I za nas volim uzeti te sensitive omeksivace i prasak pa sasvim sigurno da cu i za bebu iste kao i dosad, a ja mislim da je najbolje uzeti omeksivac koji cemo vecinom i uzimati, osim ako se ne pokaze reakcija na kozi, jer ja mislim da nije vas dobro niti mjenjati svak malo jer tek onda moze biti alergijske reakcije.
Uzmite u obzir da je Chico omeksivac 750ml 25kn, a robicu cemo cesto prati i to je par pranja i ako vam izdrzi tjedan dana😂😂
Ja ne uzimam jeftine omeksivace vec onako zlatna sredina ali mi ne pada na pamet ovu cijenu placat... Ali ko voli eto....
Dobar mi se pokazao prasak od Faksa natural&sensitive i bez omeksivaca pa i za bijeli ves... Ali eto netko je rekao sve je to kemija pa vjerujem ako vas i oderu za skupu cijenu nisu nista bolji od te neke zlatne sredine....
Ja mislim samo u pocetku dok bebac ne ojaca prati posebno robicu a poslje cu s nasom
Ja mislim samo u pocetku dok bebac ne ojaca prati posebno robicu a poslje cu s nasom
Tako cu i ja
Curke, evo i mene. Od četvrtka vas nisam čitala i sad sam imala što za čitati cijeli dan (preko 30 stranica ). O svemu se priča, mene isto muči s čime prati robicu, ali definitivno ću uzeti neki taj baby pa ću posebno prati dječiju robicu.
Bila sam u Bosni na svadbi, u ovom stadiju mi je već bilo teško sjediti tolko u autu, a o pišanju da ne pričam. Označila sam cijelu Bosnu svojim pišanjem. A moraš piti vodu stalno, i onda to dvoje zajedno bude super kombinacija.
Iduće putovanje, na more, će barem biti hrpa benzinski po putu, pa ću moći ko čovjek na wc otić
Hej zenice nedavno je netko spominjao one cirkuse protiv komaraca jel smijemo mi koristiti one djecje barem... Ja idem sutra privatno brati visnjice i ono kontam da ce nas napasti komarci pa me zanima jel smijemo mi koristit nesto od toga protiv komaraca..
Slazem se, tako cu i ja😊
Slazem se, tako cu i ja😊
Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali...
Tesko je tu skupiti masinu vesa
Tako da sam stavljala svoje i muzeve majice za po doma, grudnjake i potkusulje za dojenje, nasu posteljinu. Jer to su sve stvari na kojima je i on tako i tako lezo. Pa eto ako vam nekad pofali robice za napunit masinu da imate ideja 😉
Slazem se, tako cu i ja😊
Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali…
Tako da sam stavljala svoje i muzeve majice za po doma, grudnjake i potkusulje za dojenje, nasu posteljinu. Jer to su sve stvari na kojima je i on tako i tako lezo. Pa eto ako vam nekad pofali robice za napunit masinu da imate ideja 😉
Ja skidam s muza da napunim masinu iako je mozda samo par sati nosio majicu i hlace 🤣🤣🤣
Eto jos nacina i bude ugodno s korisnim 😂😂😂😂
Slazem se, tako cu i ja😊
Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali…
Ja skidam s muza da napunim masinu iako je mozda samo par sati nosio majicu i hlace 🤣🤣🤣
Eto jos nacina i bude ugodno s korisnim 😂😂😂😂
Hahaha ja sa svog netrebam ni skidati kad su vrucine vani on ih promine po 4,5 samo dolazi daj majicu 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji