Kad već pričate o tome, bolovanja/uputnice, zanima me da li nam treba uputnica za rodilište i trud.ambulantu?
Ja idem privat, pretpostavljam da ona ni to ne može napisati ili?
Jutro! Meni je super ovo buđenje svaki dan oko 8 (radi čuvanja klinca ili drugih obaveza) jer se puno bolje osjećam tokom dana nego da se protežem u krevetu duže. I otkako sam počela s njim svaki dan baš puno šetati, uopće ne osjećam zatezanje ni u maternici ni u križima kao što sam to do prije mj dana, samo po noći kad se okrećem s jedne strane na drugu me nekad zna malo zbockati dolje...i naravno, zašto da bude svaki dan prekrasan sunčan i topao kao jučer kad može opet biti oblačno
Danas 4.dan tečaja, joooj kod nas se ovo rasteže unedogled...još danas i ponedjeljak.
Cure koje planirate roditi u Merkuru, sto je prevagnulo da se odlucite za Merkur a ne Petrovu? Ja sam bas u dilemi! 😑 I da li se tecaj mora odraditi u bolnici u kojoj cete roditi ili? Meni moj ginekolog nije jos uopce spominjao tecaj i iskreno tek sam nedavno saznala za njega, a sad citam da su pauze preko ljeta 😣
Porodiljni otvara soc gin, pa vam on i mora odrediti datum kad ce.
Uputnica za trudnicku treba (isto od soc gin), za radaonu ovisi od bolinice.
Ja kad sam pitala u trudnickoj dr se samo nasmijala i rekla, a sta, necemo vas poroditi ako nemate putnicu? Pa to je hitno stanje, kakva uputnica. A negdje inzistiraju da se ima.
Frajla, hvala :) pa baš zato i pitam ovo za rodilište, meni je to isto malo smiješno ali dobro, da, ovisi sve o rodilištu.
Petrica, ja imam par poznanica koje su super zadovoljne sa svime na Merkuru, pa zato. Za petrovu iskreno nemam pojma, nisam čula ni dobro ni loše niti sam se previše informirala o njima
Za Petrovu je moj dr rekao da je "preprometna", pa ju on eto ne propruca. Ali od onih koje su rodile tamo cula sam samo pozitivna iskustva
Porodiljni otvara soc gin, pa vam on i mora odrediti datum kad ce.
Uputnica za trudnicku treba (isto od soc gin), za radaonu ovisi od bolinice.
Ja kad sam pitala u trudnickoj dr se samo nasmijala i rekla, a sta, necemo vas poroditi ako nemate putnicu? Pa to je hitno stanje, kakva uputnica. A negdje inzistiraju da se ima.
Ajme ovo prvi put čujem da se mora imati uputnica za rodit. Whaaat? I točno to je i moja misao bila, što ako nemaš uputnicu, ostave te vani i snađi se?
I ja prvi put cujem za uputnicu za rodiliste, nema smisla al nista me ne cudi u nasoj drzavi.
Isto kao sto nikome od vas nisu trazili ugovor o radu za otvoriti komplikacije, moj hzzo je inzistirao
Cure koje planirate roditi u Merkuru, sto je prevagnulo da se odlucite za Merkur a ne Petrovu? Ja sam bas u dilemi! 😑 I da li se tecaj mora odraditi u bolnici u kojoj cete roditi ili? Meni moj ginekolog nije jos uopce spominjao tecaj i iskreno tek sam nedavno saznala za njega, a sad citam da su pauze preko ljeta 😣
Ja sam se odlucil zato jer je besplatan tecaj i suprug mi nije morao inati tecaj da bi bio samnom, o tamo je ovsj kedan doktor koji mi je vpdio do poroda suppper to je od moje profesorice bivse prijatelj 😂😂 ii takode rpunoo pozitovnih komentara
U Splitu postoji besplatan tecaj u klubu trudnica, s njim moze pratnja na porod ali svejedno treba platiti 400 kn bolnici kao da se pohadjao tecaj koji organizira KBC
Sortiraj odgovore
Najstariji