Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    17. Srpanj 2019. 17:04

pahuljicaa

Mona - i jakooo puno tekucine piti.. caj od brusnice, voda.. sad je super i lubenicu papat ako ti je tesko puno piti.. u bolnici su mi jos preporucili kapsule brusnice i vitamina C od natural weltha

Jesaam,sve to uzimam inače. Iz Opuzena sam pa imamo lubenice. Kapsule pijem od početka. Brusnicu sam pila inače po šalicu,sad na litre 🙉  pijem i od travara čajeve. Tek mi je sad pokazalo eserihiju,dosad bile sterilne urinokulture. Ne jedem slatko jer inače ne volim. Ne znam više šta da radim,valjda će otići. Više me nasekiraše ovolike vaginalete od strane liječnika iz bolnice. 

luce35
    17. Srpanj 2019. 17:08

Julie

Angelina

DijMar

Kakvu si uzela? Ja sam isto prvo mislila neku tako s ebay, ali onda opet sam razmisljala da odmah uzmem kak spada… 🤔

HRK 41.47 20%OFF | Manual Breast Pump Powerful Baby Nipple Suction 150ml Feeding Milk Bottles Breasts Pumps Bottle Sucking T0099 https://s.click.aliexpress.com/e/bHMoRDmo
    Evo ovu, nadam se da radi link. Ma ne znam, kako hoces, ja ne bih nikad uzimala nesto kak spada (u prijevodu skupo) ako ne znam ni jel cu to koristiti 🤷‍♀️

Julie kako sam te obradovala? Pojasni, molim te 😁

Pa sa komplikacijama, ja sam u Erste ali odmah mi sjednu….ugl imam m bankarstvo i vidim da nam naravno ne plaćaju praznike tak da je sjelo 4000 kn

Meni je sjelo 3670 zbog 20 radnih dana, praznike su uracunali u to. Prosli mjesec sam dobila onaj max cca 4250

Angelina
    17. Srpanj 2019. 17:13

Julie

Pa sa komplikacijama, ja sam u Erste ali odmah mi sjednu….ugl imam m bankarstvo i vidim da nam naravno ne plaćaju praznike tak da je sjelo 4000 kn

Pa ne znam, kako mislis ne placaju praznike? Satnica je 160 za prosli mjesec. Ja sam dobila normalno max iznos 🤷‍♀️
    ...
    Kengurica e to sad nemam pojma, sigurno ide i na neke druge bocice, ali ne znam na koje pase navoj, nemam doma jos nijednu bocicu 😬 

• pahuljicaa
    17. Srpanj 2019. 17:38

Mona - drzim fige, sretno 😂😊

Ja sam isto dobila komplikacije manje za kojih 100tinjak kuna🤔
    Od sutra je u Lidlu asortiman za bebe u trudnice.. planirate uzimat ista? Kratke rukave za bebace?

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 17:45

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

luce35

Profil uzimaju prije dorucka, 2 sata poslije dorucka, i tako prije/poslije rucka i vecere, u ponoc i u 3 ujutro, ukupno 8 vadjenja je meni bilo. Izdrzat ces 😉

Ma valjda svugdje drugacije. Meni je rekla 8, 12, 16 i 20, znaci 4 puta

Ovo ujutro ti je vjerojatno na taste, pa si onda svakako pitaj kad trebas jesti.
    Ja sam si isti vadila 4, islo je prvi na taste, a ostali 2 sata nakon jela…

Da, tako je rekla. Prvi na taste i onda 2 sata nakon jela svaki iduci…

Pa umrijet ces bez jela do 10 🤦🏼‍♀️

Ne, ne! Prvi u 8 na tašte i onda smijem jesti do 10, pa onda dva sata nakon toga znači u 12 ide drugo vađenje

17. Srpanj 2019. 17:46

pahuljicaa

Mona - drzim fige, sretno 😂😊

Ja sam isto dobila komplikacije manje za kojih 100tinjak kuna🤔
    Od sutra je u Lidlu asortiman za bebe u trudnice.. planirate uzimat ista? Kratke rukave za bebace?

Jaaaa idem cekat ispred da otvore jer su mi tajiceeee za trudnice odlicne idem kupit barem jos dvoje s obzirom da su mi stvarno super.. Ljetnu robicu za bebu necu uzimat jer mi to nekak glupo imam par bodica kratki rukav sto sam dobila to ce za pocetak biti okej ali s obzirom da ce meni beba u 6 mj biti 8 mjeseci neda mi se razmisljat toliko unaprijed sa velicinom robice. Tetre iz lidla su zakon ali sam narucila da mi kupe obicne bijele iz dm-a te me najvise podsjecaju na one stareee sto su se prije koristile mekane i deblje.. Iz pepca imam 3 komada ali mi nisu bas neke tako da tamo necu kupovati to. Ima li netko neki savjet gdje kupiti onaj rucnik za bebu imam jedan iz pepca dobila i nije los ali ja bi uzela jos jedan ali mozda malo kvalitetniji a da opet nije cijena 300 kn.. I one vrece za spavanje ja gledala u kiku cine se ljepe i mekane ali ja sam malo smotana za to jel to ide isto po velicinama jer na ovima pisalo 90 🤔🙄 i onak dosta to dugacko djeluje jel to tak treba biti ili? 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 17:49

Julie

Angelina

DijMar

Kakvu si uzela? Ja sam isto prvo mislila neku tako s ebay, ali onda opet sam razmisljala da odmah uzmem kak spada… 🤔

HRK 41.47 20%OFF | Manual Breast Pump Powerful Baby Nipple Suction 150ml Feeding Milk Bottles Breasts Pumps Bottle Sucking T0099 https://s.click.aliexpress.com/e/bHMoRDmo
    Evo ovu, nadam se da radi link. Ma ne znam, kako hoces, ja ne bih nikad uzimala nesto kak spada (u prijevodu skupo) ako ne znam ni jel cu to koristiti 🤷‍♀️

Julie kako sam te obradovala? Pojasni, molim te 😁

Kak ne? Meni je sjelo 4 257 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 17:53

Manich mislim da sam u Kiku vidjela za nekih 50ak kn ručnike za bebe, e sad za kvalitetu ne znam...isto i u Pepcu mislim da su tu negdje

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 17:53

Kako vam je svima sjelo drugačije? Julie ti si najnormalnije za cijeli mjesec prijavila bolovanje? Kome se uopce mozemo obratiti oko tih obračuna?

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 17:54

Luce 3670, Julie 4000, DijMar 4257. Hm hm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.