Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    27. Lipanj 2019. 09:40

Noemi1

Kad se dobije od bubamare paketic? Trazite na blagajni ili? Ja sam se preko neta registrirala i stigla kartica na kucnu adresu, ali nista od paketica. 😶 jel to dobiju novi clanovi kad se u trgovini registriraju ili?

Ja sam se isto preko neta i nije mi dosla kartica 🤔 A to je bilo prije 2-3 mj 🤨

27. Lipanj 2019. 09:44

Julie bas grebe taj koji sam uzela.. 
    Frajla e takvi nisam uzela morat cu po novi 🙈

fritula
    27. Lipanj 2019. 09:46

Žene super su vam slike.
    Sad kad se usporedim s vašima čini mi se da je moj trbuh preogroman. Ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, baš sam trbušasta.

luce35
    27. Lipanj 2019. 09:51

Jutro cure iako mi je odavno svanulo 😀.
    Ja jutros isla  na prijam u bolnicu za profil, kaze doktorica koja me primila vrijednosti nisu velike, u ponedjeljak ponovi ogtt jer kad jednom udjes u bolnicki sistem svako 3 tjedna moras doci na 24 sata, a mozda nece biti potrebe nego hranom reguliraj. Vratila me doma, i ako u ponedjeljak ogtt ne bude dobar onda dodji na prijam

Frajla
    27. Lipanj 2019. 09:53

DijMar

Noemi1

Kad se dobije od bubamare paketic? Trazite na blagajni ili? Ja sam se preko neta registrirala i stigla kartica na kucnu adresu, ali nista od paketica. 😶 jel to dobiju novi clanovi kad se u trgovini registriraju ili?

Ja sam se isto preko neta i nije mi dosla kartica 🤔 A to je bilo prije 2-3 mj 🤨

Tak je i meni bilo zadnji put, nikad nije ni dosla
    Registrirala se u trgovini kad sam nesto kupovala

• Pikulica19
    27. Lipanj 2019. 09:53

Preko neta sam se registrirala, dobila na kucnu adresu karticu. Utorkom su tamo trudnicki trbuscici i otisla sam i kupila par stvari izmedju i onog zeku koji drzi dekicu i pitam za paketic taj i kaze zenska samo utorkom, kazem pa dns je utorak i ona meni da nemaju paketica nisu stigli. Ok, odem ja kuci i vidim na racunu da nisam dobila niti popust taj trudnicki. Poslala sam mail njihovoj centrali za to i zamolila lijepo kad dodju u ducan paketici dali me mogu obavijestiti. Trazili me br. mob i nazvali me lijepo kad je stigao u ducancic, a za trudnicki popust vas moraju u prodavaonici registrirati na kartici kao trudnicu i zbog toga ga nisam niti dobila a trbuh se vidi a zenskica je bila nezainteresirana za ista osim za naplatiti mi. Pa eto da znate i vi to jer ja nisam znala niti je igdje to pisalo.

Ovo je iz DMa paketic i to mi je muzic podigao samo je morao imati kako je i Frajla rekla DM karticu... 🥰 Jos mi je torba i najfunkcionalnija., obozavam ju... ❤️

Frajla
    27. Lipanj 2019. 09:56

luce35

Jutro cure iako mi je odavno svanulo 😀.
    Ja jutros isla na prijam u bolnicu za profil, kaze doktorica koja me primila vrijednosti nisu velike, u ponedjeljak ponovi ogtt jer kad jednom udjes u bolnicki sistem svako 3 tjedna moras doci na 24 sata, a mozda nece biti potrebe nego hranom reguliraj. Vratila me doma, i ako u ponedjeljak ogtt ne bude dobar onda dodji na prijam

Super
    Ma samo na dijetu prije oggtt. Jer te granice su stvarno nisko za trudnice i mislim da nema potrebe da te maltretiraju zbog tako malog odstupanja. Kazes da ti je muz dijabeticar, onda i sama znas koje su vrijednosti kod "pravog" secera. Ne kazem da ne treba pripaziti, ali sad bas ici u bolnicu svako malo zbog odstupanja od 1 po meni nema smisla

Frajla
    27. Lipanj 2019. 10:06

Pikulica19

Preko neta sam se registrirala, dobila na kucnu adresu karticu. Utorkom su tamo trudnicki trbuscici i otisla sam i kupila par stvari izmedju i onog zeku koji drzi dekicu i pitam za paketic taj i kaze zenska samo utorkom, kazem pa dns je utorak i ona meni da nemaju paketica nisu stigli. Ok, odem ja kuci i vidim na racunu da nisam dobila niti popust taj trudnicki. Poslala sam mail njihovoj centrali za to i zamolila lijepo kad dodju u ducan paketici dali me mogu obavijestiti. Trazili me br. mob i nazvali me lijepo kad je stigao u ducancic, a za trudnicki popust vas moraju u prodavaonici registrirati na kartici kao trudnicu i zbog toga ga nisam niti dobila a trbuh se vidi a zenskica je bila nezainteresirana za ista osim za naplatiti mi. Pa eto da znate i vi to jer ja nisam znala niti je igdje to pisalo.

Ovo je iz DMa paketic i to mi je muzic podigao samo je morao imati kako je i Frajla rekla DM karticu… 🥰 Jos mi je torba i najfunkcionalnija., obozavam ju… ❤️

Joj da, tamo su uglavnom neizainteresirane i neinformirane prodavacice (u king cross sam do sada isla, do arene jos nisam bila). Nije da ih krivim, pretpostavljam da su uvjeti "diiiiiivni", pa im se samo smjenjuju studenti... u drugima se uglavnom trude prodati ti sve i svasta, a ovdje sam sretna ako mi zna reci gdje otprilike stoji ono sto trazim i to rukom mahne u nekom smjeru, nije da ce te odvesti

• Pikulica19
    27. Lipanj 2019. 10:16

Frajla ja sam isto najvise isla zbog dudice, ali s cim god nas trudnice lijepo pocaste jako lijepo od njih, znak paznje kakav god da je.

Od HIPPa sam dobila mali paketic mini proizvoda, ali kako mi to sve na adr. od mojih stize to nemam slikicu jer mi necakinja od 4god obozava te mini proizvode pa sam joj ostavila koliko ju je razveselilo to.

Od LaRoschea sam dobila termalnu vodicu.

mc_zgb
    27. Lipanj 2019. 10:19

Cure koje ste na moru ili bile već, kojom kremom sa zaštitnim faktorom se mažete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.