Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2019. 20:03
    Kupio tata madrac ❤️
    Kupio tata madrac ❤️
    Svasta smo dobili..
    Svasta smo dobili..

Svastaaaa smo dobili.. 😊❤️ Jedina zamjerka je na tetra pelene koje su kupili u pepcu i sve onu manju velicinu tako da cu si morati kupiti sutra u lidlu one vece.. Ali sve ostalo sam odusevljena... 

17. Srpanj 2019. 20:08

Manich sve je jakoo ljepoo 😍😍

• ReginaP
    17. Srpanj 2019. 20:24

Manich, nista se ne brini i te tetre ce ti i vise nego posluziti :) Bas lijepo da su vam uzeli svasta

Leona29
    17. Srpanj 2019. 20:25

Vecer 😊
    Manich sve ti je bas slatkooo 😍😍
    Ja preprala i popeglala sve, krevetac slozen i jos moram samo posteljinu staviti al ima vremena... Moja torba gotova osim sta jos moram staviti grudnjak za dojenje i japanke... Njena torba operena i jos moram robicu staviti... Sad sam mirnija nekako 😁
    Meni sjele komplikacije 4257kn.. 
    I da, jel zna neka do kad pijem magnezij? Dal do kraja ili do 37og tjedna? 

• renata.koscec
    17. Srpanj 2019. 20:28

DijMar

Manichmislim da sam u Kiku vidjela za nekih 50ak kn ručnike za bebe, e sad za kvalitetu ne znam…isto i u Pepcu mislim da su tu negdje

Ja ih imam vec skoro 4g, peri deri, odlicni.

Frajla
    17. Srpanj 2019. 20:32

Daju tu mizeriju za komplikacije i onda jos stalno nesto zezaju 🙄
    A i datum isplate je genijalana (i porodiljni ide tako) obzirom da sve rezije i krediti idu do 15. u mjesecu
    Meni je danas bila teta spremka i mogu reci da sam zadovoljna. Nije bas apsolutno sve napravila idealno, ali uglavnom je, i napravila je neke stvari koje nisam očekivala. Tako da ju svakako budem zvala opet. 🎉

17. Srpanj 2019. 20:56

Zeniceee jedno pitanje kako slagati djecju robicu u komodu znaci ladice imam 4 ladice i nemam pojma kako slagat da sve stane.. Ladice su mi dosta plitke pa ako imate kakav savjet rado cu pokusat.. 

• irma123
    17. Srpanj 2019. 21:03

Manich

Zeniceee jedno pitanje kako slagati djecju robicu u komodu znaci ladice imam 4 ladice i nemam pojma kako slagat da sve stane.. Ladice su mi dosta plitke pa ako imate kakav savjet rado cu pokusat..

Ja sam danas slagala i meni je sve stalo u dve ladice.. s tim da imam brojeve od 50 do 68. I sad si mislim da nemam niceg dovoljno😂 a sto se tice slaganja imas na youtubu stvarno dosta videa kak mozes.. evo tu na slici u ladici mi stoje od 50 do 62 znaci sve mi stalo..

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 21:04

Manich preslatko.
    Frajla bas mi je drago za spremalicu. 

• irma123
    17. Srpanj 2019. 21:05

Cure koje ste velicine uzimalesve? I koliko cega? Nitko oko mene nema bebe i opce ne znam kog da pitam za to a ne zelim da mi iceg zafali. Kolko da uzmem cega i koje brojeve? Help hah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.