Ja sam s ljetnih beba i bas sam sortirala robicu i pelene i dekice i plahtice i ne znam vise ni sama sto za pranje pa danas planiram po detrdzent i od sutra prat i peglat svi mi kazu na 40 i 60 dan perem nista na 95 e pa ne znam sad vise 😒
Ayla, ti onda ne planiras omeksivac?
Ja sam planirala oprati masinu prije onim praskom iz mullera, njime uvijek sređujem mašinu….a ocat umjesto omeksivaca jer to kao pedijatri preporucuju, a usput i dezinficira.
Luce, a mislis da to jedno pranje na 90 nece odmah unistiti robicu?
Ne, jer nije kao preporucljivo, a masina mi ima ono samo ciscenje da se kao stavi octa ili sode
Hej cure, ja sam sad uletila sa zimskih beba al cesto vas citam. Vidim da vas muci pranje robice....99% bakterija ce vam pocrkat na cca 54 stupnja tako da moja preporuka vam je da ovo sareno perete na najmanje 60. One koje imaju susilicu... nema vam potrebe peglat poslije susenja, osim ako se naravno bas ne izguzva, al dovoljno je da se jos toplo slozi i pospremi.
Kaj se tice omeksivaca/octa...svi omeksivaci, bili ono baby, sensitive ili obicni imaju kemijske sastojke i cesto se dogodi da se robica dovoljno dobro ne ispere i omeksivac ostane u robici, tako beba moze dobiti alergijsku reakciju. Ocat pak smrducka al ako mu dodate par kapi nekog etericnog ulja (dve, tri kapi su sasvim dovoljne) ocat se nece osjetiti.
Eto nadam se da sam vam svojim uletom bar malo pomogla 😉
Plisane majice i odjelca sam isto prala na 60
Dekice, medo odjelce, plisance (oni dodu kasnije) sl sam prala na 40, i za to sam uzela ecover tekuci detergent (dm, to je neka prirodna marka)
Posto vi imate jos vremena evo vam novi muller katalog od 20.6 vam je na becutan popust ja nazalost ne mogu vise toliko cekat pa ga budem uzela danas vec
Posto vi imate jos vremena evo vam novi muller katalog od 20.6 vam je na becutan popust ja nazalost ne mogu vise toliko cekat pa ga budem uzela danas vec
Kolika mu redovna cijena
Joj mislim da je nekih 39 -40 kuna ima 2 varijante sa omeksivacem i bez i posebno samo omeksivac
Joj mislim da je nekih 39 -40 kuna ima 2 varijante sa omeksivacem i bez i posebno samo omeksivac
Hvala 🙂
Frajla, hvala ti, onda sutra definitivno sopingiramo i skidam si veliki teret s leđa🙂.
Sve mi se cini da cu i ja to prati na minimum 60, tj.sareno a ostalo na 90. A sto je s onim plisanim materijalima? Mogu li i oni na 60? Znam da ispitujem kao da sam pala s Marsa, ali evo s obzirom da je beba u pitanju, ne zelim nesto krivo raditi. Sestra mi je dala par tih plisanih majica, a sogorica kupila takvo odijelce pa ne znam sto bih onda s tim. Majice su zute i bijele a odijelce je isto bijelo s printom.
Evo bas sam dobila od bubamare na mail 20% popusta za clanove kluba na proizvod po izboru.
Ako zelis posaljem ti na mail, pa probaj iskoristiti odmah kad se uclanis
Ciao curke, evo i mene, vidim da pisete o pranju robice pa s obzirom da imam prijateljice koje su prof kemije ja im sve sastave saljem slikom i onda one pisu kaj tu valja ili ne, to radim sa kozmetikom ugl sto se deterdzenata tice sve je kemija tj u svakom ima kemije da bi radio ono za sto me je namjena, ciscenje, pjenjenje itd......ja cu robicu prati na 60 jer imam masinu koja je neka kakti smart i kad se stavi taj baby program je na 60 i ide valjda duplo ispiranje i korisiti cu baby deterdzent i omekšivač.....
Sortiraj odgovore
Najstariji