Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    17. Srpanj 2019. 18:46

Manich

To je onaj djecji sa kapicom? Tako je jeftin?

Da da, taj. A jeftin je vjerojatno zato jer nije veliki, ali sasvim je dovoljan za bebu. 
    ...
    Meni su u pbz-u minus smanjili prvo od 3. mj ove godine i sad opet od 9.mj. Gamad.

17. Srpanj 2019. 18:50

Angelina

Manich

To je onaj djecji sa kapicom? Tako je jeftin?

Da da, taj. A jeftin je vjerojatno zato jer nije veliki, ali sasvim je dovoljan za bebu.

Meni su u pbz-u minus smanjili prvo od 3. mj ove godine i sad opet od 9.mj. Gamad.

Pbz banka je uzasna, al meni se nije dalo minjati banku prije al mislim da jednom hocu, jer su supci i kad sam isla tamo da vidim sta cu onaj tako covjek osto u soku da mi idu toliko smanjiti kao da mi sad bogovska placa pa ce to podmiriti 

17. Srpanj 2019. 18:52

Ja sam prosli dobila 3790 a za ovaj 4000 pa mi nije bas jasno kako vise , kad je manje radnih dana u 6-om nego u 5 al oke 

Julie
    17. Srpanj 2019. 18:54

Ja sam nekad bila u PBZ-u i oni fakat deru ko gamad. Sad sam u Erste i puno sam zadovoljnija. Nemam minus, ali koristim Diners i fakat mi je super on. Imam Erste na rate ali ne koristim jer nema potrebe, kreditnu sam uzela jer kad kupujem avio karte i blokiran smještaje traže kreditnu. Amex se povlači sa tržišta i to sam saznala onda kad sam gledala kaj bi od kreditnih. 
    Ugl sto se tiče komplikacija imam frendicu koja radi u HZZO- u pa ću ju bas pitat kaj su pijani ovi njezini il kaj 😂🙈 

Angelina
    17. Srpanj 2019. 18:56

ayla

Pbz banka je uzasna, al meni se nije dalo minjati banku prije al mislim da jednom hocu, jer su supci i kad sam isla tamo da vidim sta cu onaj tako covjek osto u soku da mi idu toliko smanjiti kao da mi sad bogovska placa pa ce to podmiriti

Uzasno su postrozili uvjete po pitanju svega. Ali meni su druge banke nazalost bile jos gore, znam kad sam dizala stambeni, tak da trpim te supke 🙈
    Ja sam morala dici taj minus skroz kad smo kupovali stan jer inace ne znam kako bi podmirili neke troskove i odmah nakon toga zavrsila na komplikacijama i kako vratiti to s ovim primanjima, nema sanse. Ali nemaju oni razumijevanja ni za koga. Nije im dosta jednom godisnje napraviti obracun za te minuse i sve, dobro da ga ne rade svaki mjesec kak su krenuli. I bas sad kad ti najvise love treba

17. Srpanj 2019. 18:58

Ma da bas su uzasni, povecavaju i onda te sjebu, mislim mi smo tu sami krivi al jbg kad uvijek treba place su male za nas standard, covjek ako nesta hoce da napravi mora dignuti kredit da bi platio dns bez kredita i rata nemozes jednostavno nista.. Da i gamad mi ukinula na rate pa dode mi da pucam po njima 😂😂😂

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 18:58

Meni su sad u pbz opet ostavili isti do 11.mj i to 3 i pol place dok sam radila...ali kao sto rekoh, ziher ce smanjiti prije...

17. Srpanj 2019. 19:01

Angelina

ayla

Uzasno su postrozili uvjete po pitanju svega. Ali meni su druge banke nazalost bile jos gore, znam kad sam dizala stambeni, tak da trpim te supke 🙈
    Ja sam morala dici taj minus skroz kad smo kupovali stan jer inace ne znam kako bi podmirili neke troskove i odmah nakon toga zavrsila na komplikacijama i kako vratiti to s ovim primanjima, nema sanse. Ali nemaju oni razumijevanja ni za koga. Nije im dosta jednom godisnje napraviti obracun za te minuse i sve, dobro da ga ne rade svaki mjesec kak su krenuli. I bas sad kad ti najvise love treba

Da sta najgore sta moramo trpiti i mucati, ma tako mi i samoj da ga nisam morala dizati ni nebi.. A valja cemo progurati nekako ovu zimu 

• renata.koscec
    17. Srpanj 2019. 19:49

DijMar

Julie

Angelina

DijMar

Kakvu si uzela? Ja sam isto prvo mislila neku tako s ebay, ali onda opet sam razmisljala da odmah uzmem kak spada… 🤔

HRK 41.47 20%OFF | Manual Breast Pump Powerful Baby Nipple Suction 150ml Feeding Milk Bottles Breasts Pumps Bottle Sucking T0099 https://s.click.aliexpress.com/e/bHMoRDmo
    Evo ovu, nadam se da radi link. Ma ne znam, kako hoces, ja ne bih nikad uzimala nesto kak spada (u prijevodu skupo) ako ne znam ni jel cu to koristiti 🤷‍♀️

Julie kako sam te obradovala? Pojasni, molim te 😁

Pa sa komplikacijama, ja sam u Erste ali odmah mi sjednu….ugl imam m bankarstvo i vidim da nam naravno ne plaćaju praznike tak da je sjelo 4000 kn

Kak ne? Meni je sjelo 4 257

Meni isto 4257

• renata.koscec
    17. Srpanj 2019. 19:54

pahuljicaa

Mona - drzim fige, sretno 😂😊

Ja sam isto dobila komplikacije manje za kojih 100tinjak kuna🤔
    Od sutra je u Lidlu asortiman za bebe u trudnice.. planirate uzimat ista? Kratke rukave za bebace?

Idem uzeti kratke hlace za trudnice i pokoju majicu. Tu u Daruvaru ne bi trebala biti navala ali svejedno idem odmah ujutro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.