Navodno je super magnezij u spreju pa si spricamo direktno na noge.
Ja isto imam bh kontrakcije, doktor mi je spomeno ako mi trbuh bude stvrdnut sat vremena da dodem i da ce mi dati infuziju da se umire, al ja pijem magnezij a nemam tako ceste al nekad kad uhvati bas me ruzno zateze, i to onda traje dugoo idem u pon k njemu pa cu se s njim jos savjetovati..
Frajla, pripremila sam ja obicnu pidamu gornji i donji dio i spavacice oprane opeglane za nedaj boze a gace
I slucajno stisnu i posla 😂😂😂 uglavno a gace obicne zna disu tako da je sve na vidiku..
Ja sam imala prvo zarucnicki isto bjelo zlato i to mi se napravilo mislila sam da vrucina pa znoj kad ono i od vjencanog tako da nenosim niti jedan, nenosi ni muz pa tako da mu ni nesmeta sta nenosim, nekada stavim cisto da se nakitim 😂😂😂
Cure koje ste bile u Ginekosu, idem u ponedjeljak na anomaly i moram voditi malu sa sobom jer muz radi dnevnu i nema mi je tko cuvati. Pitala ih, nije problem ali sto dijete radi tih pola sata-sat dok me dr pregledava? Bila sam tamo u prvoj trudnoci ali nisam jos imala djece pa nisam obracala paznju.
Pitanje za cure koje vec imate dijete, da li kad razmisljate o tome hocete li oboje voljeti jednako ili se prvo voli "vise" jer je prvo? Znam da se u principu oboje (ili vise) djece vole jednako ali eto, svakakve mi stvari padaju napamet. Do sad nam je kcer bila centar svijeta, sad ce biti jos jedno malo bice i voljet cu obje jako.
Curke evo mene.....pricale ste o spavanju...mene bas prati umor, popodnevno spavanje po cak 2 i po sata je bilo tamo do 18. tjedna, onda je energija dosla, ali ssd nakon 25. tjedna opet morsm popodne malo odmoriti, dakle do sat vremena alo zaprsvo to je odlicno za bebu.....van trudnoce ne bi spavala popodne ni da me netko opali i onesvijesti 😄😄😄 nikad nisam voljela popodnevno spavanje niti prakticirala osim u zaista iznimnim slucajevima.
Isla sam provjeriti vitsmine i ima 300 mg magnezija, valjda je to dovoljno?
Cure koje ste bile u Ginekosu, idem u ponedjeljak na anomaly i moram voditi malu sa sobom jer muz radi dnevnu i nema mi je tko cuvati. Pitala ih, nije problem ali sto dijete radi tih pola sata-sat dok me dr pregledava? Bila sam tamo u prvoj trudnoci ali nisam jos imala djece pa nisam obracala paznju.
Pa najvjerojatnije da malu mos povest sa sobom unutra da ti je na oku da nije sama u cekaonici, al rece ti cure koje znaju
Meni su na jednom pregledu bili muz i mali i nije to bas bilo idealno, mali je stalno htio kod mene, valjda je bio zabrinut. Tvoja je veca, pa ju probaj dobro pripremiti, da ce te doktor gledati, da to tebe ne boli i tako. I neznam sta ces ako ce te trebati i vaginalno gledati, moj je mali, pa ionak be kuzi, a j ide samnom na wc stalno 🙈
Pitanje za cure koje vec imate dijete, da li kad razmisljate o tome hocete li oboje voljeti jednako ili se prvo voli "vise" jer je prvo? Znam da se u principu oboje (ili vise) djece vole jednako ali eto, svakakve mi stvari padaju napamet. Do sad nam je kcer bila centar svijeta, sad ce biti jos jedno malo bice i voljet cu obje jako.
Mene stalno pece savjest, ne toliko oko ljubavi nego oko vremena i pozornosti.... 🙄
Bojim se da ce oboje biti zakinuti
Ja ne brinem, oboje ce imati jednako ljubavi, a uz dobru organizaciju naci cemo vremena za posvetiti se.
Mene vise brine kako cu izdrzati novorodjence i pubertet u isto vrijeme 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji