Hvala cure i meni se sve jakoo svidjaa.. E sad cu ici probati sve posloziti..
Manich vidiš sa nije sve tako crno ❤️ Slatko je sto sve
Irma robica je isto preslatka ❤️
Zeniceee jedno pitanje kako slagati djecju robicu u komodu znaci ladice imam 4 ladice i nemam pojma kako slagat da sve stane.. Ladice su mi dosta plitke pa ako imate kakav savjet rado cu pokusat..
Ja sam danas slagala i meni je sve stalo u dve ladice.. s tim da imam brojeve od 50 do 68. I sad si mislim da nemam niceg dovoljno😂 a sto se tice slaganja imas na youtubu stvarno dosta videa kak mozes.. evo tu na slici u ladici mi stoje od 50 do 62 znaci sve mi stalo..
Koliko robice si nakupovala, za blizance taman.😁
Cure koje ste velicine uzimalesve? I koliko cega? Nitko oko mene nema bebe i opce ne znam kog da pitam za to a ne zelim da mi iceg zafali. Kolko da uzmem cega i koje brojeve? Help hah
Ja sam 50 preskocila, a 56 imam par komada. Najvise svega mi je 62 i 68. Jer cu morat povijat siroko i bebac ziher nece bit mali 😅
Meni je s prvom bebom 56 bilo nepotrebno jer je beba bila 54 cm, a sad svakako startam sa 62 jer cu susiti u susilici pa ce se mozda malo stisnuti.
Hahaajah ja imam najvise 56 sto bodija sto onih samo sa nogicama i pidjamica.. 62 isto imam dosta, 74 takodjer i 80 svega 3 bodija.. Nakupilo se toga i mislim da vise robice necu ni kupovati.. S obzirom da jos nemam saznanje o tome kolika ce mi beba biti ali nema na koga biti velika ja sam bila mala bebica a i tata bebe je jos manji od mene bio..a sta kazu za to povijanje kako to znati jel treba ili ne? Sestricna rodila u vukovaru i njena mala nije morala nosit to povijanje.. Jel to kazu u bolnici ili?
Ja sam 56 uzimala nesto malo robice, ali 62 i 68 sam kupila puno. Ako nam bude sto jos trebalo nadokupit cemo. Pricam danas sa frendicom, mali je gigant 🙈 star je dva i po mjeseca i vec nosi 68. Pravi bucko je a bome i dugacak.
Gledam sliku malog i izgleda ko beba od 4-5 mjeseci 🙈🙈🙈🙈
Vi od 62 kretale. Ja od 48 i to je nosila. Sitna je bila i sad je. S godinu dana nosila 74. Evo sad ce 3ipol i tek je na 92. Sad gledam i broj manji od 48 jer me strah kad ce doc.. jako vam je robica lijepo poslozena 😍 moram i ja pocet. Nista opeglanom samo torba spremna :)
Felicita,koliko je vode kod tebe i sta kazu koji je uzrok?
Ja ti imam 29 cm tako da je to kos tebe nista naspram mene…mens ti je slala na pretrsge za torch to mi je bilo negativno pa su me slali da vadim krv za parvovirus, njega sam preboljela jos davno imam antitijela pa su rekli da nije ni od toga…onda su mislili da je secer, radila sam ogtt negativan je, pa su mislili da je krvna grupa u pitanju buduci da sam ja rh negativna, medutim test senzibilizacije je negativan isto..i na kraju svega toga niko ne zna zasto imam toliko plodne vode ali su rekli da postoji mogucnost da ranije rodim ..ja sam pitala koliko ranije, oni kazu da to ne mogu znat, tako da sam ti ja na iglama i svaki dan sto prodje je jedan manje do termina :)
Ma zamisli…kad čitam onda su navedeni ti uzroci, ali evo kod tebe niš od toga…meni kao šećerA beba ti odgovara mjerama? Ali zašto bi došlo do prijevremenog? Šta kao jer bi od te količine vodenjak mogao puknuti ranije? I šta ako nisi otvorena kad se to dogodi ili se beba ne spusti jer joj nije vrijeme?
Da da, mali je malo napredniji, bar je bio tako na zadnjem ultrazvuku... a kao rekli su mi da bi moglo doc do ranije poroda jer kad zena ima puno plodne vode onda organizam prepoznaje da je trudnoca u vecek stadiju nego sto je..a sad ne znam, vidit cemo sto i kako ce biti, ja se nadam da necu ranije toliko...ali mislim da nemamo razloga za brigu..sto bude bude :)
Hahaajah ja imam najvise 56 sto bodija sto onih samo sa nogicama i pidjamica.. 62 isto imam dosta, 74 takodjer i 80 svega 3 bodija.. Nakupilo se toga i mislim da vise robice necu ni kupovati.. S obzirom da jos nemam saznanje o tome kolika ce mi beba biti ali nema na koga biti velika ja sam bila mala bebica a i tata bebe je jos manji od mene bio..a sta kazu za to povijanje kako to znati jel treba ili ne? Sestricna rodila u vukovaru i njena mala nije morala nosit to povijanje.. Jel to kazu u bolnici ili?
Nama su u Klaicevoj rekli da to ne radimo jer nitko danas ne zna pravilno povijat. Vise stete kao mozemo nanjet... e sad ga znaj
Sortiraj odgovore
Najstariji