Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    17. Lipanj 2019. 19:12

Evo i ja da malo uletim sa ljetnih,ja sam svoju robicu prala s ariel baby tekucim i becutan omeksivacem i mogu reci da to skoro da i nema mirisa kao kad se opere nasa roba s obicnim sto vjerujem da je stvarno prilagodeno bebicama,odustala sam od octa,dosta robice sam i dobila sto je i bila oprana vec pa sam sve samo osvjezila na 40 i opeglala,a ako i bude koja reakcija cemo sve nanovo oprat ionako ce bit ljetno vrijeme

Norules
    17. Lipanj 2019. 19:14

Jel ima mozda koja mama iskustva s onim chicco aparatima za struju protiv komaraca i za kolica da ima nesto da se natakne,neda mi se kupovat mreze i baldahine,frajla?

Frajla
    17. Lipanj 2019. 19:29

Norules

Jel ima mozda koja mama iskustva s onim chicco aparatima za struju protiv komaraca i za kolica da ima nesto da se natakne,neda mi se kupovat mreze i baldahine,frajla?

Nemam iskustva s tim aparaticem. Mreza je po meni super, pogotovo za male bebe (kad su veci cupaju ako su budni. Ima u dm-u i mulleru, 30ak kn, univerzalna. Za kolica i putne krevetice je super. Neznam kako je za obicne krevetice, jer ipak putni imaju mrezaste stranice, a ovi imaju letvice, pa moze uci izmedu.
    https://www.dm.de/babylove-universal-insektenschutz-anthrazit-p4010355345417.html
    Za doma svakako preporucam komarnike, bar u spavacu. Ima toga sad posvuda i nije tak skupo, cak i u lidlu bude. S okvirom ili samo mreza, pa rezes i ljepis...
    Probala sam dvije vrste naljepnice, jedna iz dm-a i jedne iz baby centra (dodu u metalnoj kutijici) i oboje su bile sranje. I jako lose se ljepe za kolica, pa je malo malo zavrs na malom zaljepljeno 🤦🏼‍♀️
    Kao jedna traje par dana, ali brzo izgube miris i jos je kod jednih skupa u vrecicu zapakirano 6 kom bilo, znaci dok otvoris pocnu hlapiti svi, bez obzira sto se trudim dobro zatvoriti 

Norules
    17. Lipanj 2019. 20:01

Ma nisu ni ti aparatici tako jeftini al nekako mi se cine prakticniji nego ih onako drzat zatvorene,a za kolica cu onda jos i promislit pa makar stavit mrezu jer ce ipak biti tek rodena bebica 

• marta07
    17. Lipanj 2019. 20:12

Zene moje samo da vas pozdravim čitam vas kad stignem 😘😘😘😘 vidim po nekim slikama da ste mi velike i okrugle🤗 super.
    E sad pitanje za buduće majke koje su iz ZG jel nemam koga pitati pa sam se sjetila vas tu pošto nemam nešto zna. Di se u Petrovoj nalazi laboratorij? Ne transfuzija,već labos?  Moram vaditit tamo neke gluposti a neznam di se vadi?

Matea26
    17. Lipanj 2019. 20:49

marta07

Zene moje samo da vas pozdravim čitam vas kad stignem 😘😘😘😘 vidim po nekim slikama da ste mi velike i okrugle🤗 super.
    E sad pitanje za buduće majke koje su iz ZG jel nemam koga pitati pa sam se sjetila vas tu pošto nemam nešto zna. Di se u Petrovoj nalazi laboratorij? Ne transfuzija,već labos? Moram vaditit tamo neke gluposti a neznam di se vadi?

Ides prema transfuziji i odma cim se popnes stepenicama desno, uzmes broj za trudnice i to je to

• Pikulica19
    17. Lipanj 2019. 20:59

Matea26

marta07

E sad pitanje za buduće majke koje su iz ZG jel nemam koga pitati pa sam se sjetila vas tu pošto nemam nešto zna. Di se u Petrovoj nalazi laboratorij? Ne transfuzija,već labos? Moram vaditit tamo neke gluposti a neznam di se vadi?

Ides prema transfuziji i odma cim se popnes stepenicama desno, uzmes broj za trudnice i to je to

Ja mislim da misli na labos od Petrove bolnice, mozda za neke markere hormona
    Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice... Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉

Angelina
    17. Lipanj 2019. 21:01

Evo malo da se prisjetimo liste, nadam se da je to zadnja verzija jer sam ju jedva nasla 😂
    ...
    KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

• marta07
    17. Lipanj 2019. 21:01

Pikulica19

Matea26

marta07

Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice… Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉

Hvala 😘

• Pikulica19
    17. Lipanj 2019. 21:09

marta07

Pikulica19

Matea26

marta07

Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice… Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉

Hvala 😘

😉🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.