Svastaaaa smo dobili.. 😊❤️ Jedina zamjerka je na tetra pelene koje su kupili u pepcu i sve onu manju velicinu tako da cu si morati kupiti sutra u lidlu one vece.. Ali sve ostalo sam odusevljena...
Manich, nista se ne brini i te tetre ce ti i vise nego posluziti :) Bas lijepo da su vam uzeli svasta
Vecer 😊
Manich sve ti je bas slatkooo 😍😍
Ja preprala i popeglala sve, krevetac slozen i jos moram samo posteljinu staviti al ima vremena... Moja torba gotova osim sta jos moram staviti grudnjak za dojenje i japanke... Njena torba operena i jos moram robicu staviti... Sad sam mirnija nekako 😁
Meni sjele komplikacije 4257kn..
I da, jel zna neka do kad pijem magnezij? Dal do kraja ili do 37og tjedna?
Manichmislim da sam u Kiku vidjela za nekih 50ak kn ručnike za bebe, e sad za kvalitetu ne znam…isto i u Pepcu mislim da su tu negdje
Ja ih imam vec skoro 4g, peri deri, odlicni.
Daju tu mizeriju za komplikacije i onda jos stalno nesto zezaju 🙄
A i datum isplate je genijalana (i porodiljni ide tako) obzirom da sve rezije i krediti idu do 15. u mjesecu
Meni je danas bila teta spremka i mogu reci da sam zadovoljna. Nije bas apsolutno sve napravila idealno, ali uglavnom je, i napravila je neke stvari koje nisam očekivala. Tako da ju svakako budem zvala opet. 🎉
Zeniceee jedno pitanje kako slagati djecju robicu u komodu znaci ladice imam 4 ladice i nemam pojma kako slagat da sve stane.. Ladice su mi dosta plitke pa ako imate kakav savjet rado cu pokusat..
Zeniceee jedno pitanje kako slagati djecju robicu u komodu znaci ladice imam 4 ladice i nemam pojma kako slagat da sve stane.. Ladice su mi dosta plitke pa ako imate kakav savjet rado cu pokusat..
Ja sam danas slagala i meni je sve stalo u dve ladice.. s tim da imam brojeve od 50 do 68. I sad si mislim da nemam niceg dovoljno😂 a sto se tice slaganja imas na youtubu stvarno dosta videa kak mozes.. evo tu na slici u ladici mi stoje od 50 do 62 znaci sve mi stalo..
Cure koje ste velicine uzimalesve? I koliko cega? Nitko oko mene nema bebe i opce ne znam kog da pitam za to a ne zelim da mi iceg zafali. Kolko da uzmem cega i koje brojeve? Help hah
Sortiraj odgovore
Najstariji