Ja sam isti za da listu stavimo svakih 50 cisto da ne trazimo kasnije ❤️
Nego ja sam veceras bila sa dragim u Plodinama, zaista nikad tamo ne idem ali smo dobili katalog pa reko ajde ugl vidjela sam tamo i to jedino tamo daje Faks izbacio neku eco liniju, ima i tekuci deterdžent bez mirisa itd i cini mi se mozda daje to ok za djecju robicu i imati ce akciju na pampers. Da li itko koristi onaj premium care i kakve su jer zaista ne znam kaj cu sa pelenama…..imat ce akciju 2+1 gratis, ne bi htjela puno tih pelena ali eto par paketa da imam
Mi koristimo pampers premium i zadovoljna sam. One zelene su mi preplasticne. A pampers 2+1 bude relativno cesto. Recimo od 1-15.6 je bilo u dm-u, sada je u bipi... meni je najisplativnije dm, jer dobijem bodove, jos ako uspijem skombinirati s oni 15% kad bude 🤗 kod njih bi rekla da bude u prosjeku jednom u 2 mjeseca
Citala sam da ste pisale o pranju vesa za bebe. Da li mislite da se ovo smije koristiti za bebe? Ne znam jel neka od ovih biljaka alergen?https://www.pero.bio/proizvodi/tekuci-deterdzent-za-pranje-rublja-bosiljak-1l/
Biobaza isto sad ima neku home liniju, ali nema za ves nista. Ima onaj young living detergent, al cijena je stvarno ogromna.
A u svakom detergentu ces naci nesto na sto je netko alergican.... baci oko na ecover marku, mislim da su dosta jeftiniji od ovog sto si stavila. Ima u dm-u, moguce i u mulleru. U dm cesto ne stoje kod drugih praskova, nego imaju negdje sa strane svoju onak kartonsku policu
Ja sam pročitala negdje(na nekom forumu) da je puno mama pisalo za pampersice premium c, u smislu da im jedine nisu promocile noc… A opet bilo je par koje nisu bas bile zadovoljne🤷♀️
Moja jedna frendica je koristila od Mullera, i prezadovoljna…. Druga dm babylove… Tako da🙄😁😁 Mislila sam uzeti prvo pampers,pa kasnije na Mullerove možda, vidjeti cu… To sad samo tak razmisljam😂😂
Nemoj se zamarat, beba ce ti u bolnici dobiti Pampersice, s tim krenes a poslije kako ti koje budu na akciji uzmes da probas mozda se i ti za koje se najmanje nadas odusevis.
Ja bi ti rekla to ovako: 100 ljudi 100 čudi….
Ali imat cemo cca 2god da uvidimo i same koje su najbolje zbog toga se ne sikiraj 🥰
Neznam gdje stavljau pampersice, na sv. Duh ne... nemam pojma sta su stavljali, u to vrijeme ih jos nisam znala prepoznati, ali pampers nisu bili.... u svakom slucaju, oni ne presvlace bebe, osim ujutro poslje kupanja i eventualno ako ih jos uzimaju zbog necega. Mama treba ponjeti pelene za bebu i sami presvlacimo. Pa da znate ako tko planira tamo...
Jutro curke!
Mala pomoc - sto uzeti protiv kaslja? Kasljem vec nekoliko dana. Nisam prehladena, muci me suhi kasalj koji prelazi u mokri i iskasljavanje🙄🤔🤨 uzela sirup bijeli sljez, ali mi se cini da ne pomaze... cijelu noc oka nisam sklopila 😶
Vidim pise se o pelenama. Ja sam istrazivala malo koje najbolje upijaju, ali moja iskustva iz jaslica su malo drugacija. Svi jako hvale pampers, ali iskreno one su mi bile medju losijima. Ne znam kako koja po noci kad treba duze izdrzati. A opet s druge strane, ovisi sto bebi pase. Mozda je pelena izdrzljiva, a bebu iritira i treba mijenjati…ja nisam jos odlucila koje cu, ali vjerojatno razlicite pa vidjeti koje ce nam biti najbolje.
Koje su po tebi ok?
A gle, bila sam u cudu kad sam skuzila da su tipa Babylove ili pak Lumpi isto okej, a nekima su Pampers propustale cak i nakon pop odmora...ne znam, al mozda je do djeteta, mozda do pelene...
Jutro! Jel vama daju bebe spavat ili vas bude po noci? Moj se budi kad i ja 🤗 Nocu se nekad mrdne kad ja obavim wc, a ujutro kad se probudim onda se i on aktivira 🤪
Aurora, meni su rekli da je bolji sa oprugama jer se lakse osusi ako beba propiški. Ima u Ikei za 549 kn. Cijene su svuda sulude poprilično. Onak 1300kn madrac za bebu
Ja sam pročitala negdje(na nekom forumu) da je puno mama pisalo za pampersice premium c, u smislu da im jedine nisu promocile noc… A opet bilo je par koje nisu bas bile zadovoljne🤷♀️
Moja jedna frendica je koristila od Mullera, i prezadovoljna…. Druga dm babylove… Tako da🙄😁😁 Mislila sam uzeti prvo pampers,pa kasnije na Mullerove možda, vidjeti cu… To sad samo tak razmisljam😂😂
Nemoj se zamarat, beba ce ti u bolnici dobiti Pampersice, s tim krenes a poslije kako ti koje budu na akciji uzmes da probas mozda se i ti za koje se najmanje nadas odusevis.
Ja bi ti rekla to ovako: 100 ljudi 100 čudi….
Ali imat cemo cca 2god da uvidimo i same koje su najbolje zbog toga se ne sikiraj 🥰
Neznam gdje stavljau pampersice, na sv. Duh ne… nemam pojma sta su stavljali, u to vrijeme ih jos nisam znala prepoznati, ali pampers nisu bili…. u svakom slucaju, oni ne presvlace bebe, osim ujutro poslje kupanja i eventualno ako ih jos uzimaju zbog necega. Mama treba ponjeti pelene za bebu i sami presvlacimo. Pa da znate ako tko planira tamo…
U Vinogradskoj su stavljali mali paket Pampersica kad su dovezli bebu mami nakon poroda. Sestra mi je bila tamo prije dve i pol godine...
Uglavnom kako joj je to bilo vec trece dijete s prvih dvoje nije imala 24h dijete kod sebe pa nije niti znala za tu praksu(1. na sv. Duhu, 2. u Vinogradskoj) , ali vidi da je to doslo da ih i koristi pa ju je sestra uputila da ona mora sve osim kupanja bebe to sestre naprave svaki dan ili kao sto si rekla zbog xy razloga su na cuvanju sestrama 😊
A s druge strane, mozda se opet nesto promjenilo u bolnici pa tako i u Vinogradskoj u zadnjih par godina.
Uglavnom dobit ce svakako opet taj mali paket pelena u DMu u Paketu za bebu pa eto opet ga ima za iaprobati 😂
Aurora, meni su rekli da je bolji sa oprugama jer se lakse osusi ako beba propiški. Ima u Ikei za 549 kn. Cijene su svuda sulude poprilično. Onak 1300kn madrac za bebu
A je li to jedini razlog za taj s oprugama? Jer sam ja planirala staviti one nepromocive podloge/plahte svakako na madrac…
Iskreno ja sam se skroz pogubila oko kupovine madraca jer sam procitala svasta :D Neki pišu da za djecu ispod 50 kg uopće to nije bitno jer su prelagani pa da može biti bilo kakav. Isto tako neki kazu da se te opruge znaju jako osjetit. Mislim da je Hespo imao neke bambusove nesto antialergijske, ali ne zna koliko su. Meni je mama na kraju kupila ovaj u Ikei jer je rekla da ne moze docekat da ja izguglam cijeli internet haha Iako ja svakako mislim koristiti isto te nepromocive navlake, ali valjda se dogodi da pobjegne..
Mozda nam mogu vise pomoci cure koje vec imaju djecu pa iz iskustva.
Stvarno vise nisam pametna oko icega kad svatko ima neku svoju filozofiju sta je bolje -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji