Jutro, mi cemo danas za Daruvar kod sveki. Muz ce se vratiti sutra jer radi u cetvrtak a nas dvije ostajemo do petka.
U petak mi istice rega na autu a buduci da je dao svoje, vise ga necu regiatrirati, to je jedini nacin da natjeram muza da gledamo i kupimo drugi auto. Malo me strah biti bez auta ali cu se vec snaci neko vrijeme, nije da mi je neophodan a uvijek postoji uber ako nekud trebam a da je nezgodno javnim prijevozom.
Jutroo,.
Angelina nadam se da ce se javiti curke, da i njihova iskustva cujemo 😊 srecom pa je nesto ostalo cura na ljetnim pa se jave ima ih dosta krajem 7mj
Jutro , evo konačno da se i ja javim i dodam na popis .
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Ja sam isti za da listu stavimo svakih 50 cisto da ne trazimo kasnije ❤️
Nego ja sam veceras bila sa dragim u Plodinama, zaista nikad tamo ne idem ali smo dobili katalog pa reko ajde ugl vidjela sam tamo i to jedino tamo daje Faks izbacio neku eco liniju, ima i tekuci deterdžent bez mirisa itd i cini mi se mozda daje to ok za djecju robicu i imati ce akciju na pampers. Da li itko koristi onaj premium care i kakve su jer zaista ne znam kaj cu sa pelenama…..imat ce akciju 2+1 gratis, ne bi htjela puno tih pelena ali eto par paketa da imam
Mi koristimo pampers premium i zadovoljna sam. One zelene su mi preplasticne. A pampers 2+1 bude relativno cesto. Recimo od 1-15.6 je bilo u dm-u, sada je u bipi... meni je najisplativnije dm, jer dobijem bodove, jos ako uspijem skombinirati s oni 15% kad bude 🤗 kod njih bi rekla da bude u prosjeku jednom u 2 mjeseca
Citala sam da ste pisale o pranju vesa za bebe. Da li mislite da se ovo smije koristiti za bebe? Ne znam jel neka od ovih biljaka alergen?https://www.pero.bio/proizvodi/tekuci-deterdzent-za-pranje-rublja-bosiljak-1l/
Biobaza isto sad ima neku home liniju, ali nema za ves nista. Ima onaj young living detergent, al cijena je stvarno ogromna.
A u svakom detergentu ces naci nesto na sto je netko alergican.... baci oko na ecover marku, mislim da su dosta jeftiniji od ovog sto si stavila. Ima u dm-u, moguce i u mulleru. U dm cesto ne stoje kod drugih praskova, nego imaju negdje sa strane svoju onak kartonsku policu
Ja sam pročitala negdje(na nekom forumu) da je puno mama pisalo za pampersice premium c, u smislu da im jedine nisu promocile noc… A opet bilo je par koje nisu bas bile zadovoljne🤷♀️
Moja jedna frendica je koristila od Mullera, i prezadovoljna…. Druga dm babylove… Tako da🙄😁😁 Mislila sam uzeti prvo pampers,pa kasnije na Mullerove možda, vidjeti cu… To sad samo tak razmisljam😂😂
Nemoj se zamarat, beba ce ti u bolnici dobiti Pampersice, s tim krenes a poslije kako ti koje budu na akciji uzmes da probas mozda se i ti za koje se najmanje nadas odusevis.
Ja bi ti rekla to ovako: 100 ljudi 100 čudi….
Ali imat cemo cca 2god da uvidimo i same koje su najbolje zbog toga se ne sikiraj 🥰
Neznam gdje stavljau pampersice, na sv. Duh ne... nemam pojma sta su stavljali, u to vrijeme ih jos nisam znala prepoznati, ali pampers nisu bili.... u svakom slucaju, oni ne presvlace bebe, osim ujutro poslje kupanja i eventualno ako ih jos uzimaju zbog necega. Mama treba ponjeti pelene za bebu i sami presvlacimo. Pa da znate ako tko planira tamo...
Jutro curke!
Mala pomoc - sto uzeti protiv kaslja? Kasljem vec nekoliko dana. Nisam prehladena, muci me suhi kasalj koji prelazi u mokri i iskasljavanje🙄🤔🤨 uzela sirup bijeli sljez, ali mi se cini da ne pomaze... cijelu noc oka nisam sklopila 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji