Dan cure...napokon bas si lijepa trudnica..😊
Uspjela sve procitat,pa da krenem nest i odg.
Iscjedak me muci stalno,vise se ne zamaram,dok je god bez mirisa,ne brinem...
Sto se tice odnosa,tak tak,ja sam vise zainteresirana,mm veli da nezna di bi me i kak primil,a i sama se osjecam kak nasukani kit,pa onda nekad i odustanem,a snovi su ajme meeni..
Tina ja ti imam od srednje skole problem s hiperpigmentacijom,imam vitiligo,a sad u 3.trudnoci pogotovo,poludilo sve u šesnaest..budem ti slike stavila da vidis kak to izgleda...nije lijepo,al kak moj mm veli dok ne pece i ne svrbi,nekak bude..
Nama danas konacno stigao kimbac,dobili ga na poklon,i madrac i ogradicu i brdo posteljine..kad ga sastavimo stavim sliku..samo mislim da ovaj tjedan jos nista,poceli krrecit kucu,i ljepit i slagat izolaciju u sobama..posla kolko hoces..
Vidjela sam i da je neka pitala za komodu iz jyska,mi kupili prosli tjedan jednu,al moramo ju slozit pa onda stavim sliku..trudnicama na mirovanju,izdrzite jos malo,a LUKI i njegovoj mami da sto prije stignu kuci..svima koje imate preglede,sretno,nek bude sve u redu..mi imamo tek sljedecu srijedu,vec jedva cekam,proci ce 5 i pol tjedana od proslog pregleda..
Netko je pitao za kalcij, Demetria čini mi se. Koliko znam ne preporuča se u ovim dodacima jer se teško apsorbira, ali meni je recimo ginekolog preporučio domaću sirutku. Inače ju sam pila da ojačam svoje kosti, zbog lomova stopala isto na preporuku ortopeda.
Ima li koja problema s hiperpigmentacijom? Mene izluđuje leptirasti oblik na čelu iznad očiju. Nikako se rješiti, a ne želim na nikakve kemijske pilinge niti tretmane općenito.
Ja sam pitala jer mi je rekla za kalcij, pa da znam ima li smisla nešto dodatno piti ili ne....mislim pijem ja mlijeko skoro litru dnevno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Princess Mimi zelim svu srecu!!! :) 🤞🤞🤞🤞
Tina ni meni kosa ne raste, nit ista drugo... Cak mi se cini da su mi se obrve prorijedile xD
Mc mouse ako mozes odmori. :)
Loma joj vjerujem ti, znam taj osjecaj kad trebas samo kontakt (kad dragog nema po mjesec dana... Ajme... Ne znam kak zene/cure pomoraca izdrze)... Drz se, nadam se da ces ga zagrliti cim cim prije :)
Ja sam pisala jos davno da se bojim carskog... Ajme divno je ovo sto pises... Ti si stvarno zena zmajica, kad si nakon tjedan dana noge sredivala!!! :)
Ahahaha muz... 🤣
Evo nas dvije s pregleda, cura super po mjerama, osim sto je super nesuradljiva, pa je SAD cijelo vrijeme imala noge ispred lica i okrenula glavu prema mojoj kralježnici 😅... Ali nešto slabo slika smo uspjeli uhvatiti. Teška je cijeli 753 grama, kaže dr da je to super kilaza za tjedne. 🥰. Tata isto bio odusevljen, nije skidao pogled sa ekrana 🥰🥳.
https://ibb.co/fHS4zxn
https://ibb.co/hLX8tx0
Jedino je mene spotala jer sam dobila 3 kg u 6 tjedana - a u cijeloj teudnoci sam dobila 4... Po meni se to ne čini nešto puno, i još sam prije pregleda popila dva soka ... I pitala sam ju za otečene noge na kraji dana, rekla mi je da smanjim tekucine sa mjehurićimamjehurićima (sto inače obožavam), manje lubenica, breskvi, grozda - mislim a tek je to sve počelo 😅...
I da usporim tempo što se tiče hodanja i stajanja na nogama. Posteljica se digla, zatvorena skroz... Guramo dalje do idućeg pregleda 🥰😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Bananaupidji sad ce dragi na teren onda je mir,a i sve je teze,raste pupe 🥰🥰🥰Bice opet hopa cupa i njima nek se strpi oni isto malo ,znamo zbog..kako mi moramo patiti ,Moze i oni biti srpljenje zar ne!?🤗🤗
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure sve mi izgledate super... 🥰
Ja cu isti uzeti taj noani aapirator, odnosno to cu tražiti u babinje, nek kupuju malo babe i tetke 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
ASto se tiče odnosa, pa mi recimo 1-2x tjedna, ali sve nekako sa oprezom, svaki put sve nespretnije nam bude 😅😆...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
LoMa vjerujem ti da ti fali muz, pogotovo sad kad je i bebica tu i sigurno puno emocija❤️
Niti ja svog nisam vidjela vec tri tjedna, a niti ne budem dok nas ne puste jer naravno nema posjeta 😕
Bas me ljute s tim pravilima, pogotovo kad vidim da rade kafici, restorani, svadbe se odrzavaju...a mi kao u zatvoru🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji