Aurora 2 puta je rekao da misli da je djevojcica,ali nije 100 posto siguran.Pa se nadam da ce tako i ostati.
Pijete li, koje i koliko često čajeve? Ja sam si počela raditi hladne, ali ne znam koja količina bi mi bila pametna. Trenutno sam na brusnici i djumbiru s limunom. Znam da se smije kao jedna šalica na dan tih voćnih, al meni je već dosta vode i cijeđene naranče i limunade pa da malo promijenim...jel bi po pola litre na dan bilo previše?
Aurora 2 puta je rekao da misli da je djevojcica,ali nije 100 posto siguran.Pa se nadam da ce tako i ostati.
Tako je i meni Sutra ultrazvuk napokon, da vidimo svoju bebicu i možda se ovaj put pokaže kak se spada, pa da budemo barem malo sigurniji
Jucer su sjele komplikacije, bogastvo ukupno 620kn
Lova do krova 😂
💶💰💸
Lova do krova 😂
💶💰💸
Kak tak malo?
Imaju uvijete za zadnje 2god a nisam bila u Hrv, bez obzira sto imam 12god radnog staza i trenutno posao na neodredjeno ali za pocetak je na nepuno radno vrijeme 6h uz puno prekovremenog, ali sto ces HZZO reze gdje god mogu. Bolje prodju zenske koje se vuku po HZZu i godinama ne rade i dobiju vise novcanih sredstava 🙄
Jutro! Jel vama daju bebe spavat ili vas bude po noci? Moj se budi kad i ja 🤗 Nocu se nekad mrdne kad ja obavim wc, a ujutro kad se probudim onda se i on aktivira 🤪
Tako i moja al vecinom spava dok ja spavam jedino navece dok ja pokusavam zaspat njoj se nespava al brzo se umiri ☺️☺️
E, da….opet imam pitanje🤣
Zna li netko na sto obratiti paznju pri kupnji madraca za krevetic? Ono sto sam ja uspjela izguglati (i zapamtiti🙈) je da madrac ne bi trebao biti mekan ni pretvrd….ali malo tvrđi….antialergijski…sto jos? Mislim cijene su svakakve, ali mi je suludo davati 1000kn za taj madrac koje dijete svojom tezinom ni ne osjeti previse….ako ima kvalitetan a jeftiniji.
Ja sam neki dan kupila u Ikei. Imaš ih od 100 kn pa do cca 900, čini mi se. Naravno, taj od 100 ti ne preporučuju za svakodnevno spavanje, više služi za one putne krevetiće. Čitala sam i ja svašta, a žena kaže da za bebe nije ključno da mora biti što tvrđi madrac jer su lagane. Tamo smo opipali sve što se nudi, uzeli jedan za cca 400 kn. Također sam kupila nepropusne navlake. Valjda će biti ok.
Ja nisam obracala paznju na madrac jer su muzevi roditelji rekli da ce kupiti krevet, ja sam uzela zastitu za madrac pa valja nece propustiti i jos mislim bebu mecati u gnjezdo nezz kako se tocno zove nadem sliku pa stavim.
Lova do krova 😂
💶💰💸
Kak tak malo?
Imaju uvijete za zadnje 2god a nisam bila u Hrv, bez obzira sto imam 12god radnog staza i trenutno posao na neodredjeno ali za pocetak je na nepuno radno vrijeme 6h uz puno prekovremenog, ali sto ces HZZO reze gdje god mogu. Bolje prodju zenske koje se vuku po HZZu i godinama ne rade i dobiju vise novcanih sredstava 🙄
Katastrofa🤦♀️ Kako smo jadni….
Ma u početku mi je bio šok kad vidis da ti srezali 700€ primanja, netko place sto mu skinu 200€ manje a sta da ja radim onda ubijem se? 😂😂😂😂
Ma zahvalna sam Bogu na svojoj navodnoj curici i nema tih para koje to mogu namirit. Ljudi dizu kredite da odu na umjetnu jer nemaju vise prava ili u toj drzavi nema besplatno, pa sam si poslozila u glavi da u zivotu moras nesto veliko izgubiti da bi nesto lijepo i dobila, jer mora postojati balans zivota. Ti to Deja znas iz prve ruke samo na drugi nacin ali poanta je ista skoro 😘🥰
Pijete li, koje i koliko često čajeve? Ja sam si počela raditi hladne, ali ne znam koja količina bi mi bila pametna. Trenutno sam na brusnici i djumbiru s limunom. Znam da se smije kao jedna šalica na dan tih voćnih, al meni je već dosta vode i cijeđene naranče i limunade pa da malo promijenim…jel bi po pola litre na dan bilo previše?
Pijem brusnicu upravo i kad god ju pijem to je oko 1,5L dnevno, ostatak voda
Sortiraj odgovore
Najstariji