Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    23. Lipanj 2019. 10:09

Jooooj manich, pa nemoj se toliko forsirati. Razumijem te u jednu ruku, jer smo mi tako odgojene. Ono, dolaze gosti, moras ovo, moras ono. Tako sam i ja prije jer je tako uvjek kod mojih bilo. Ali sam sad okrenula plocu i opet nije da mi nitko ne dolazi. Ima kave, soka, keksa, ako hocu počastiti ruckom/vecerom nist ne kompliciram, ono sto mi je najjednostavnije napravim, tipa police sa slaninom ili narezem suhog i kruha i gotovo, nema kod mene 5 slijedova.
    Dolazit ce ljudi sigurno kad rodis, fino si priredi keksa, tipa domacica ili tako nesto i kave i dobro. Tko je dosao vidjeti tebe i bebu i to ce mu biti previse, tko je dosao da mu zena koja je rodila prije koji dan kuha nek si fino ide doma, sta te briga.

23. Lipanj 2019. 10:53

Ljepe rijeci i da u pravu ste.. Ja sam danas odlucila da ugadjam sebi.. Sredila sam si noktice na nogama i gore i kasnije cu malo pospremit nered od jucer ali samo sudje i onda cu se ljepo dugoooo okupati i isfenirati si kosu iako ne idem nikuda sjedit cu kuci posto i kod mene pljusti uskoro ce nam camci trebat ako ovako nastavi. I danas cu gledat robicu sto sam dobila od sestricne da vidim sta cu uspjet iskoristiti. Danas je dan samo za mene i bebu i odmor.. 

• renata.koscec
    23. Lipanj 2019. 10:55

Julie

Renata jel ti to places jer ne znas bi li kupila Porsche ili Lamborghini? 😄🙈
    Salim se, ne zamjeraj 😉 svi smo mi nafilani hormonima i placemo zbog kojecega, zato blago nasim deckima / zarucnicima / muzevima jer nije ni njima lako, pogotovo ako su ko moj koji zeli udovoljiti i pazi na sve, a vidim kako pisete mnogi su takvi. Cuvajmo ih jer oni su ti koji su uvijek uz nas bez obzira na sve, a ostalo ako ne ide eliminirati i samo imamo brigu manje. 💪🏼

Haha, da, ne mogu odluciti koji 😂.
    Neki dan sam bila sa kceri u kinu, gledale jedan prekrasan Disney-jev crtic, ja na par scena plakala ko kisna godina 😂.

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 11:02

Ajme curke, pa sta je ovo jucer bilo? Dan plakanja? 🤔 Mene je uhvatilo jer je dragi otisao za Nizozemsku i nece ga biti ako bude sve po planu cca 3 mj, taman do poroda 😢 Ali moramo se zrtvovati malo...jedva sam zaspala sinoc jer je to dalek put, ali ja sam manje vise stalno na iglama ako se duze ne cujemo jer vozi sleper i stalno je na cesti 😓 
    Heh obiteljske stvari su kod mene onak...posto sam starija 10 god, a nemam brata, ja sam uvijek bila "tatin sin" i sve mu pomagala posto je sestra kao morala uciti dok sam ja vec radila...mama se samnom uvijek vise slagala nego sa sestrom, ali mi smo skroz dva razlicita svijeta i znam da se ona uvijek osjecala kao crna ovca, ali mama je uvijek prema meni bila stroza i sad joj neizmjerno zahvaljujem na tome 🤗
    Jucer sam se bas cula sa sekom i plan je bio da dodje za godisnji na more na par dana i jucer mi kaze da ne zna hoce li stici i jel meni vazno da dodje 😢 3 tj na go, a ona nece stici?!? Eh...svi imamo svoje zivotne price i tko god kaze da mu je zivot savrsen, laze! Moja sestricna je na van imala "savrsenog" muza i 2 djece sve dok jedan dan nije pukla i bacila se s balkona...tip je u roku mj dana vec bio kod druge i za manje od god s njom dobio dijete...toliko o tim ljudima kod kojih sve izgleda "savrseno" 😔

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 11:08

Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔 

Julie
    23. Lipanj 2019. 11:12

renata.koscec

Julie

Renata jel ti to places jer ne znas bi li kupila Porsche ili Lamborghini? 😄🙈
    Salim se, ne zamjeraj 😉 svi smo mi nafilani hormonima i placemo zbog kojecega, zato blago nasim deckima / zarucnicima / muzevima jer nije ni njima lako, pogotovo ako su ko moj koji zeli udovoljiti i pazi na sve, a vidim kako pisete mnogi su takvi. Cuvajmo ih jer oni su ti koji su uvijek uz nas bez obzira na sve, a ostalo ako ne ide eliminirati i samo imamo brigu manje. 💪🏼

Haha, da, ne mogu odluciti koji 😂.
    Neki dan sam bila sa kceri u kinu, gledale jedan prekrasan Disney-jev crtic, ja na par scena plakala ko kisna godina 😂.

Ja sam gledala neki dan Tajni život kućnih ljubimaca 2 i noćas Dumbo sto je u kinu i bilo mi zao kad su malog odveli od mame (mama + beba) i u tom trenu mi prođe kroz glavu moje dijete i to da ga ne želim nikad nikome dati 🙈🙈🙈🙈🙈 samo se nadam da neću poblesaviti i biti ona zla svekriva kojoj ni jedna žena ne pase za njezinog mezimca 😂😂😂😂

Frajla
    23. Lipanj 2019. 11:26

Ja jos mogu do noktiju na nogama, samo ne stignem 😂
    Uzela sam neko novo cudo od veeta i planirala pocupat bar noge, pustam dlake vec danima ina kraju  nisam stigla i opet ih morala obrijati za svatove 😏

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 12:25

Hahah ovo me podsjeca na mamu koja se uvijek sali da kad ne zeli vidjeti prasinu samo spusti rolete 🤣🤣🤣
    Nego, jeste se kad predozirale s kavom?? Ja je ne pijem. Popijem si nekad bijelu ili sad ledenu kad me uhvati zelja i to onda bude pola litre pa ja lagano pijuckam, ali mislim da mi je danas bilo previse jer sam je pila i jucer navecer (jaaaako glupa ideja), a inace mi prodje po par dana izmedju..inace je to ona instant di se samo mlijeko doda, cak nije ni prava kava...a meni srce lupa sto na sat i sva sam nemirna 🤔

Leona29
    23. Lipanj 2019. 12:30

Bokic svima 😘
    Dijmar ja sam bila velika kavopija dok nisam otisla na komplikacije, onda sam smanjila na 2 dnevno a sad evo samo 1 dnevno, i to filter kavu.. Prije sam mogla svakakvu pa i tursku, a sad ako popijem tursku uhvati me zgaravica a bome nmg ni spavat od nje..
    Bas se sad razmisljam, nikako mi vrijeme proc... Pa kad ce taj 9ti mjesec 🙄

23. Lipanj 2019. 12:38

Ja sam se svaki dan predozirala kavom do onog trena da mi je lose al onda pojedi nesta i opet kava, tursku obozavam i to bez secera sad ju popjem iz zelje i nekad mi pomogne za probavu, par dana ju pijem pa tj dva ne.. I ja se poslje planiram baciti pod tus imam dzakuzi al nepada mi na pamet prati ga da mogu lezati u njemu bit ce tus dobar, a tako bi rado na more samo da mi osjetiti onaj miris soli ☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.