Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    20. Srpanj 2020. 18:42

Imam hiperpigmentaciju i to tocno na pupku, izgleda kao da je prljav, cnn je ko katran kao da ga nisam prala 10 godina, al ne mogu to oprati to je jednostavno takva koza.. Nadam se da ce proci nakon trudnocei tjesim se da se ne vidi ispod majice, al lokalizacija je bas glupa.. 

Ninche9
    20. Srpanj 2020. 18:46

Usput evo mene s pregleda, beba ima 2kg, mjerama je naprednija 1-2tjedna, prilicno sam sigurna da ce se roditi prije termina samo se nadam da nece prije nego se vratim s godisnjeg, onda sta bude bit ce
    Dobila sam do sad 14kg,a od proslog pregleda prije mjesec dana 3kg, nitko mi nista ne prigovara i bolje im je jer bi ih sve pojela 

• ZuMama
    20. Srpanj 2020. 18:47

teica30

Evo nas dvije s pregleda, cura super po mjerama, osim sto je super nesuradljiva, pa je SAD cijelo vrijeme imala noge ispred lica i okrenula glavu prema mojoj kralježnici 😅… Ali nešto slabo slika smo uspjeli uhvatiti. Teška je cijeli 753 grama, kaže dr da je to super kilaza za tjedne. 🥰. Tata isto bio odusevljen, nije skidao pogled sa ekrana 🥰🥳.
    https://ibb.co/fHS4zxn
    https://ibb.co/hLX8tx0
    Jedino je mene spotala jer sam dobila 3 kg u 6 tjedana - a u cijeloj teudnoci sam dobila 4… Po meni se to ne čini nešto puno, i još sam prije pregleda popila dva soka … I pitala sam ju za otečene noge na kraji dana, rekla mi je da smanjim tekucine sa mjehurićimamjehurićima (sto inače obožavam), manje lubenica, breskvi, grozda - mislim a tek je to sve počelo 😅…
    I da usporim tempo što se tiče hodanja i stajanja na nogama. Posteljica se digla, zatvorena skroz… Guramo dalje do idućeg pregleda 🥰😁

Nisam bas shvatila dobro... ukupno si dobila 4 kg u 6 mj trudnoce??

• ZuMama
    20. Srpanj 2020. 18:48

ZuMama

teica30

Evo nas dvije s pregleda, cura super po mjerama, osim sto je super nesuradljiva, pa je SAD cijelo vrijeme imala noge ispred lica i okrenula glavu prema mojoj kralježnici 😅… Ali nešto slabo slika smo uspjeli uhvatiti. Teška je cijeli 753 grama, kaže dr da je to super kilaza za tjedne. 🥰. Tata isto bio odusevljen, nije skidao pogled sa ekrana 🥰🥳.
    https://ibb.co/fHS4zxn
    https://ibb.co/hLX8tx0
    Jedino je mene spotala jer sam dobila 3 kg u 6 tjedana - a u cijeloj teudnoci sam dobila 4… Po meni se to ne čini nešto puno, i još sam prije pregleda popila dva soka … I pitala sam ju za otečene noge na kraji dana, rekla mi je da smanjim tekucine sa mjehurićimamjehurićima (sto inače obožavam), manje lubenica, breskvi, grozda - mislim a tek je to sve počelo 😅…
    I da usporim tempo što se tiče hodanja i stajanja na nogama. Posteljica se digla, zatvorena skroz… Guramo dalje do idućeg pregleda 🥰😁

Nisam bas shvatila dobro… ukupno si dobila 4 kg u 6 mj trudnoce??

Drago mi je da bebica dobro napreduje❤ 

keksic
    20. Srpanj 2020. 19:11

Što se tiče hiperpigmentacije na trbuhu, imam je i ja baš oko pupka. Izgleda zmazano, ali baš me briga. Ponosno hodam u dvodjelnom badiću 😊.

Čestitke curama na ročkasima i pregledima!

P.S. Pardon ako će potpis biti čudan, išla sam jučer lentu postaviti, ne znam je li uspješno bilo.

teica30
    20. Srpanj 2020. 19:21

Nince blago tebi ... Super da ti nitko ne prigovara 😁
    Zumama bas tako, u 6 mjeseci sam dobila 4 kg i eto to je sad problem ... A doslovno sam dobila samo u trbuhu, i to uopće nije neki veliki ... Ma mislim cirkus,.. Uopće se neću obazirati na te njene priče... Pa ima vas koje ste dobile i preko 10 kg i nikom nista 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    20. Srpanj 2020. 19:25

teica30

Nince blago tebi … Super da ti nitko ne prigovara 😁
    Zumama bas tako, u 6 mjeseci sam dobila 4 kg i eto to je sad problem … A doslovno sam dobila samo u trbuhu, i to uopće nije neki veliki … Ma mislim cirkus,.. Uopće se neću obazirati na te njene priče… Pa ima vas koje ste dobile i preko 10 kg i nikom nista

Ma naravno da se ne trebas zamarati time. Ja sam dobila 7 kg do sad i uopce se necu oko kila nervirati... samo se nadam da necu natuc preko 20🤣🙈

teica30
    20. Srpanj 2020. 19:32

ZuMama

teica30

Nince blago tebi … Super da ti nitko ne prigovara 😁
    Zumama bas tako, u 6 mjeseci sam dobila 4 kg i eto to je sad problem … A doslovno sam dobila samo u trbuhu, i to uopće nije neki veliki … Ma mislim cirkus,.. Uopće se neću obazirati na te njene priče… Pa ima vas koje ste dobile i preko 10 kg i nikom nista

Ma naravno da se ne trebas zamarati time. Ja sam dobila 7 kg do sad i uopce se necu oko kila nervirati… samo se nadam da necu natuc preko 20🤣🙈

Iskreno to je i moje mišljenje, tako da sam ju pustila da ispriča svoje... I tako planiran još idući mjesec kod nje i onda nastaviti u bolnicu, jer mogu si tamo srediti, a odmah i da imam dr za porod 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Marta14
    20. Srpanj 2020. 19:33

Cestitam na uspjesnim pregledima. 👌
    Kile, nije bas bitno koliko nego da je to rasporedeno normalno, i meni prigovara kad dobijem 4kg u mjesec dana a mjesec prije toga 2kile...

plavo_nebo
    20. Srpanj 2020. 19:38

Ja sam do sad +5 kg 😬💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.