Evo i ja da malo uletim sa ljetnih,ja sam svoju robicu prala s ariel baby tekucim i becutan omeksivacem i mogu reci da to skoro da i nema mirisa kao kad se opere nasa roba s obicnim sto vjerujem da je stvarno prilagodeno bebicama,odustala sam od octa,dosta robice sam i dobila sto je i bila oprana vec pa sam sve samo osvjezila na 40 i opeglala,a ako i bude koja reakcija cemo sve nanovo oprat ionako ce bit ljetno vrijeme
Jel ima mozda koja mama iskustva s onim chicco aparatima za struju protiv komaraca i za kolica da ima nesto da se natakne,neda mi se kupovat mreze i baldahine,frajla?
Jel ima mozda koja mama iskustva s onim chicco aparatima za struju protiv komaraca i za kolica da ima nesto da se natakne,neda mi se kupovat mreze i baldahine,frajla?
Nemam iskustva s tim aparaticem. Mreza je po meni super, pogotovo za male bebe (kad su veci cupaju ako su budni. Ima u dm-u i mulleru, 30ak kn, univerzalna. Za kolica i putne krevetice je super. Neznam kako je za obicne krevetice, jer ipak putni imaju mrezaste stranice, a ovi imaju letvice, pa moze uci izmedu.
https://www.dm.de/babylove-universal-insektenschutz-anthrazit-p4010355345417.html
Za doma svakako preporucam komarnike, bar u spavacu. Ima toga sad posvuda i nije tak skupo, cak i u lidlu bude. S okvirom ili samo mreza, pa rezes i ljepis...
Probala sam dvije vrste naljepnice, jedna iz dm-a i jedne iz baby centra (dodu u metalnoj kutijici) i oboje su bile sranje. I jako lose se ljepe za kolica, pa je malo malo zavrs na malom zaljepljeno 🤦🏼♀️
Kao jedna traje par dana, ali brzo izgube miris i jos je kod jednih skupa u vrecicu zapakirano 6 kom bilo, znaci dok otvoris pocnu hlapiti svi, bez obzira sto se trudim dobro zatvoriti
Ma nisu ni ti aparatici tako jeftini al nekako mi se cine prakticniji nego ih onako drzat zatvorene,a za kolica cu onda jos i promislit pa makar stavit mrezu jer ce ipak biti tek rodena bebica
Zene moje samo da vas pozdravim čitam vas kad stignem 😘😘😘😘 vidim po nekim slikama da ste mi velike i okrugle🤗 super.
E sad pitanje za buduće majke koje su iz ZG jel nemam koga pitati pa sam se sjetila vas tu pošto nemam nešto zna. Di se u Petrovoj nalazi laboratorij? Ne transfuzija,već labos? Moram vaditit tamo neke gluposti a neznam di se vadi?
Zene moje samo da vas pozdravim čitam vas kad stignem 😘😘😘😘 vidim po nekim slikama da ste mi velike i okrugle🤗 super.
E sad pitanje za buduće majke koje su iz ZG jel nemam koga pitati pa sam se sjetila vas tu pošto nemam nešto zna. Di se u Petrovoj nalazi laboratorij? Ne transfuzija,već labos? Moram vaditit tamo neke gluposti a neznam di se vadi?
Ides prema transfuziji i odma cim se popnes stepenicama desno, uzmes broj za trudnice i to je to
Ides prema transfuziji i odma cim se popnes stepenicama desno, uzmes broj za trudnice i to je to
Ja mislim da misli na labos od Petrove bolnice, mozda za neke markere hormona
Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice... Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉
Evo malo da se prisjetimo liste, nadam se da je to zadnja verzija jer sam ju jedva nasla 😂
...
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice… Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉
Hvala 😘
Ako je to na sta ja mislim to ti se nalazi nekako s lijeve strane same Petrove bolnice, udjes u njihovo dvoriste i drzis se lijeve strane dvorista, ima asfaltirani put do te druge zgrade i tamo ti ima labos od Petrove bolnice… Ja sam tamo radila neke markere prije par godina 😉
Hvala 😘
😉🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji