Heey zenice! Dal je koja obavljala 3d/4d uzv?
Dal njega rade vaginalno ili preko trbuha? Sestra iz ambulante je na telefon spominjala vaginalni pregled, pa me malko zbunila 🤔🙄

Dal njega rade vaginalno ili preko trbuha? Sestra iz ambulante je na telefon spominjala vaginalni pregled, pa me malko zbunila 🤔🙄
Meni je raden preko trbuha

Ne vidim. Id prosle T vidim ogtt (iz dz) i to je to, kad sam krenula na vuk vrhovac uvjek sam morala ici osobno po nalaz i nositi doktorici u bolnicu. Isto tako kad bi dobila internu uputnicu za bolnicki lab za krv/urin to ne vidim. To nisu slali nikome na mail nego bi bas dobila isprintani. Od ove T vidim za sada sve jer sam isla u dz, i krv i urin i briseve…
Vjerojatno se od tada nesto promijenilo jer eto kod mene ima pa vjerujem da dode i drugima, nema smisla da bude razlicito 🙂

Julie - pa da, to mi jedino ima smisla.. mozda je mislila da dr.hoce prije i vaginalno pogledat pa onda uzv preko trbuha..
Vec smo 23tt, nadam se da budemo nesto i vidjeli, zbog obaveza nismo uspjeli otici prije...

Deja budes mi rekla gdje si isla da i mi ako budemo isli uzmemo prek tvoje preporuke ako ti sve bude ok. 🥰😘

Sto se tice tih vrucina vecina ljudi pogotovo starijih se oglusuje na to. Pun ih je tramvaj, plac itd…..onda se ruse u nesvijetst, pa srcani itd ili uletavaju u tramvaje i s vrata vicu da se svi dignemo kako bi ta gerijatrija sjela jer im je teskoo i trebaju zraka i odmorit itd…….zaista to vidam po gradu non stop, inace radim u centru grada i da vam ne pricam sto sve na trgu vidim
Gledam ih danas, u 11h sati, vruce za popi... idu babe sa stapovima, jedva se vuku po tom suncu, pa brate mili ako vec moras izlaziti, idi ujutro u 7h.
Kad sam isla sa ogtt, zasjela u tramvaju i busu, izbacila trbuh i zaboli me, ne dizem se nikome.
Preko trbuha. Ne znam koji si tjedan ali meni je ginic vec u 16 tj zakljucio da je beba prevelika za vaginalni. Bila ovaj ponedjeljak na anomaly, radila mi je preko trbuha (20 tj sam)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji