Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2019. 22:20

Ja sam cula da to odreduju na prvom pregledu pedijatrice dali treba povijati ili ne, ako bude trebalo ja cu uzeti onu svedsku pelenu a i majka i svekrva valja znadu kako se to mota pa ce pokazati 

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 22:32

Ja znam da u mojoj bolnici kazu da treba...ma nije to neka nauka 😄 ali mozda se beba samo bezveze muci s tim...prije 20ak god su se kao curice samo siroko povijale 🤷‍♀️

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 22:33

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Felicita,koliko je vode kod tebe i sta kazu koji je uzrok?

Ja ti imam 29 cm tako da je to kos tebe nista naspram mene…mens ti je slala na pretrsge za torch to mi je bilo negativno pa su me slali da vadim krv za parvovirus, njega sam preboljela jos davno imam antitijela pa su rekli da nije ni od toga…onda su mislili da je secer, radila sam ogtt negativan je, pa su mislili da je krvna grupa u pitanju buduci da sam ja rh negativna, medutim test senzibilizacije je negativan isto..i na kraju svega toga niko ne zna zasto imam toliko plodne vode ali su rekli da postoji mogucnost da ranije rodim ..ja sam pitala koliko ranije, oni kazu da to ne mogu znat, tako da sam ti ja na iglama i svaki dan sto prodje je jedan manje do termina :)

Ma zamisli…kad čitam onda su navedeni ti uzroci, ali evo kod tebe niš od toga…meni kao šećerA beba ti odgovara mjerama? Ali zašto bi došlo do prijevremenog? Šta kao jer bi od te količine vodenjak mogao puknuti ranije? I šta ako nisi otvorena kad se to dogodi ili se beba ne spusti jer joj nije vrijeme?

Da da, mali je malo napredniji, bar je bio tako na zadnjem ultrazvuku… a kao rekli su mi da bi moglo doc do ranije poroda jer kad zena ima puno plodne vode onda organizam prepoznaje da je trudnoca u vecek stadiju nego sto je..a sad ne znam, vidit cemo sto i kako ce biti, ja se nadam da necu ranije toliko…ali mislim da nemamo razloga za brigu..sto bude bude :)

Samo pozitiva 😊 

• Pikulica19
    17. Srpanj 2019. 22:34

DijMar

Kengurica

Luce 3670, Julie 4000, DijMar 4257. Hm hm

Ja sam radila prekovremene

Ja sam ljencarila  bit ce da se nisam iskazala 🤣🤣... Meni su skinuli bez pardona 200kn...  S 620kn na 430kn... Kad saznate kako racunaju zanima i mene, ali svakako cu pitati tetu u Hzzo-u za izracune i ja mislim da bi mi to trebali pokazati, sta mislite? 

felicita28
    17. Srpanj 2019. 22:37

DijMar

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Felicita,koliko je vode kod tebe i sta kazu koji je uzrok?

Ja ti imam 29 cm tako da je to kos tebe nista naspram mene…mens ti je slala na pretrsge za torch to mi je bilo negativno pa su me slali da vadim krv za parvovirus, njega sam preboljela jos davno imam antitijela pa su rekli da nije ni od toga…onda su mislili da je secer, radila sam ogtt negativan je, pa su mislili da je krvna grupa u pitanju buduci da sam ja rh negativna, medutim test senzibilizacije je negativan isto..i na kraju svega toga niko ne zna zasto imam toliko plodne vode ali su rekli da postoji mogucnost da ranije rodim ..ja sam pitala koliko ranije, oni kazu da to ne mogu znat, tako da sam ti ja na iglama i svaki dan sto prodje je jedan manje do termina :)

Ma zamisli…kad čitam onda su navedeni ti uzroci, ali evo kod tebe niš od toga…meni kao šećerA beba ti odgovara mjerama? Ali zašto bi došlo do prijevremenog? Šta kao jer bi od te količine vodenjak mogao puknuti ranije? I šta ako nisi otvorena kad se to dogodi ili se beba ne spusti jer joj nije vrijeme?

Da da, mali je malo napredniji, bar je bio tako na zadnjem ultrazvuku… a kao rekli su mi da bi moglo doc do ranije poroda jer kad zena ima puno plodne vode onda organizam prepoznaje da je trudnoca u vecek stadiju nego sto je..a sad ne znam, vidit cemo sto i kako ce biti, ja se nadam da necu ranije toliko…ali mislim da nemamo razloga za brigu..sto bude bude :)

Samo pozitiva 😊

Nema nam druge..ne brini se nista ni ti...nekad nema ni razloga za visak plodne vode...sto ljudi sto cudi, sto zena kod svake trudnoca razlicita. Nismo svi isti i ako odstupamo po necem od drugih ne mora znaciti da je nesto lose

felicita28
    17. Srpanj 2019. 22:37

Ja jedino sto primjecujem je da mi je trbuh ogroman, veci nego bi trebao biti za moje mjesece. Kakav je tebi?

• Pikulica19
    17. Srpanj 2019. 22:40

DijMar

ayla

Kengurica

A jebote koje sranje.

A nemos nista, sta mi najgore od svega sta su mi smanjili minus i to posteno, a sad vidim da mi ga i ukidaju za koji mj radi prosjeka 🥴 al sta je tu je izdurati dok neodem na poso ponovno pa da makar imam nesta..

U kojoj si banci? Meni za sad još nisu dirali minus, ali očekujem to uskoro, kad budem na porodiljnom, pošto ću dobivat onu mizeriju kako nemam više ugovor…

Sta ces na burzi biti ili??
    Kolika je ta mirezija min? Mislim u radnom odnosu sam ali ugovor na 6h, i jos k tome nemam uvijete za prosjek place? 

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 22:41

A u k. Pikulica. Ti sa svojom naknadom mozes ko lord zivjeti.......jedan dan ;) Pa i ja razmisljam da pitam, al sve kaj sam dosad pitala mi je rekla, pa to vam u firmi znaju. Super, drago mi za njih, ali sad tebe pitam, ali inace je stvarno teta ljubazna no ova u firmi nije. 
    E kak zna netko vec sad da ce morati siroko povijati?

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 22:44

Pikulica19

DijMar

ayla

Kengurica

A jebote koje sranje.

A nemos nista, sta mi najgore od svega sta su mi smanjili minus i to posteno, a sad vidim da mi ga i ukidaju za koji mj radi prosjeka 🥴 al sta je tu je izdurati dok neodem na poso ponovno pa da makar imam nesta..

U kojoj si banci? Meni za sad još nisu dirali minus, ali očekujem to uskoro, kad budem na porodiljnom, pošto ću dobivat onu mizeriju kako nemam više ugovor…

Sta ces na burzi biti ili??
    Kolika je ta mirezija min? Mislim u radnom odnosu sam ali ugovor na 6h, i jos k tome nemam uvijete za prosjek place?

A da, ugovor mi je istekao pod komplikacijama i dobivat cu cca 2000 i nesto sitno

PatyDi
    17. Srpanj 2019. 22:45

Kengurica

A u k. Pikulica. Ti sa svojom naknadom mozes ko lord zivjeti…….jedan dan ;) Pa i ja razmisljam da pitam, al sve kaj sam dosad pitala mi je rekla, pa to vam u firmi znaju. Super, drago mi za njih, ali sad tebe pitam, ali inace je stvarno teta ljubazna no ova u firmi nije.
    E kak zna netko vec sad da ce morati siroko povijati?

Ja znam jer u mojoj bolnici SVI moraju 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.