima li koja problema s hiperpigmentacijom? Mene izluđuje leptirasti oblik na čelu iznad očiju. Nikako se rješiti, a ne želim na nikakve kemijske pilinge niti tretmane općenito. 

mc_mouse
    20. Srpanj 2020. 17:31

Mislila sam da neću, ali ipak sam naručila sterilizator https://www.babycenter.hr/avent-scf28403-sterilizator-14809.html

Nego danas mi je grozno, uzasno me boli zdjelica i prepone. Teško mi je i sjediti i okrenuti se u krevetu i hodati 🙁 ja se nadam da je to samo danas. Totalno sam disfunkcionalna, a obaveze u kući moram obaviti 😟

• LoMa
    20. Srpanj 2020. 17:49

Odnosi žene moje, ja muza vidjeli nisam preko 2 tjedna...odnos smo imali zadnji puta pa mozda prije mjesec i pol, dva...nismo imali zabranu, ali nekako zbog Luke koji je bio jako aktivan je to bilo dosta rijetko...a sad, sad samo čekam da ga zagrlim...ono, samo dodir, ne znam kak ću se vladat za daljnje radnje 🙈
    Netko je napisao da se boji carskog Reza, stvarno nema nikakve potrebe za tim, ja sam se užasavala carskog Reza, općenito neke operacije, a u principu par dana se malo teze tipa ustati, malo si pomažeš s rukama, ali dalje je stvarno sve super...ja sam si tipa tjedan dana nakon carskog išla depilirati noge...malo pripaziš kak se sagneš čisto da si sigurnija i stvarno sve bude bez problema...
    A moj muž je nakon kaj smo neki prvotni sok prijevremenog porođaja recimo preboljeli, odmah pitao da kaj mi dolje nisu ništa onda dirali...sav sretan jel...

• minni_me87
    20. Srpanj 2020. 17:56

Zene, kak stojite s masažama. Ja bi tak da me netko doobro izmasira od glave do pete s nekim finim uljem, a malo me strah po salonima hodati nego zicam muža da me bar malo po leđima i stopalima 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.