Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    17. Lipanj 2019. 15:07

I za nas volim uzeti te sensitive omeksivace i prasak pa sasvim sigurno da cu i za bebu iste kao i dosad, a ja mislim da je najbolje uzeti omeksivac koji cemo vecinom i uzimati, osim ako se ne pokaze reakcija na kozi, jer ja mislim da nije vas dobro niti mjenjati svak malo jer tek onda moze biti alergijske reakcije.
    Uzmite u obzir da je Chico omeksivac 750ml 25kn, a robicu cemo cesto prati i to je par pranja i ako vam izdrzi tjedan dana😂😂 
    Ja ne uzimam jeftine omeksivace vec onako zlatna sredina ali mi ne pada na pamet ovu cijenu placat... Ali ko voli eto....
    Dobar mi se pokazao prasak od Faksa natural&sensitive i bez omeksivaca pa i za bijeli ves... Ali eto netko je rekao sve je to kemija pa vjerujem ako vas i oderu za skupu cijenu nisu nista bolji od te neke zlatne sredine.... 

17. Lipanj 2019. 15:18

Ja mislim samo u pocetku dok bebac ne ojaca prati posebno robicu a poslje cu s nasom 

Julie
    17. Lipanj 2019. 15:22

ayla

Ja mislim samo u pocetku dok bebac ne ojaca prati posebno robicu a poslje cu s nasom

Tako cu i ja

mc_zgb
    17. Lipanj 2019. 16:52

Curke, evo i mene. Od četvrtka vas nisam čitala i sad sam imala što za čitati cijeli dan (preko 30 stranica ). O svemu se priča, mene isto muči s čime prati robicu, ali definitivno ću uzeti neki taj baby pa ću posebno prati dječiju robicu.
    Bila sam u Bosni na svadbi, u ovom stadiju mi je već bilo teško sjediti tolko u autu, a o pišanju da ne pričam.  Označila sam cijelu Bosnu svojim pišanjem. A moraš piti vodu stalno, i onda to dvoje zajedno bude super kombinacija.  Iduće putovanje, na more, će barem biti hrpa benzinski po putu, pa ću moći ko čovjek na wc otić 

17. Lipanj 2019. 17:00

Hej zenice nedavno je netko spominjao one cirkuse protiv komaraca jel smijemo mi koristiti one djecje barem... Ja idem sutra privatno brati visnjice i ono kontam da ce nas napasti komarci pa me zanima jel smijemo mi koristit nesto od toga protiv komaraca.. 

• Pikulica19
    17. Lipanj 2019. 17:03

ayla

Slazem se, tako cu i ja😊

Frajla
    17. Lipanj 2019. 17:20

Pikulica19

ayla

Slazem se, tako cu i ja😊

Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali...
    Tesko je tu skupiti masinu vesa
    Tako da sam stavljala svoje i muzeve majice za po doma, grudnjake i potkusulje za dojenje, nasu posteljinu. Jer to su sve stvari na kojima je i on tako i tako lezo. Pa eto ako vam nekad pofali robice za napunit masinu da imate ideja 😉

• Pikulica19
    17. Lipanj 2019. 17:51

Frajla

Pikulica19

ayla

Slazem se, tako cu i ja😊

Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali…
    Tako da sam stavljala svoje i muzeve majice za po doma, grudnjake i potkusulje za dojenje, nasu posteljinu. Jer to su sve stvari na kojima je i on tako i tako lezo. Pa eto ako vam nekad pofali robice za napunit masinu da imate ideja 😉

Ja skidam s muza da napunim masinu iako je mozda samo par sati nosio majicu i hlace 🤣🤣🤣
    Eto jos nacina i bude ugodno s korisnim 😂😂😂😂

17. Lipanj 2019. 17:56

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

ayla

Slazem se, tako cu i ja😊

Imala sam i ja u planu prati samo njegovo, ali…

Ja skidam s muza da napunim masinu iako je mozda samo par sati nosio majicu i hlace 🤣🤣🤣
    Eto jos nacina i bude ugodno s korisnim 😂😂😂😂

Hahaha ja sa svog netrebam ni skidati kad su vrucine vani on ih promine po 4,5 samo dolazi daj majicu 😂😂

kzeli
    17. Lipanj 2019. 18:18

Kupila sam ovaj za robicu , jel ima netko iskustva s njim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.