Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    25. Svibanj 2019. 10:26

Deja1988

E da, i jucer sam isla u onaj novi ducan Lc Waikiki, i tamo imaju trudnicku robu… Jeftinije nego H&M…
    Kupila sam si tajice crne, deblje su nego u H&M-u, nisu prozirne (50 kn), i traperice jos jedne, ove sam uzela svijetlo sive, bas su mrak, lagane ( 135kn) i jednu majicu za 50kn,koju cu moci nositi do kraja, jer ima mjesta za trbuh… Uglavnom imaju akciju 2+1 gratis…

Jooooj, sad neznam jel bi ti zahvalila ili vikala na tebe 🤔
    Nisam znala da imaju trudnicko, morat cu muza natjerati danas ili sutra da me vozi. I taman mi trebaju ogromni brojevi 😂
    Danas radim punjenu papriku, imam mljeveno, pa je bilo ili to ili bolonjez, muz biro....

luce35
    25. Svibanj 2019. 10:37

Mi smo jucer imali juhicu, telece pecenje s krumpirima i salatu, neki improvizirani kolac za desert. Za danas jos nemam ideju nikakvu

lala3
    25. Svibanj 2019. 13:47

Frajla i kod mene punjene paprike, citav stan mirise na njih 😊

• samy_lo
    25. Svibanj 2019. 15:55

I kod mene punjene paprike,ali za sutra ih kuham,a za danas sam nam djuvec :D

• renata.koscec
    25. Svibanj 2019. 16:58

Mi smo danas na izletu na Kalniku pa smo potamanili grah s kobasicom u domu 😊. Tako mi je doslo da popijem jedno Velebitsko pivo ali naravno, nisam, ostala sam pri vodi.

• Pikulica19
    25. Svibanj 2019. 16:59

anemone

Deja1988

E da, i jucer sam isla u onaj novi ducan Lc Waikiki, i tamo imaju trudnicku robu… Jeftinije nego H&M…
    Kupila sam si tajice crne, deblje su nego u H&M-u, nisu prozirne (50 kn), i traperice jos jedne, ove sam uzela svijetlo sive, bas su mrak, lagane ( 135kn) i jednu majicu za 50kn,koju cu moci nositi do kraja, jer ima mjesta za trbuh… Uglavnom imaju akciju 2+1 gratis…

Ja tu odjeću trudnicku nisam opće vidjela!
    Da, informacija ako će ko ići.
    Meni su rekli da nikad ne moram cekat u redu ako je gužva da samo prođem na blagajnu 5, da je ona za trudnice i mame s djecom 😊

Da, da to sam i ja rekla jer su me iz reda izvukli kad je ono otvorenje bilo i nenormalne guzve 😊

PatyDi
    25. Svibanj 2019. 20:16

Tko se hvalio kako jos vozi bicikl? Ja! A tko je danas zavrsio na hitnoj radi lumboishialgije? Opet ja! 😶
    Ali ovi nasi doktori...ah...iz Rovinja me posalju u Pulu samo zato jer sam trudna, a u Puli na ginekologiji mi nakon pregleda i zakljucka da je sa trudnocom sve pet i postave dijagnozu, kazu da nije bilo potrebe dolazit k njima jer su ovi nasi to trebali znati i prepoznati 😤 Sad me prvi put pregledavao muski ginekolog i ajde, nije bio toliki bed, sva sreca pa je bio stariji 😆
    Jedino sto me muci sad je to mirovanje i lagano hodanje samo po potrebi 😩 Dao mi je Lekadol i Normabel najslabiji (jednu do max dvije), ali ja cu probati samo na Lekad.biti i to cim manje...
    Najjace je sto me ukljestilo tokom seksa 🤣 kao ajde da pocastim decka nakon skoro tj dana, jer mi nije bas do toga i onda krivi okret i op 🤪 

25. Svibanj 2019. 20:40

Deja1988

Zanemarite micu, ne može nista bez nje proci🙈 Traperice su 130kn,ispravak😁

Hihi joooooj  neznam sta mi sladje majica ili cicaaaaa... Predivna je mickaaa ja sam ti luda za macamaaaa.. 

25. Svibanj 2019. 20:59

DijMar

Tko se hvalio kako jos vozi bicikl? Ja! A tko je danas zavrsio na hitnoj radi lumboishialgije? Opet ja! 😶
    Ali ovi nasi doktori…ah…iz Rovinja me posalju u Pulu samo zato jer sam trudna, a u Puli na ginekologiji mi nakon pregleda i zakljucka da je sa trudnocom sve pet i postave dijagnozu, kazu da nije bilo potrebe dolazit k njima jer su ovi nasi to trebali znati i prepoznati 😤 Sad me prvi put pregledavao muski ginekolog i ajde, nije bio toliki bed, sva sreca pa je bio stariji 😆
    Jedino sto me muci sad je to mirovanje i lagano hodanje samo po potrebi 😩 Dao mi je Lekadol i Normabel najslabiji (jednu do max dvije), ali ja cu probati samo na Lekad.biti i to cim manje…
    Najjace je sto me ukljestilo tokom seksa 🤣 kao ajde da pocastim decka nakon skoro tj dana, jer mi nije bas do toga i onda krivi okret i op 🤪

Jooooj zao mi draga sto ti se to desilo al evo moram se smijati jer se desilo tjekom seksa.. Mislim da bi se i meni to moglo desiti jer inace imam donji dio kraljeznice zakrivljen i tocno osjetim da me sada jace boli to.. Ako nista drugo bit cu opreznija tokom okretanja nakon ovog tvog slucaja. Sad samo polako nemoj se forsirati

PaulaPerkovic
    25. Svibanj 2019. 22:05

DijMar

Ali ovi nasi doktori…ah…iz Rovinja me posalju u Pulu samo zato jer sam trudna, a u Puli na ginekologiji mi nakon pregleda i zakljucka da je sa trudnocom sve pet i postave dijagnozu, kazu da nije bilo potrebe dolazit k njima jer su ovi nasi to trebali znati i prepoznati 😤 Sad me prvi put pregledavao muski ginekolog i ajde, nije bio toliki bed, sva sreca pa je bio stariji 😆
    Jedino sto me muci sad je to mirovanje i lagano hodanje samo po potrebi 😩 Dao mi je Lekadol i Normabel najslabiji (jednu do max dvije), ali ja cu probati samo na Lekad.biti i to cim manje…

ahahhahaahhaha, ajde sad samo odmaraj d abudete dobro :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.