Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    24. Svibanj 2019. 12:24

Kod nas je situacija tak, neke stvari smo kupili a mnoge ne. Baka je kupila kolica, mi smo kupili dosta robice, tetra pelene, slinceke i imamo nesto vlaznih maramica i neke kremice, sve je to zapravo sitno. Treba kadica, komodica, krevetic, sve za mene za bolnicu, ali polako, malo po malo.....

24. Svibanj 2019. 12:29

I ja se iskreno nadam da ni mene moja nece iznenaditi, jer za bolnicu nemam nista osim spavacice 2 koje moram oprati, za bebu imam par bodica i tetrica i kapicu al to je sve nista koliko toga jos treba, samo nek nejde van prije 8 mj i ja sretna da to sve stignem lagano, jer mi je financijski lakse.. 

• Mamika99
    24. Svibanj 2019. 13:10

Aurora87

Hehehe, znaci ima nas dosta pod utjecajem hormona😆. Udri u plac i sve se rijesi😆.
    Hm….sad kad pricate za te uputnice, zna li netko kako to ide u osjeckoj bolnici?

Ja sam dobila uputnicu od doktorice na zadnjem pregledu, tj. kad sam ušla u deveti mesec, ako se dobro sećam, mislim da tada obično daju te uputnice i trebala mi je u KBC Osijek... ne znam kako je kad je nemaš, ali kontam da nije neki problem, ne možeš ti znati kad ćeš roditi, ali zato uglavnom daju na tom zadnjem pregledu, koliko sam skontala... Još ja inače spadam pod Vukovar pa sam posebno morala od dr. tražiti uputnicu za Osijek, da nisam, možda mi ne bi ni tad dala, nego tek na ctg-u (koji nisam ni dočekala jer sam rodila par dana prije nego što me naručila na prvi ctg)... 

Frajla
    24. Svibanj 2019. 13:11

Ja racunam da svega imam, higijenu sebi i bebi budem tamo nekad 2 mjeseca prije termina, a robicu sta mi fali kad budu snizenja krajem ljeta.
    Ja sam odusevljena termometrom s tekucim kristalima-izgleda kao digitalni, ali nije, nema nikakvih baterije. Kod mojih je u obliku naljepnice na kadici, a doma imamo ovaj
    https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/kupanje/thermobaby-digitalni-termometar-za-vodu/407363023190440736
    Brzo reagira i fino se vidi ocitati, a onaj obicni treba cekati malo ako dodam hladne/vruce vode da odreagira i jos osljepim s onim crticama ocitati jel to sad 36 ili 38, a bebije to ogromna razlika
    Kadicu doma imamo duzu i to mi je super, jer i dok je bio manji volio je mahati nogicama i sad se voli igrati u okretati. Kod mojih ima manju i bilo je jedno vrijeme prije nego je poceo sjediti kad mi je bila kratka. Jer ne treba samo on stati unutra, nego mu i ja trebam gurnuti ruku ispod glavice

Frajla
    24. Svibanj 2019. 13:14

Svakako si bacite oko na aspiratore
    A kako se bebice radaju pred zimu razmislite i o inhalatoru, ako ne same narucite od nekoga za poklon 😉

• Mamika99
    24. Svibanj 2019. 13:15

kad pričamo o grudima, inače sam slaba :) u prvoj trudnoći narasle onako solidno, ništa preterano, dojila sam manje od mesec dana i svejedno su mi posle bile opuštenije, manje nego pre trudnoće (bar mislim) i onako nekako "beživotne". Oblik je ostao dobar ali su mi nekako tako delovale, a još su uz to male, baš sam bila razočarana :) onda su mi nakon neke možda dve godine baš fino nadošle (pila sam maca prah, nemam pojma da li ima veze s tim ili je slučajnost)... ostale su male, ali su bile nekako punije i delovale nekako zdravije, kao kod nekih klinki haha a mislila sam da je s tim gotovo kad sam rodila... sad su opet malo narasle, ne vidi se toliko ali se oseti, grudnjaci me baš stišću i žuljaju a nikako da nađem neki odgovarajući da si kupim... i dosta su osetljive i teške, iako nisu velike, samo veće nego što su bile... 

još mi je neka tema bila zanimljiva što ste spomenule, ali ne mogu se sad setiti, samo sam (.)(.) zapamtila haha

• Mamika99
    24. Svibanj 2019. 13:18

inhalator je super stvar, preporučujem svakome i ima u apotekama za nekih 350kn, mi smo ga koristili i kao inhalator i za izvlačenje iz nosa (to smo sami nešto patentirali, ali može se i to), pa nam je stvarno dobro došao... kupite!

• Mamika99
    24. Svibanj 2019. 13:20

juče sam bila na pregledu, sve ok, i dalje je dečkić :) kaže dr. da mi je donji deo posteljice nisko, ali nije ništa u vezi toga komentirao, kaže da je sve uredno... samo sam imala dosta nizak tlak, 80/50, ali mislim da sam nadošla kasnije... to je valjda i od tog vremena promenjivog i svašta nešto

Julie
    24. Svibanj 2019. 13:32

Deja preslatko, ja izgubim razum kad vidim tu robicu. 

PaulaPerkovic
    24. Svibanj 2019. 13:41

Joj mi nis nemamo, mi cemo tamo negdi za mj dana krenut u pohod mm ce bit na GO pa taman

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.