Renata jel ti to places jer ne znas bi li kupila Porsche ili Lamborghini? 😄🙈
Salim se, ne zamjeraj 😉 svi smo mi nafilani hormonima i placemo zbog kojecega, zato blago nasim deckima / zarucnicima / muzevima jer nije ni njima lako, pogotovo ako su ko moj koji zeli udovoljiti i pazi na sve, a vidim kako pisete mnogi su takvi. Cuvajmo ih jer oni su ti koji su uvijek uz nas bez obzira na sve, a ostalo ako ne ide eliminirati i samo imamo brigu manje. 💪🏼
Haha, da, ne mogu odluciti koji 😂.
Neki dan sam bila sa kceri u kinu, gledale jedan prekrasan Disney-jev crtic, ja na par scena plakala ko kisna godina 😂.
Ja sam gledala neki dan Tajni život kućnih ljubimaca 2 i noćas Dumbo sto je u kinu i bilo mi zao kad su malog odveli od mame (mama + beba) i u tom trenu mi prođe kroz glavu moje dijete i to da ga ne želim nikad nikome dati 🙈🙈🙈🙈🙈 samo se nadam da neću poblesaviti i biti ona zla svekriva kojoj ni jedna žena ne pase za njezinog mezimca 😂😂😂😂
Ja jos mogu do noktiju na nogama, samo ne stignem 😂
Uzela sam neko novo cudo od veeta i planirala pocupat bar noge, pustam dlake vec danima ina kraju nisam stigla i opet ih morala obrijati za svatove 😏
Hahah ovo me podsjeca na mamu koja se uvijek sali da kad ne zeli vidjeti prasinu samo spusti rolete 🤣🤣🤣
Nego, jeste se kad predozirale s kavom?? Ja je ne pijem. Popijem si nekad bijelu ili sad ledenu kad me uhvati zelja i to onda bude pola litre pa ja lagano pijuckam, ali mislim da mi je danas bilo previse jer sam je pila i jucer navecer (jaaaako glupa ideja), a inace mi prodje po par dana izmedju..inace je to ona instant di se samo mlijeko doda, cak nije ni prava kava...a meni srce lupa sto na sat i sva sam nemirna 🤔
Bokic svima 😘
Dijmar ja sam bila velika kavopija dok nisam otisla na komplikacije, onda sam smanjila na 2 dnevno a sad evo samo 1 dnevno, i to filter kavu.. Prije sam mogla svakakvu pa i tursku, a sad ako popijem tursku uhvati me zgaravica a bome nmg ni spavat od nje..
Bas se sad razmisljam, nikako mi vrijeme proc... Pa kad ce taj 9ti mjesec 🙄
Ja sam se svaki dan predozirala kavom do onog trena da mi je lose al onda pojedi nesta i opet kava, tursku obozavam i to bez secera sad ju popjem iz zelje i nekad mi pomogne za probavu, par dana ju pijem pa tj dva ne.. I ja se poslje planiram baciti pod tus imam dzakuzi al nepada mi na pamet prati ga da mogu lezati u njemu bit ce tus dobar, a tako bi rado na more samo da mi osjetiti onaj miris soli ☺️☺️
Moj mm je otisao bas na more i rekao mi da ce mi donijeti kanister morske vode barem da namocim noge kad vec ne idemo, hehehe. Ne znam jel se salio ili bi mogao stvarno, ali sam mu rekla da ne mora🙂.
I ja bih se u moru brckala…tj.zelim plivati, a kad ne mogu, ne treba mi ni morska voda u lavoru😁
Hahaha tako ni men netreba u lavoru ako nemogu plivati 😂😂😂😂
Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔
Joj, tako mi fali TLC. Bnet je ukinuo ugovor sa discovery-jem i vise nema tih nekih programa a posebno sam TLC voljela
Meni se jos nije tesko depilirati. Jucer depilirala gornji dio nogu, danas dolje i donji dio nogu, ipak idem sutra na anomaly pa da bude sve lijepo. Koliko sam uzbudjena, toliko me i strah. Cura lupa, bas sam pocela udarce osjecati, do sad je to bilo migoljenje i baloncici.
Kavu pijem tursku s mlijekom ujutro obavezno, punu salicu. Nekad sam pila dvije na dan ali kako sam pocela imati probleme s tlakom, smanjila sam na jednu. Da kucnem, tlak mi je sad nizak, bude 95/65 ovih dana kad je vruce, samo neka tako ostane.
Ali sad kad sam sama, mogu opet nesmetano gledati sve one glupe emisije na tlc 🤣🤣🤣 ne znam tko je gluplji, oni na tv-u ili ja koja gledam to 🤔🤔🤔
Joj, tako mi fali TLC. Bnet je ukinuo ugovor sa discovery-jem i vise nema tih nekih programa a posebno sam TLC voljela
Ajmee da i ja sam tlc obozavala gledati,nezz zasto su ukinuli ga, jedino se tamo moglo nesta pogledati
Renata jel ti to places jer ne znas bi li kupila Porsche ili Lamborghini? 😄🙈
Salim se, ne zamjeraj 😉 svi smo mi nafilani hormonima i placemo zbog kojecega, zato blago nasim deckima / zarucnicima / muzevima jer nije ni njima lako, pogotovo ako su ko moj koji zeli udovoljiti i pazi na sve, a vidim kako pisete mnogi su takvi. Cuvajmo ih jer oni su ti koji su uvijek uz nas bez obzira na sve, a ostalo ako ne ide eliminirati i samo imamo brigu manje. 💪🏼
Haha, da, ne mogu odluciti koji 😂.
Neki dan sam bila sa kceri u kinu, gledale jedan prekrasan Disney-jev crtic, ja na par scena plakala ko kisna godina 😂.
Ja sam gledala neki dan Tajni život kućnih ljubimaca 2 i noćas Dumbo sto je u kinu i bilo mi zao kad su malog odveli od mame (mama + beba) i u tom trenu mi prođe kroz glavu moje dijete i to da ga ne želim nikad nikome dati 🙈🙈🙈🙈🙈 samo se nadam da neću poblesaviti i biti ona zla svekriva kojoj ni jedna žena ne pase za njezinog mezimca 😂😂😂😂
Mi smo gledale Prica o igrackama 4 i u jednoj sceni se malo dijete izgubi u lunaparku i place prestraseno, ja gotova od suza. Naravno, sve dobro zavrsi 😊.
Svi mi stitimo malce, tko zna hocu ja biti zadovoljna sa zetom.
Mala sad ima "decka" u vrticu, mali je simpa ali mi se bas starci i njegov odgoj ne dopadaju, mozda je vec krenulo 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji