Minnie me sanjam postenu masazu... Ali to ce pricekat, previse me frka ic u salone i sl., plus da se nes ne skomplicira, a dragi me tu i tamo "pogladi" i to je to... :/
Teica super za pregled i za posteljicu!!! :)) Nisam doktor, al ne cini mi se tvoja kilaza tak koma za tjedne... Al kazem ne znam...
Vita ma naravno...
Al kolko vidim oni su ponekad zbunjeniji od vas/nas...
Mimi i Loma stvarno se nadam da ce se zbrojit malo oko pravila i posjeta, jer ovo sto rade je bas zatvor za pacijente koji trebaju najvise potpore...
Mana mare :) naravno da ocete...
Ninche super beba!!! :) neka je samo sve ok 😍
.
Kile zasad na +11. Smatram da dok je sve ostalo ok, i dobro se osjecas, da se ne treba stresirat :)
.
Evo da se malo smijete 😁😜
Pitao me dragi, a kad se koriste kolica, kad sam rekla svaki dan (od kad budemo ok i krenemo u setnje, osim kad je kijamet vani) je osto sokiran i da kud cu ja s bebom, da me jos auto pogazi xD i sav se jadan uznemirio... Oni fakat nemaju pojma xD 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa iskreno mislim da nije tak puno ni 3 kg u 6 tjedana, ali eto ... Valjda je morala nešto prigovoritiprigovoriti... Na jedno uđe na drugo izađe 😆😁...
Dok god smo i beba i ja super, nema nekih odstupanja necu stvarati paniku ... Jer beba je kaže taman idealna za tjedne, meni su svi nalazi dobri ... Nema panike 😁😁😁...
Pa kako odoljeti lubenici a ima je samo u ovo doba godinegodine? 😉😁😆
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hej cure,
Cilo vrime otvaram ne bi li vidila jel se hip hopsica javila. Iscekujem kako je pregled prosa 🙏
Prestrasni komentari za dobivenu kilazu sve skupa 4kg! Nije njoj dobro ocito. Ja sam na +10 i moja gin kaze da je sve skolski 😅
Cestitke na urednum pregledima curee! 🤩
Banana hahahh muz ti je prejak 🤣
Prosao i nas pregled. 30+5tt a moja curka ima 1870g, dr i ja se sokirale kolika je hahaha. Lijepo se okrenula kako treba, ma sve odlicno. Ja sam dobila samo 400g u 4 tjedna, znaci za cijelu trudnocu 3,5kg i ne mogu se nacudit. U prvoj trudnoci 15kg natukla. Posto me muce lazni trudovi povremeno rekla mi je da pijem magnezij i da bi se trebalo smirit i naravno da smirim tempo, jer je sve ostalo savrseno uredno.
Pa iskreno mislim da nije tak puno ni 3 kg u 6 tjedana, ali eto … Valjda je morala nešto prigovoritiprigovoriti… Na jedno uđe na drugo izađe 😆😁…
Dok god smo i beba i ja super, nema nekih odstupanja necu stvarati paniku … Jer beba je kaže taman idealna za tjedne, meni su svi nalazi dobri … Nema panike 😁😁😁…
Pa kako odoljeti lubenici a ima je samo u ovo doba godinegodine? 😉😁😆
To uopce nije puno kila. I uostalom ako je sve drugo dobro, bas te briga i da 20 natuces. Ja isto ne mogu lubenici odoljet.
Pojedem sigurno kilu dnevno 😂😂😂😂
Ma naravno teica, kad je sve ok sa bebom zasto ne..ja jedem malo previse slatko ali mislim da bi gore bilo da si uskracujem posto imam tako veliku zelju za time..i ovako sam luda a kakva bi tek bila 😅
Naravno, da ima nesto zbog cega bi trebala stati sa time-stala bih.
Mini super za pregled! ☺️
Sad sam vidjela slike, sve ste zgodne mame👌👌
Tina Antares ti si bila pisala za nekakvu stolicu(vrecu?) od plisanca, daj ako imas sliku, sve sam pretrazila..
Pa ja sam 12kg dobila do sada 😂
Ostala trudna sa 51. Sad imam 63kg
Sa prvim sam ostala trudna sa 56, rodila sa 68, za dva mjeseca pala na 48kg 😒😒
Mouse pa ti si fit, ne znam gdje ti je tih 12 😁
U sisama sa 75B na 85C, guzici i trbuhu 😆 izgledat ću kao siroče nakon dva mjeseca kad se ispirim 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji