Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Lipanj 2019. 09:13

Pikulica sretna godisnjica 🤗❤️
    Julie nam mudro zbori..
    Citam sada sve i kontam kako je zbilja nesto u zraku jer sam ja jucer proplakala pola dana i doslo mi je da zbrisem od kuce i nikom se ne javim. Jucer me mama tjesila iako nema utjehe kad si ti normalan a oko tebe svi kreteni. Znali su svi da mi je mama bolesna i da sve radim sama i javi mi se prekjuce cura od brata koji nije tu sad radi vani kao da ce doc da mi pomogne sutra sve pripremit. I sa tetkom sam pricala i ona rekla donjet ce ona tanjuracu pa cemo skupa pec meso i donjet ce krumpira i pomoc mi pripremit sve.. Ona dosla u 16h i popile kavu i onda me pita jesam napravila sitna drva ja reko evo sad cu i ja napravim. Oko pola 6 poceli svi dolazit i ona koja je rekla doc ranije i moja sestra koja bi mi trebala doslovno oko svega pomagat ona dodje sredjena da nesmije uzet nista osim kasike sa stola. I na to krene serendanje od strane tetke kako nista nije pripremljeno kako spada meni pocela srat kako nisam dva nadbatka zarezala pored kosti prije pecenja a pripremila mesa za 15 ljudi i eto to sam smetnula s uma.. I naravno bilo je jos dobacivanja kako nista nevalja. I ja se samo okrenem i odem u wc i pocnem plakat od muke dusu sam isplakala nisam mogla stat. Svi oni vole da je sve na gotovo i ako nesto nije dobro odma drvlje i kamenje a nitko me nije ni pitao ovakvu trudnu dal ja to sve mogu sama. Jucer me cijeli dan boljelo dolje jer sam cijeli dan na nogama i beban bude nisko onda i boli me.. Al eto ja sam takva sve pripremila i jos cjepala ponovo drva jer nisu bila dovoljno sitna. I rekla sam mami da su svi nezahvalni i bezobrazni i da nema sanse da ikada vise ista pravim pa cak ni kad rodim. Ne trebam takve kretene kraj sebe. Oprostite na eseju morala sam dusu otvoriti. 

23. Lipanj 2019. 09:42

Pikulica sretna godisnjica 😘😘 
    Sad vidim da se stvarno nesta cudno desava, samo da to prode sve sta prije i da mi uzivamo s bebicama, jer ovo vise nije normalno sve smo u banani zbog familije, svaka njima svima cast al neka ih dalje od nas samo nas stresiraju bzvz kad bi trebale paziti na ova mala cuda.. Manich pripazi se nemoj se forsirati bit ce rodendana i moj je nedavno bio nisam htjela nista pripremati jer to svi gledaju samo kako bi sili i najli se i dovidenja a niko nece da pomogne uzas. 

23. Lipanj 2019. 09:54

ayla

Sad vidim da se stvarno nesta cudno desava, samo da to prode sve sta prije i da mi uzivamo s bebicama, jer ovo vise nije normalno sve smo u banani zbog familije, svaka njima svima cast al neka ih dalje od nas samo nas stresiraju bzvz kad bi trebale paziti na ova mala cuda.. Manich pripazi se nemoj se forsirati bit ce rodendana i moj je nedavno bio nisam htjela nista pripremati jer to svi gledaju samo kako bi sili i najli se i dovidenja a niko nece da pomogne uzas.

Maaaa nikad vise necu nista organizirat. Jel mi vjerujete da nezelim nikoga ni kad rodim.. Pravit cu se blesava i rec svima da sam strasno umorna i lose volje i da nezelim nikoga da dolazi.. Toliko sam bjesna.. Bolje da me se klone ovih dana neki pojedinci inace bi moglo da lete nozevi

Julie
    23. Lipanj 2019. 10:05

Cure gledajte zato sebe, ne trebaju nam ni dodatni bolovi, plac i stres. Dovoljno dobijemo s trudnoćom. ❤️
    Još malo i imati ćemo druge brige i jedva čekam ☺️

23. Lipanj 2019. 10:07

Manich

ayla

Maaaa nikad vise necu nista organizirat. Jel mi vjerujete da nezelim nikoga ni kad rodim.. Pravit cu se blesava i rec svima da sam strasno umorna i lose volje i da nezelim nikoga da dolazi.. Toliko sam bjesna.. Bolje da me se klone ovih dana neki pojedinci inace bi moglo da lete nozevi

Tako ni ja ne zelim nikoga kada rodim jer mi niko nije potreban, ma izbjegavaj te ljude koliko god je moguce.. 

Frajla
    23. Lipanj 2019. 10:09

Jooooj manich, pa nemoj se toliko forsirati. Razumijem te u jednu ruku, jer smo mi tako odgojene. Ono, dolaze gosti, moras ovo, moras ono. Tako sam i ja prije jer je tako uvjek kod mojih bilo. Ali sam sad okrenula plocu i opet nije da mi nitko ne dolazi. Ima kave, soka, keksa, ako hocu počastiti ruckom/vecerom nist ne kompliciram, ono sto mi je najjednostavnije napravim, tipa police sa slaninom ili narezem suhog i kruha i gotovo, nema kod mene 5 slijedova.
    Dolazit ce ljudi sigurno kad rodis, fino si priredi keksa, tipa domacica ili tako nesto i kave i dobro. Tko je dosao vidjeti tebe i bebu i to ce mu biti previse, tko je dosao da mu zena koja je rodila prije koji dan kuha nek si fino ide doma, sta te briga.

23. Lipanj 2019. 10:53

Ljepe rijeci i da u pravu ste.. Ja sam danas odlucila da ugadjam sebi.. Sredila sam si noktice na nogama i gore i kasnije cu malo pospremit nered od jucer ali samo sudje i onda cu se ljepo dugoooo okupati i isfenirati si kosu iako ne idem nikuda sjedit cu kuci posto i kod mene pljusti uskoro ce nam camci trebat ako ovako nastavi. I danas cu gledat robicu sto sam dobila od sestricne da vidim sta cu uspjet iskoristiti. Danas je dan samo za mene i bebu i odmor.. 

• renata.koscec
    23. Lipanj 2019. 10:55

Julie

Renata jel ti to places jer ne znas bi li kupila Porsche ili Lamborghini? 😄🙈
    Salim se, ne zamjeraj 😉 svi smo mi nafilani hormonima i placemo zbog kojecega, zato blago nasim deckima / zarucnicima / muzevima jer nije ni njima lako, pogotovo ako su ko moj koji zeli udovoljiti i pazi na sve, a vidim kako pisete mnogi su takvi. Cuvajmo ih jer oni su ti koji su uvijek uz nas bez obzira na sve, a ostalo ako ne ide eliminirati i samo imamo brigu manje. 💪🏼

Haha, da, ne mogu odluciti koji 😂.
    Neki dan sam bila sa kceri u kinu, gledale jedan prekrasan Disney-jev crtic, ja na par scena plakala ko kisna godina 😂.

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 11:02

Ajme curke, pa sta je ovo jucer bilo? Dan plakanja? 🤔 Mene je uhvatilo jer je dragi otisao za Nizozemsku i nece ga biti ako bude sve po planu cca 3 mj, taman do poroda 😢 Ali moramo se zrtvovati malo...jedva sam zaspala sinoc jer je to dalek put, ali ja sam manje vise stalno na iglama ako se duze ne cujemo jer vozi sleper i stalno je na cesti 😓 
    Heh obiteljske stvari su kod mene onak...posto sam starija 10 god, a nemam brata, ja sam uvijek bila "tatin sin" i sve mu pomagala posto je sestra kao morala uciti dok sam ja vec radila...mama se samnom uvijek vise slagala nego sa sestrom, ali mi smo skroz dva razlicita svijeta i znam da se ona uvijek osjecala kao crna ovca, ali mama je uvijek prema meni bila stroza i sad joj neizmjerno zahvaljujem na tome 🤗
    Jucer sam se bas cula sa sekom i plan je bio da dodje za godisnji na more na par dana i jucer mi kaze da ne zna hoce li stici i jel meni vazno da dodje 😢 3 tj na go, a ona nece stici?!? Eh...svi imamo svoje zivotne price i tko god kaze da mu je zivot savrsen, laze! Moja sestricna je na van imala "savrsenog" muza i 2 djece sve dok jedan dan nije pukla i bacila se s balkona...tip je u roku mj dana vec bio kod druge i za manje od god s njom dobio dijete...toliko o tim ljudima kod kojih sve izgleda "savrseno" 😔

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 11:08

Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.