Pozdrav trbusaste 🙂
Joj ja nisam jos nigdje trazila te pakete osim u dm-u, morat cu se poceti uclanjivati inace do poroda ne budem nista dobila 🙉 e da, torba iz dm-a mi je presuper, ne idem ni u jednu trgovinu bez nje, cak i kad natrpam malo vise stvari nije mi tesko za nositi na ramenu pa mi je zato dobra.
Ja sam do sad u bubamari svaki put naletila na neke turbo dosadne prodavacice.. ja tako mrzim kad me netko salijece u trgovini, stalno nesto ispituje, ne skida pogled i tako.. pusti me prvo da pogledam, kad god nesto trebam normalno da cu pitati.
Neka je bila spominjala da je dobila popust u bubamari, ja mislila da su onda svi dobili 🙈 kad na kraju nista.. bas su zlobni
Evo cure, stigao paketić iz Etherala. Pričale ste neki dan o tetricama, mi smo se naoružali sad kak spada. Ugl meni su njihove zaista odlične. 14/kom pamuk, bambus su skuplje. Imam obje i bambus je puno mekši i nije providan toliko pa ako želite tetrice sa uzorkom preporucam njih.
Imam i ja hrpu madeza, bila sam nedavno na pregledu i preporucio mi dermatolog neku kremu koja je izvrsna za madeze, ima visok faktor i neki film se stvori preko madeza pa to planiram kupiti. Prepoznat cu ju u ljekarni, zaboravila sam kako se zove
Drago mi je na razumnosti doktorice sto je poslala na jos jedan ogtt i to je istina, kad te uvedu u bolnicu uvijek si na nekom oprezu pikanju i svemu dodatnom a stvarno mozda nepotrebno.
Luce daj sibni naziv kad saznas kako se kremica zove kad budem isla na more mozda da si uzmem.
Sad kad sam isla u Catez sam si s prstenom zakacila madez na ramenu mazajuci se s kremicom. Dermatologica mi je rekla ja mislim da se zove Beladerm kremica za oporavak madeza, pa eto ako ti se slucajno desi.
Meni su se madezi sad u trudnoci svi nekako ispupcili, bas ono nezgodno ali rekla mi je da izgledaju ok.
S obzirom da se nisam kupala niti izlagala suncu osim malo protegnut noge mazala sam se s 30faktorom od Garniera.
Dajte mi molim vas pomozite. Kad prodjem pokraj nekih ljudi na rucnicima imaju kremice preljepog mirisa da se osjeti na kilometre probala sam i skuplje ali drzim se zlatne sredine zbog faktora, ali niti jedna ne mirisi tako lijepo. Obozavam za suncanje s mirisom kokosa to mi opcenito miris ljeta ali nista ne mirisi kao kod nekih ljudi a ne vidim te proizvode na rucnicima da upikiram koji su jer ocito spreme od sunca kao i ja 😂
Uh madezi…ne znam di ih nemam…nije za pohvalu, ali nisam bila vec 2 god na kontroli, a trebala bih skinuti 2 😓 i jos je dermat rekla da se ne mogu pratiti tako jer ih je jaaaaako puno pa da odem do Rijeke di imaju metodu sa fotkanjem pa tako prate…
A inace se vec par god ne mazem kremama jer mi je bolje otici rano ili kasno na more, a da izbjegnem nepotrebne kemikalije…
Znam da u os postoje pozdani fotografi koji te poslikaju golu sa svih strana, svakih toliko se ponavlja to slikanje i onda dermatolog prema slikama gleda promjene. Ali to su obicni fotografi i to placas sam... bas me zanima kako rade u rijeci
Hvala za preporuke za kremu za sunčanje. Niti ja ne planiram na ono najjače sunce, rano ujutro i kasnije popodne. I inače tako idem, ali bih se sada mazala malo jače i više, inače se mažem samo prvih par dana dok ne dobijem neku podlogu i to je to. Sad ipak treba malo više pripaziti. I da, definitivno mijenjanje gaćica čim se okupam, da ne bi neke beštije došle. Jooj, jedva čekam otići dolje i bacit se u more.
I sretna sam jer još samo sutra radim na projektu, onda 2 tjedna imam samo za učenje za neki certifikat i gotovo Godišnji i porodiljni može početi
Ja nisam dobila tu torbu iz dm a bas komentiram kak mi treba olatnena.. razmisljam da posaljem mm da mi ode po jos jedan sad haha jel moze njegova kartica il bas mora moja? A sto se bubamare tice meni su rekli da se mora nest kupit da bi dobio paket.. jel ih ima u os? Tih paketica?
Imam i ja hrpu madeza, bila sam nedavno na pregledu i preporucio mi dermatolog neku kremu koja je izvrsna za madeze, ima visok faktor i neki film se stvori preko madeza pa to planiram kupiti. Prepoznat cu ju u ljekarni, zaboravila sam kako se zove
Drago mi je na razumnosti doktorice sto je poslala na jos jedan ogtt i to je istina, kad te uvedu u bolnicu uvijek si na nekom oprezu pikanju i svemu dodatnom a stvarno mozda nepotrebno.
Luce daj sibni naziv kad saznas kako se kremica zove kad budem isla na more mozda da si uzmem.
Sad kad sam isla u Catez sam si s prstenom zakacila madez na ramenu mazajuci se s kremicom. Dermatologica mi je rekla ja mislim da se zove Beladerm kremica za oporavak madeza, pa eto ako ti se slucajno desi.
Meni su se madezi sad u trudnoci svi nekako ispupcili, bas ono nezgodno ali rekla mi je da izgledaju ok.
S obzirom da se nisam kupala niti izlagala suncu osim malo protegnut noge mazala sam se s 30faktorom od Garniera.
Dajte mi molim vas pomozite. Kad prodjem pokraj nekih ljudi na rucnicima imaju kremice preljepog mirisa da se osjeti na kilometre probala sam i skuplje ali drzim se zlatne sredine zbog faktora, ali niti jedna ne mirisi tako lijepo. Obozavam za suncanje s mirisom kokosa to mi opcenito miris ljeta ali nista ne mirisi kao kod nekih ljudi a ne vidim te proizvode na rucnicima da upikiram koji su jer ocito spreme od sunca kao i ja 😂
Sve to sto fino mirise na kokos su ulja koja imaju mali faktor i nisu za nas. Inace sam ih znala koristiti i mirisala bi po tome i nakon ulaska u more a bome i doma nakon tusiranja.
Iduce ljeto cemo mirisati a sad bitan visoki faktor.
Otic cu navecer do ljekarne pa javim kako se zove krema. Znam samo da dodje cca 230 kn i nakon tog pregleda madeza koji je bio organiziran u ljekarni nisam imala love uza se pa nisam odmah kupila
Cure nakon koliko se dobije nalaz ogtt-a sa vuk vrhovca?
Ja sam dobila onaj papirić da idući dan u podne dodjem po nalaze
Hvala za preporuke za kremu za sunčanje. Niti ja ne planiram na ono najjače sunce, rano ujutro i kasnije popodne. I inače tako idem, ali bih se sada mazala malo jače i više, inače se mažem samo prvih par dana dok ne dobijem neku podlogu i to je to. Sad ipak treba malo više pripaziti. I da, definitivno mijenjanje gaćica čim se okupam, da ne bi neke beštije došle.Jooj, jedva čekam otići dolje i bacit se u more.
I sretna sam jer još samo sutra radim na projektu, onda 2 tjedna imam samo za učenje za neki certifikat i gotovoGodišnji i porodiljni može početi
Eto taj eucerin paket je 150 kn mislim bio (faktor 30 "obicna" i 50 na kojoj pise "kids"). Sad je po svim ljekarnama, a ja jos uzela u dm-u kad je bilo 15% na sve, pa ispalo oko 130, na kraju jeftinije od nivee i garniera koje inace uzimam. Planiram 30 za noge, a 50 za ostalo. Ne suncam se uopce, pa na moru znam brzo zagoriti na putu do vode 🙈
A kak su mi jednom potkoljenice izgorile u hladu, nisam mogla vjetovati. Lezala onak podugnutih koljena i to predvece, valjda od odbljeska vode su tako izgorile da me danima peklo
Sortiraj odgovore
Najstariji