Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    23. Lipanj 2019. 13:51

ayla

renata.koscec

DijMar

Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔

Joj, tako mi fali TLC. Bnet je ukinuo ugovor sa discovery-jem i vise nema tih nekih programa a posebno sam TLC voljela

Ajmee da i ja sam tlc obozavala gledati,nezz zasto su ukinuli ga, jedino se tamo moglo nesta pogledati

Ne znam, jedino san njega gledala, mada sam voljela i animal planet i te neke dicovery-je

23. Lipanj 2019. 13:52

renata.koscec

Meni se jos nije tesko depilirati. Jucer depilirala gornji dio nogu, danas dolje i donji dio nogu, ipak idem sutra na anomaly pa da bude sve lijepo. Koliko sam uzbudjena, toliko me i strah. Cura lupa, bas sam pocela udarce osjecati, do sad je to bilo migoljenje i baloncici.
    Kavu pijem tursku s mlijekom ujutro obavezno, punu salicu. Nekad sam pila dvije na dan ali kako sam pocela imati probleme s tlakom, smanjila sam na jednu. Da kucnem, tlak mi je sad nizak, bude 95/65 ovih dana kad je vruce, samo neka tako ostane.

Sretno sutra na anomaly-u, ja isto idem na uzv sutra i jedva cekam, beba me dns bas i ne tuce nego mi sjedi na mjehuru danas joj je bice dan D pa joj se nista neda, zato je sinoć do kasno lupala a i jutros je isto vec i ona zna da je dns nedjelja i da se nista ne radi 😂 

23. Lipanj 2019. 13:53

renata.koscec

ayla

renata.koscec

DijMar

Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔

Joj, tako mi fali TLC. Bnet je ukinuo ugovor sa discovery-jem i vise nema tih nekih programa a posebno sam TLC voljela

Ajmee da i ja sam tlc obozavala gledati,nezz zasto su ukinuli ga, jedino se tamo moglo nesta pogledati

Ne znam, jedino san njega gledala, mada sam voljela i animal planet i te neke dicovery-je

Da i ja sam te također gledala al tlc mi bio vrh 

23. Lipanj 2019. 14:08

Heloo zenice ja konacno spremila sve.. Sad lezim ljena sam otic pod tus a kasnije predvece ce mi doci susjede na kolace. Negooo evo ja opet muku mucim sa wc-om.. Tjera me cijeli dan ali jednostavno ne ide nista... Po dva dana me zeza da nemoram i onda treci dan me jakoo tjera ali se toliko napravi cep da izludim I sjedim po 40 min na wc.. Prekjuce su mi se tako aktivirali ponovo hemoroidi sva sreca do jutra su se povukli ali vec vidim da ce ovo biti ogromni problem. Imam kuci sljiva suhih i probala sam i s njima probala sam toplu vodu na prazan zeludac, probala sam i donat ma kakvi nistaaaaa ne pomaze... Vise neznam sta da probam a bas me napuhne i bole me crijeva kad ne idem tako dva dana.. 

mc_zgb
    23. Lipanj 2019. 14:16

Manich

Heloo zenice ja konacno spremila sve.. Sad lezim ljena sam otic pod tus a kasnije predvece ce mi doci susjede na kolace. Negooo evo ja opet muku mucim sa wc-om.. Tjera me cijeli dan ali jednostavno ne ide nista… Po dva dana me zeza da nemoram i onda treci dan me jakoo tjera ali se toliko napravi cep da izludim I sjedim po 40 min na wc.. Prekjuce su mi se tako aktivirali ponovo hemoroidi sva sreca do jutra su se povukli ali vec vidim da ce ovo biti ogromni problem. Imam kuci sljiva suhih i probala sam i s njima probala sam toplu vodu na prazan zeludac, probala sam i donat ma kakvi nistaaaaa ne pomaze… Vise neznam sta da probam a bas me napuhne i bole me crijeva kad ne idem tako dva dana..

Eto mene, cim se prica o probavi 😂 nakon moje sage sa konstipacijom i klizmom, odlucila sam svako jutro za dorucak jogurt sa mekinjama i svo moguce voce narezem unutra. Uz to vodu pijem i kavu. Eto da kucnem u drvo, kako sam s tim pocela, svaki dan sam na wcu. Nije to normalna onako probava, ali za mene je to normalna probava 😂 eto, probaj s time, mozda pomogne 😊
    Vidim, sve se plakale jucer, tako i ja. Muz isao na put, ja se htjela malo pomaziti s njim ujutro, i nes je glupo bilo, ja naravno odmah se zbedirala i u plac i nikak se smirit. A nemam se di otic isplakat kad smo kod mojih, onda se u kupaonicu zatvorila. 🤦 Ali dosli necaci poslije pa sam se oraspolozila. ❤ Takav je dan valjda svima bio jucer. 🤷

23. Lipanj 2019. 14:29

Manich

Heloo zenice ja konacno spremila sve.. Sad lezim ljena sam otic pod tus a kasnije predvece ce mi doci susjede na kolace. Negooo evo ja opet muku mucim sa wc-om.. Tjera me cijeli dan ali jednostavno ne ide nista… Po dva dana me zeza da nemoram i onda treci dan me jakoo tjera ali se toliko napravi cep da izludim I sjedim po 40 min na wc.. Prekjuce su mi se tako aktivirali ponovo hemoroidi sva sreca do jutra su se povukli ali vec vidim da ce ovo biti ogromni problem. Imam kuci sljiva suhih i probala sam i s njima probala sam toplu vodu na prazan zeludac, probala sam i donat ma kakvi nistaaaaa ne pomaze… Vise neznam sta da probam a bas me napuhne i bole me crijeva kad ne idem tako dva dana..

I ja muku mucim kad nejdem dva dana,doktor mi dao recept za odlazak na wc reko mi da pojedem jabuku navece i popjem vode i ujutro sam na wc obavezno pa probaj 

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 14:52

ayla

renata.koscec

ayla

renata.koscec

DijMar

Ma ja kad gledam sama sa sobom raspravljam kak mogu neki ljudi biti naivni/bedasti/odvratni/svakakvi 😂

23. Lipanj 2019. 15:08

DijMar

ayla

renata.koscec

ayla

renata.koscec

DijMar

Ma ja kad gledam sama sa sobom raspravljam kak mogu neki ljudi biti naivni/bedasti/odvratni/svakakvi 😂

Nisi jedina i ja tako 😂😂😂

luce35
    23. Lipanj 2019. 15:11

Nema me pola dana i odmah me doceka lektira 😂.
    Malo smo danas sredjivali terasu, sadili cvijece i oko rucka se zezali.
    Sad sam malo legla ne bi li mi se cura moja javila jer nije cijeli dan i evo je odmah cim osjeti da mama zeli odmoriti 😍.
    Dijete zeli popodne s drustvom na plazu a nismo planirali ali ako stane vjetar morat cemo se spustiti da se izgusta malo. Kad ide s nama na plazu gdje nisu prijatelji onda se dosadjuje pa ni nama nije gust

Frajla
    23. Lipanj 2019. 15:23

Renata sretno sutra na pregledu.
    Btw. znate da je TLC= The Learning Channel? 😂 Mislim, logicno, obzirom da im je sadrzaj ful edukativan 😆
    Kod mene isto jabuka na pali....
    Ja kod malog poticem samostalnost, svasta zna, otvoriti i zatvoriti vrata, stavljati ves u perilicu/susilicu, baciti smece i nije da ga stalno gledam, ode u drugu sobu i nema ga po 10 min. Al svedno je mamin sin 😎 kad vicem na njega odmah mi se dode umiljavati. I kad je neka "opasna" situacija (npr kod doktora) onda samo mama postoji, a inace se voli druziti s tatom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.