Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    27. Lipanj 2019. 10:22

Frajla

luce35

Jutro cure iako mi je odavno svanulo 😀.
    Ja jutros isla na prijam u bolnicu za profil, kaze doktorica koja me primila vrijednosti nisu velike, u ponedjeljak ponovi ogtt jer kad jednom udjes u bolnicki sistem svako 3 tjedna moras doci na 24 sata, a mozda nece biti potrebe nego hranom reguliraj. Vratila me doma, i ako u ponedjeljak ogtt ne bude dobar onda dodji na prijam

Super
    Ma samo na dijetu prije oggtt. Jer te granice su stvarno nisko za trudnice i mislim da nema potrebe da te maltretiraju zbog tako malog odstupanja. Kazes da ti je muz dijabeticar, onda i sama znas koje su vrijednosti kod "pravog" secera. Ne kazem da ne treba pripaziti, ali sad bas ici u bolnicu svako malo zbog odstupanja od 1 po meni nema smisla

Sreca da sam naisla na tu doktoricu, zbilja realno govori. A Boze moj, ako se ipak secer pokaze u ponedjeljak onda mi par izgubljenih dana nista ne znaci a ako bude ok izbjegla sam svako 3 tjedna ici dolje po ovim vrucinama

luce35
    27. Lipanj 2019. 10:26

mc_zgb

Cure koje ste na moru ili bile već, kojom kremom sa zaštitnim faktorom se mažete?

Ja se mazem s nivea baby 50+, iako na plazu idem ujutro u 7:30 i ostanem do 9:30. Suncobran je osnovna oprema kod mene 😂.
    Dr mi je napomenula da odmah mijenjam gacice i da prekrijem rucnikom stomak. Jedva se cekam veceras baciti u more jer jutros nisam bila 

Frajla
    27. Lipanj 2019. 10:27

Pikulica19

Frajla ja sam isto najvise isla zbog dudice, ali s cim god nas trudnice lijepo pocaste jako lijepo od njih, znak paznje kakav god da je.

Od HIPPa sam dobila mali paketic mini proizvoda, ali kako mi to sve na adr. od mojih stize to nemam slikicu jer mi necakinja od 4god obozava te mini proizvode pa sam joj ostavila koliko ju je razveselilo to.

Od LaRoschea sam dobila termalnu vodicu.

Istina, sto god da daju lijepo od njih. Hipp salje lijepe paketice i malom su za rodendan isto poslali nekih grickalica i to je sve bilo u vrijednosti preko 30 kn. Znam jer su mu se svidile susene jabuke, isla mu kupiti kasnije kad ono 20 kn vrecica od 12 grama 😱 (i ne, nisam zaboravila 0 iza 12 🤪) Koliko sam skuzila ne salju svima isto, ja sam navijala za sjenilo za prozor od auta, a na kraju dobili zlicicu uz to 😆
    Vec sam pisala da sam u bubamari zadnji put dobila uzorke zitarica za bebe pred rokom isteka 🤦🏼‍♀️ al dobro, dudica i carapice su ostali.

• renata.koscec
    27. Lipanj 2019. 10:28

mc_zgb

Cure koje ste na moru ili bile već, kojom kremom sa zaštitnim faktorom se mažete?

Ja sam se s djetetovim 50 jer i inace imam svjetlu kozu, punu madeza pa moram visoki faktor

• renata.koscec
    27. Lipanj 2019. 10:31

Gotova sa ogttom, na putu sam kuci, prezivjela, popila odmah kavu, doduse onu iz automata ali dobro. Na jednom standu na okretistu sam kupila jagode, mljac, bas su mi falile, danas gozba 😊

luce35
    27. Lipanj 2019. 10:31

Imam i ja hrpu madeza, bila sam nedavno na pregledu i preporucio mi dermatolog neku kremu koja je izvrsna za madeze, ima visok faktor i neki film se stvori preko madeza pa to planiram kupiti. Prepoznat cu ju u ljekarni, zaboravila sam kako se zove

• ReginaP
    27. Lipanj 2019. 10:33

Ja se registrirala u Bubamari u Areni i nisam niti dobila paket niti su spominjali to :( a informiranost im je malo jača strana 😆 dodjem kupit onaj kao klinasti jastuk od 15 stupnjeva i objašnjavam rukama i nogama i kaže mi žena tamo kao ne oni to nemaju uopće u ponudi i ja nakon par minuta sama nadjem i ona sva začuđena šta je to haha

Frajla
    27. Lipanj 2019. 10:36

mc_zgb

Ja se i inace uvjek mazem s 50. Sad sam uzela eucerin u paketu 50 i 30, pa to budem kombinirala

• Pikulica19
    27. Lipanj 2019. 10:39

Frajla

Pikulica19

Preko neta sam se registrirala, dobila na kucnu adresu karticu. Utorkom su tamo trudnicki trbuscici i otisla sam i kupila par stvari izmedju i onog zeku koji drzi dekicu i pitam za paketic taj i kaze zenska samo utorkom, kazem pa dns je utorak i ona meni da nemaju paketica nisu stigli. Ok, odem ja kuci i vidim na racunu da nisam dobila niti popust taj trudnicki. Poslala sam mail njihovoj centrali za to i zamolila lijepo kad dodju u ducan paketici dali me mogu obavijestiti. Trazili me br. mob i nazvali me lijepo kad je stigao u ducancic, a za trudnicki popust vas moraju u prodavaonici registrirati na kartici kao trudnicu i zbog toga ga nisam niti dobila a trbuh se vidi a zenskica je bila nezainteresirana za ista osim za naplatiti mi. Pa eto da znate i vi to jer ja nisam znala niti je igdje to pisalo.

Ovo je iz DMa paketic i to mi je muzic podigao samo je morao imati kako je i Frajla rekla DM karticu… 🥰 Jos mi je torba i najfunkcionalnija., obozavam ju… ❤️

Joj da, tamo su uglavnom neizainteresirane i neinformirane prodavacice (u king cross sam do sada isla, do arene jos nisam bila). Nije da ih krivim, pretpostavljam da su uvjeti "diiiiiivni", pa im se samo smjenjuju studenti… u drugima se uglavnom trude prodati ti sve i svasta, a ovdje sam sretna ako mi zna reci gdje otprilike stoji ono sto trazim i to rukom mahne u nekom smjeru, nije da ce te odvesti

Frajla ovo je bilo u Areni. Povela sam seku s sobom jer je strucnija u tome od bilo koje nakon troje djece, kad je bilo u Areni ono kao otvorenje, bila je super zenskica i ona radi inace na skladistu i tamo na papirima i dostavama i nezna konkretno neke detalje ali ona to otvoreno i kaze i kad je usla u pricu s mojom sekom i vidjela koliko ova zna ponudila joj je odmah posao 😂😂😂😂
    Ma drago mi je sto mi tu razmjenimo iskustva i vidimo da je 100ljudi 100cudi... Ali svatko s nekim nadje slicnost 🥰😂

PatyDi
    27. Lipanj 2019. 10:43

Uh madezi...ne znam di ih nemam...nije za pohvalu, ali nisam bila vec 2 god na kontroli, a trebala bih skinuti 2 😓 i jos je dermat rekla da se ne mogu pratiti tako jer ih je jaaaaako puno pa da odem do Rijeke di imaju metodu sa fotkanjem pa tako prate...
    A inace se vec par god ne mazem kremama jer mi je bolje otici rano ili kasno na more, a da izbjegnem nepotrebne kemikalije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.